Ewcikson 1 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Zakładam nowy temat bo właśnie kończę oglądać to anime jedni je kochają inni nienawidza ktoś nawet porównał do FMA... ja twierdze,że ten kolejny tasiemiec ma w sobie coś zapraszam do dyskusji komentowania i wymiany opinii o tym anime Cytuj
szaden 228 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Za anime będę się dopiero zabierał, ale o mandze nie mogę powiedziec niczego złego! Ciekawa fabuła i niezłe rysunki. Pod względem wykorzystywanych w niej motywów przypomina trochę FMA, ale podane w mroczniejszy sposób. Podsumowując: polecam! Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 Moj brat przeczytal pierwsze szesc tomow i wypowiadal sie o niej pozytywnie ale bez wiekrzych zachwytow.... jednak musi byc przyjemna skoro ma zamiar kontynuowac czytanie, ja z koleji przejrzalem na szybko pierwsze dwa tomy i mimo, ze rysunki sa wporzadku jakos nie podchodzi mi calkokrztalt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi