Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

zaraz napisze tutaj BD, ze sonyslave kontratakują i nie maja racji, i są idiotami

w twoim przypadku tego nie trzeba potwierdzać xD

voytec - miałeś już ze mną nie pisać a dalej piszesz, widać jesteś za głupi nawet na własne posty :sweat:

a co do tego co zacytowałeś i napisałeś to po raz kolejny potwierdzasz brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, standard, czysta bk a ty łapiesz ciśnienie jakby to twoje cale życie było (chociaż tak pewnie jest). Ja póki co kończę z tobą dyskusję bo jeszcze chwila i eksplodujesz po drugiej stronie monitora.

@Wojtek: podejrzewam, że każdy argument nie popierający PS3 jest argumentem głupim :turned: Mogę Ci zacytować kilka zdań w którym pochwalałem PS3, a Ty tylko przytakiwałeś. To świadczy jednak o poziomie i "ograniczonych horyzontach".

amen! a w prezencie w ciągu godziny dostałem komplet minusów xD liga sprawiedliwych mnie dopadła :D

poprzednia strona: że nawet dajecie zdjęcia mojego profilu...

@texz coś ci się po(pipi)iło bo to argumenty makapl lub innych poza plastikiem i jakością wykonania. A jak ryjesz paznokciami to nie zakładaj tipsów.

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

@texz coś ci się po(pipi)iło bo to argumenty makapl lub innych poza plastikiem i jakością wykonania.

To juz nawet za Texa wiesz, co on przeczytal. Bosko :teehee:

Opublikowano

@texz coś ci się po(pipi)iło bo to argumenty makapl lub innych poza plastikiem i jakością wykonania.

Nic mi się nie popipipipi. Przejrzałem Cię, siedzisz cwaniaku na multikontach i piszesz niby jako MakaPL. Skubaniec pewnie sprzedał Ci konto za jakąś małą wysepkę na Karaibach. Już ja wiem jakie Wy Xboty robicie interesy :potter:

Opublikowano

Magik, planujesz kupno PS3 po premierze GT5 a tu dostajesz argumenty, ze na DS3 bedzie Ci sie dobrze grac. Nie wierze, zebys pogrywal w GT5 bez kierownicy, nie wierze! :P

Opublikowano

Srsly bigdaddy, wracaj na polygamie :potter:

Edytowane przez jorrdqn

Opublikowano

Magik, planujesz kupno PS3 po premierze GT5 a tu dostajesz argumenty, ze na DS3 bedzie Ci sie dobrze grac. Nie wierze, zebys pogrywal w GT5 bez kierownicy, nie wierze! :P

To uwierz :P

Daje sobie swietni rade w FM2/3 czy nawet rFactorze, to i dam rade w GT5 8)

Opublikowano

tam już dawno dostał bana za trolowanie :potter:

Opublikowano

olaboga minusiki mi poleciały w profilu :/ <beczy>

nikt mnie nie lubi :<

a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic!

tej? kiedys były jakies plany stworzenia gry multiplayer x360 vs. Sony [no ut3 miało to miec] sa jeszcze jakies takie plany? czy ms wszystko blokuje?

Opublikowano

Wszystko wina zamkniętej struktury XBL ;p Dobrze że chociaż na ps3 będzie steamworks do portala 2

Opublikowano

Jesli chodzi o pada do X360, to jest naprawde wygodny i ogolnie niby wszystko spoko, ale:

- guma na analogach bardzo szybko sie wyciera. Mam konsole prawie 2 lata i na lewym analogu nie ma juz praktycznie tych 4 wypuklych kropek, a w jednym miejscu zaczyna juz przebijac plastik,

- prawy spust po jakims czasie zaczal skrzypiec przy wciskaniu,

- d-pad jest tragiczny. Zeby moc normalnie grac w Tekkena i Street Fightera, musialem zainwestowac w pada przeznaczonego do bijatyk,

Opublikowano

To ze XBL jest zamkniety jest jego zaleta.

Opublikowano

Nic mi się nie popipipipi. Przejrzałem Cię, siedzisz cwaniaku na multikontach i piszesz niby jako MakaPL. Skubaniec pewnie sprzedał Ci konto za jakąś małą wysepkę na Karaibach. Już ja wiem jakie Wy Xboty robicie interesy :potter:

przejrzałeś mnie ale tak naprawdę ja to makapl a prawdziwy bd siedzi na wyspach razem z grigori, alienem, feisarem, itd. Wszyscy żyją w pełnej zgodzie.

jorrd - do twojego królestwa, nie dzięki, chociaż polygamia>>>ppe

merson - w przeciwieństwie do ciebie nie

coati - no bardzo to przeżywam

sony defence force :woot:

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega ta "zamkniętość" XBL? OO

Edit: mam nadzieję, że nikt nie czyta SDF Oo

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Nie ma i nie bedzie WoWa.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem w chwili obecnej obu padom brakuje nieco do ideału, pogrywam zarówno na X360 jak i PS3 (chwilowo rzadziej). Układ gałek być może jest odrobinę wygodniejszy na kontrolerze MS, są tam również dużo wygodniejsze spusty i ogólnie dzięki rozmiarowi i bateriom w środku urządzenie lepiej leży mi w dłoniach. Ma też jednak sporo wad a największą jest tragiczny D-Pad, który absolutnie do niczego się nie nadaje i nawet przy wielce wymagającym zadaniu jakim jest wybieraniu broni w Oblivionie czy Falloutcie potrafi być nieprecyzyjny. Drugą wadą są dla mnie wspomniane już wklęsłe gałki, które fani Xboxa próbują wychwalać jako super zaletę, a mi przy dłuższym i intensywnym graniu potrafią doprowadzić do odcisków na kciukach, bo w przypadku moich dłoni cała siła nacisku idzie na bok gałki a nie we wspomniane "superwygodne" wgłębienie. Na DS3 tego problemu nie mam i nawet po dłuższym graniu i spoconych dłoniach nie było problemu z korzystaniem z analogów. Na korzyść pada Sony przemawiają także lżej chodzące przyciski geometryczne oraz L1 i R1, dzięki czemu palce mi się wolniej męczą przy dłuższym graniu albo tłuczeniu po guzikach np. w czasie QTE. Dużą wadą DS3 są natomiast wypukłe "spusty", a trochę mniejszą ale wartą zaznaczenia rozmiar i ogólnie pojęta delikatność kontrolera.

Tak btw, jeśli MS miał od kogoś zerżnąć pomysł na design pada to obstawiałbym Segę Dreamcast:

full_dreamcast_controller.gif

Opublikowano
jorrd - do twojego królestwa, nie dzięki, chociaż polygamia>>>ppe

Mojego? To ty tam sie udziales z caly rok

:(

Opublikowano

BD - ja pisałem o sobie ;/ no ale jesli ciebie tez to boli to dajmy sobie po plusiku i bedzie si.

ej. nie przypominajcie mi tego pierwszego pada od x'a, bo bede miał koszmary ;/ tego nie dalo sie trzymać w dloniach i normalnie przyciskac przycisków ABXY...

swoja droga te przyciski ABXY i ich kolor to też zrzynka od nintendo!

Opublikowano

Nie ma i nie bedzie WoWa.

WoW będzie królował po wsze czasy ^^

Prawda jest taka, że wszystkie pady zrzynają z tego pada

nes_pad.jpg

Obecne pady nawet przyciski mają okrągłe i dpada też mają!

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

tam już dawno dostał bana za trolowanie :potter:

na polygamii nie da się dostać perma, wracasz sobie pod innym kontem ile razy sobie zechcesz :]

poza tym nie ma co wracać na ten chu.jowy serwis, który się sprzedał dla ilości odsłon i z konsolowego bloga zrobili drugiego gamecornera. Dzisiaj pojawił się news o WoW Cataclysm i wymiękłem, je.bać tą strone :F

Opublikowano

Tak naprawdę istnieją na tak wielką skale dzięki agorze. ;p

Opublikowano

wiem o tym, kiedyś polygamia była w pytę, od czasu przejęcie przez agorę jest coraz gorzej, jednym z większych kfiatków jest felieton o tym, jak to skandaliczna jest Misja No Russian w MW2, na dodatek ten felieton pajace umieścili na głównej stronie gazeta.pl i to na samym środku, byleby klików nabyło :F

już nie mówię o sponsorowanych newsach Wiedźmina 2.

Opublikowano

Aby grać przy użyciu Sony Move trzeba szarpnąć się na 340zł OLOLOLOLOLOLOL

Opublikowano

Raczej 300zł, nie widziałem żeby gdziekolwiek podnieśli ceny po oficjalnym ogłoszeniu przez polski oddział SCE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.