Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Do trudnych i na pewno bardziej wymagających niż obecne gry, to na pewno można zaliczyć pierwszego Tomb Raidera, ograniczona liczba kryształków do checkpointów, skoki mierzone co do milimetra (z samej krawędzi, a nieraz jeszcze trzeba to było mierzyć z rozpędu) i ogólna dezorientacja, nie wiadomo gdzie się udać, czynią tę grę niezłym hardkorem. :D

Wyobraź sobie, że moja luba za dzieciaka nie wiedziała że może zapisać stan gry i zawsze jak ginęła to zaczynała od samego początku. Z biegiem czasu tak się obcykała, że w końcu skończyła całą grę na jednym życiu. To jest dopiero hardkor ;)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

będzie szukało dodatkowych źródeł przychodu.

A kto nie szuka? Zresztą kupuję nówkę i tak nie muszę płacić za online, a nowe po jakimś czasie na allegro i sklepach online są dość tanie. Gry EA ostatnio szybko tanieją albo wchodzą do platyny.

Kinect bez głosu

wtf+is+this+shit+piccard.jpg

Lepiej niech zostawią używki w spokoju, a wezmą się za wypożyczalnie gier bo tam im sporo kasy ucieka.

Przecież online pass także pomoże w "walce" z wypożyczalniami.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No właśnie pisałem o tym. Żenada.

Sry, nie zauwazylem. A tak Microsoft sie tym podniecal :D

PS. Komp w naprawie i musze jechac z konsoli bez polskich znakow :/

Opublikowano

Najlepsze i tak jest to zhackowanie strony MS. Mistrz.

Jak dobrze pamiętam to dzięki wyciekowi GeoWa 2 na jaw wyszedł jakiś bug, którego później dzięki piratom naprawili. :turned:

Opublikowano

Przecież nie jest napisane, że nie będzie w ogóle tylko, że nie będzie od premiery. Fakt, że powinno być od startu bo to zapowiadali. Ciekawe ile się opóźni. Podejrzewam, że nie mają gotowych wszystkich wersji językowych.

Opublikowano

Tak czy siak żenada. Co za problem dać najpierw angielski?

Lejecie na Move, a to przynajmniej będzie miało to co miało być.

Opublikowano

Wygląda na to, że będzie jednak inaczej:

http://www.vg247.com/2010/08/24/microsoft-to-deny-kinect-voice-control-launch-omission/

Obstawiam na starcie angielski, hiszpański i francuski :P

A jak ktoś będzie gadał po arabsku to Kinect od razu połączy się z CIA i FBI :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

[...]

PS. Komp w naprawie i musze jechac z konsoli bez polskich znakow :/

PS3 obsługuje polskie znaki :P

Też piszę z PS3 :)

Opublikowano
Mazzeo chyba chodziło o to, że nie mając płatnego online Sony chce to jakoś "obejść" w tym sensie, że będzie szukało dodatkowych źródeł przychodu.

jak zwykle jedynie donsterydo wie o co chodzi, a reszta pluje się nie czytając ze zrozumieniem.

Opublikowano

Wtedy jeszcze nie było.

Opublikowano

Nie zmienia faktu, że nawet niepotwierdzone info o jakichkolwiek "porażkach" konkurencji wywołuje szał pisiorów o Sonyslaveów ;)

Opublikowano

czekam na potwierdzenie, ze wasze potwierdzenie jest potwierdzone.

Opublikowano

Jak produkt będzie na pułkach to zobaczymy. Coraz mniej z tego sławnego natala z E3 2009 zostaje.

Opublikowano

Old shit is old.

Opublikowano

Jak produkt będzie na pułkach to zobaczymy. Coraz mniej z tego sławnego natala z E3 2009 zostaje.

PUłkach? Fail.

Opublikowano

Pewnie chodzi mu o wykorzystanie Kinecta przez wojsko. Konkretnie pułki wojska ^_^

Opublikowano

Kocham ten temat ^^

Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą :whistling:

Edytowane przez MakaPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.