Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W jakim sensie olewa? Ceny gier nie sa dramatycznie wysokie, sprzet tani, polski serwis. O co ci biega chlopaku? ;]

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nie mam zadnych problemow, gram po sieci, nie jest to w zaden sposob utrudnione. Ze troche contentu jest zablokowane, get a life.

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Trochę olewa ale drugi pad za darmo od MS doszedł w prezencie, na rrod 3 lata gwarancji jak Psyko pisze gry nie za drogie, jeszcze dojdzie mam nadzieję Live i będzie git. :)

Opublikowano

Dzwonisz, ze ci sie zepsul i wysylaja ci nowego.

Opublikowano

Nie. Jak Ci sie popsuje pare razy konsola to zamiast zdrapki wysylaja pada.

To juz nie dziala, ze dzwonisz i wysylaja nowego. Teraz chca abys odeslal zepsuty.

Opublikowano

Ja to zrobilem w sierpniu 2009, mozliwe ze teraz nie dziala.

Opublikowano

Nie. Jak Ci sie popsuje pare razy konsola to zamiast zdrapki wysylaja pada.

To juz nie dziala, ze dzwonisz i wysylaja nowego. Teraz chca abys odeslal zepsuty.

Ale było i wiele osób na tym skorzystało. :P

Opublikowano

So what, co to ma wspolnego Grzegorzu z ownowaniem jednej konsoli przez druga?

http://www.gamepro.de/index.cfm?pid=386&pk=2328

;]

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Spójrz na podtytuł tematu to będziesz wiedział. "Console Wars" nie jest nazwą w pełni literalną. :potter:

Co tu dużo mówić, nie złamane PS3 doczekało się innej formy piractwa. Dość ciekawej zresztą...

Opublikowano

Jakie filtry, jaka ciemnosc, calosc mozna tez obejrzec w swietle dnia. Skojarzylem Grigori - Grzegorz <clever> Ale blednie jak widac...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Prawdopodobnie skradzione karty kredytowe, chinole zakładają konto, doładowują 150$ i sprzedają.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Oj zaraz będzie fajt....

Jak będę miał okazję to grę obadam ale przyznam szczerze, że z tego co widziałem na filmikach to prezentuje się ona naprawdę dobrze. Na pewno to nie poziom U2 ale... póki co wydaje się, że to najładniejsza gra na X360 (i jednak jedna z najładniejszych na konsole... ale to sprawdzę jak będę miał okazję zagrać na żywo).

Opublikowano

A ja oglądam właśnie recenzję AW na GameTrailers i jestem strasznie zawiedziony. Stało się to, czego mocno się obawiałem - Alan to dobra, oryginalna gra akcji i nic więcej - Voice Acting jest TRAGICZNY, dialogi kiepskie a niewesołą atmosferę i fabułę psują głupie wstawki. Tak jak się spodziewałem, klimat psuje też zbyt dosłowne objawianie się horroru w grze (mnóstwo ciemnej, tajemniczej energii, kombajny smutku, gigantyczne jak na thriller ilości przeciwników, bardzo dużo walki). GT nie jest tam jakimś autorytetem, ale skoro nawet oni zauważają, że AW to nędzna podróbka Twin Peaks to coś złego jest na rzeczy.

Mimika twarzy w nowej grze Remendy jest bardzo kiepska i nawet na recenzji widać, że przeszkadza w identyfikacji z bohaterami (którzy, notabene, nie są charakterystyczni a wręcz powtarzają utarte schematy).

Gra jest jak najbardziej liniowa a grafa nie powala w żaden sposób. Brak zakończenia... (Niedługo nowy sezon! :potter: )

Widząc nowe dziecko Remendy, czuję ulgę że Max Payne przeszedł pod strzechy R*.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Mr. Blue: Z tymi przemyśleniami to do odpowiedniego tematu bo tutaj nijak to nie pasuje :)

Opublikowano

Nie bądź śmieszny. Jeżeli uważa, że gra wyszła inna niż myślał to jest to jak najbardziej przemyślenie na temat samej gry i w temacie o grze powinno być zamieszczone. Jaki to ma związek z wojną konsolową ? Żaden. Nie wiem czemu mielibyśmy go "zjeść", nie wiem ? Mam go na siłę przekonywać, że gra jednak Mu się spodoba ? Co najwyżej można tylko zasugerować by u kogoś liznął gry jak będzie miał okazję, tyle.

Opublikowano

Tak, dokładnie. Nawet dzisiaj o 09.00 jak byłem na siłce powiedziałem kumplowi, że od rana mam za(pipi)isty humor :thumbsup:

EDYTA: Dżizas, jeszcze mi listonosz przyniósł płytę The Lonely Island - normalnie mentalny orgazm dzisiaj :teehee:

Opublikowano

Uncharted 2 to nie tylko ładne teksturki, to przede wszystkim F E N O M E N A L N Y design. I tutaj nikt nie podskoczy ekipie Naughty Dog. Jedyną grą, która może byc ładniejsza niż Uncharted 2 to Uncharted 3. I tu nie chodzi nawet o możliwości konsol, po prostu Naughty Dog to najlepsza ekipa branży gier. Sony ma przeogromnego farta, że pracują dla nich.

Opublikowano

A co takiego pieknego jest w tym designie?

Opublikowano

Pierwsza zasada prawdziwego fanboja. Nie podejmuj dyskusji w której z góry jesteś skazany na porażkę :-)

Opublikowano

A nic takiego. Przeogromne świątynie ukryte w lodowych szczytach Nepalu, miejscówki bijące na głowę wszystkie scenografie Indiego i wylewający się z ekranu klimat przygody i tajemnicy. Takie tam błahostki.

up@ Ciekawe, do tej pory Albert był po "waszej stronie". Hehe.

PS. donsterydo, umieściłem tutaj swoje wrażenie wobec Alana, bo jest on kartą przetargową w wojnie konsol, którą obecnie wygrywa Sony. Alan tego w żaden sposób nie zmieni, więc i o nim trzeba tu pogadać. Po za tym, rzeczywiście boję się trochę działu Xboxa bo jak jeden gościu dał tam AW ocenę 7/10 to Orion50 podsumował go soczystym

WY-PIER-DALAJ

. Oczywiście, Orion edytował już swojego posta.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

A nic takiego. Przeogromne świątynie ukryte w lodowych szczytach Nepalu, miejscówki bijące na głowę wszystkie scenografie Indiego i wylewający się z ekranu klimat przygody i tajemnicy. Takie tam błahostki.

up@ Ciekawe, do tej pory Albert był po "waszej stronie". Hehe.

Nie trzeba być geniuszem by nawet po filmikach z neta stwierdzić, że Uncharted 2 wygląda za(pipi)iście. Tak poza tym to Albert ma już chyba PS3 :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.