Olsen 60 Opublikowano 6 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2008 Tak jak w temacie. Opisujcie i wrzucajcie zdjęcia gadżetów z gier, które posiadacie. Koszulka nintendo, Enegry Drink Mario, drażetki w grzybku -- -- Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2008 koszulka zapewnie z zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 6 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2008 koszulka zapewnie z zagranicy? wszystko kupione w usa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 22 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 Plecak GAMECUBE i przypinka PlayStation Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 22 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 Pudełko na gry (dostałem przy zakupie Xboksa Crystal, kolorystycznie pasuje idealnie) oraz oryginalny klaser na gry w barwach GameCube'a, naturalnie sygnowany przez Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
hetros 4 Opublikowano 22 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 Ja mam tylko jeden, a raczej tylko jeden się zachował - zdobyty przypadkiem tak naprawdę na Games Convention - chyba jako pierwszy wpadłem na standy z PS3 i dostałem tą oto smyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 22 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 a oto moje gadzety: koszulka Know your roots,niestety ciut przyciasnawa pod szyja,chyba bede musial sie jej pozbyc Polo Nintendo DS Portfel Nintendo,prezent od narzeczonej Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 23 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2008 Portfel Nintendo,prezent od narzeczonej zarąbisty teraz parę rzeczy ode mnie: Maskotka Amy 3 koszulki,od lewej: FF: Crystal Chronicles, XBOX360, Tony Hawk Underground Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 24 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2008 odyn ma fajna figurke tego kolesia z wilkim mieczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 27 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2008 Smycz z Mistrzostw Polski w Fifie 08 w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawełek 93 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 smycz X360 koszulka oddworld abe's oddysey koszulka new super mario bros koszulka POP koszulka mass effect koszulka PackMan koszulka Fable 2 figurka vault boya pudełko F3 art book F3 film F3 pad H3:ODST Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi