Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No nie do końca Sony wypstrykało się z niespodzianek.

Na dobrą sprawę wiemy, że będzie K3, LBP2, GT5, Socom4. Można być pewnym Infamous 2. A reszta to wielkie niespodzianki, niewiadome.

Dziś pojawiło się info o niby Horizon nowej grze Cage. Może ona będzie. Poza tym taki gameplay z Last Guardian na dobrą sprawę też działałby na zasadzie niespodzianki.

Edit: Grafa nie najważniejsza hehehe, zgadzam się.

Ale zawsze tak mówicie jak dany tytuł okaże się słaby lub nie tak jak był zapowiadany graficznie ;p

Psyko gdzie Twoje porównania AW z U2 hehe.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nie wiedzialem o tym exie od Capcomu, ciekawe co to...

Last Guardian jest poza rankingiem, pseudo artystyczne japonskie dziwactwa odpadaja lolz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To i Reach usuńmy z rankingu.

Opowiastki o krasnalach strzelających w kosmosie z kolorowych blasterków to dobre dla dzieci ;p

Jaki poważny człowiek to "kupi", że już nie wspomnę o ludziach lubiących się w sci-fi.

A Ty Psyko jesteś ignorant więc nie doceniłbyś takiej gry jak Last Guardian.

Nawet gdyby trafiała w Twój gust.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

o tym ex od Capcom było na początku roku że nie mogą się doczekać kiedy go pokażą. Jak pisałem pewnie to będzie coś z tej trójki.

Co do niespodzianek Sony to wątpię żeby jakoś zaskoczyli bo większość gier znamy.

Opublikowano

Gralem w Shadow of the Collosus i mi sie nie podobalo. Co do Ostatniego Straznika, to bardzo podobny jest do niego multiplatformowy Majin.

Opublikowano

Chyba z 5 wody po kisielu.

Mi tam Majin śmierdzi tandetną podróbką. Co widać już gołym okiem po screenach.

Opublikowano

Nie napisze serio SotC mi sie nie podobalo w ogole. Majin fakt w zalozeniach prawie identyko jak LG, ale nie doskoczy mu choc do piet. PRZYZNAM SIE, jezeli trailery LG to real time, to jestem pod wrazeniem animacji pior, co ja gadam CALEGO tego stwora. Nawet moglaby mi sie podobac ta gra :blush:

Co do Poza Dobre i Zlem, to widac ze Assassin przetarl Ubi szlaki, ale sa jakies sluchy ze to martwy projekt.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No właśnie, są spekulacje, że gra jest zawieszona, a później te plotki są dementowane. Dlatego liczę, że Ubisoft zaskoczy na E3.

Opublikowano

Co do Poza Dobre i Zlem, to widac ze Assassin przetarl Ubi szlaki, ale sa jakies sluchy ze to martwy projekt.

Już zdementowane.

Opublikowano

Ten leaked trailer wrzucony wyzej, to cos nowego, data zamieszczenia na YT zgadza sie z terminem wycieku?

Opublikowano

To stary trailer, wyciekł ponad rok temu. Od tamtej pory nic o grze nie słychać.

Opublikowano

Robisz wszystko, żeby zapracować na ten swój tytuł. Skutecznie zresztą.

Zobaczymy jakie oceny i opinie krytyków zgarnie Last Guardian, a jakie ten Majin.

@bigdaddy: ja bym na to spojrzał inaczej. My już możemy spać spokojnie wiedząc, że będzie w co grać aż do zimy przyszłego roku. A targi nawet się jeszcze nie rozpoczęły. Sony zresztą powiedziało, że mają jeszcze dużo w zanadrzu. Wy za to wciąż jesteście w stadium oczekiwania. Fajnie tak żyć w niepewności? ;]

na faktycznie mega granie na ps3 od marca (gow3) nic do końca roku nie ma poza Socom4 i pewnie lbp2. GT5 to (pipi) wie kiedy wyjdzie na 100%. Sony zapowiada swoje gry z dużym wyprzedzeniem, MS raczej to co będzie przez najbliższy rok do pogrania.

niepewności ? do końca roku mamy w co grać właśnie, a o 2011 będę się martwił po 1 stycznia.

Opublikowano

Grigori: Wave nie ma osobnej konferencji, już dawno powinieneś się tego nauczyć :) Dzień wcześniej będzie pokazówka dla szerokiej publiczności i to do tego bez kamer. Wave na 99% będzie miał bardzo duży udział na konferencji Microsoftu.

Moim zdaniem M$ niczym na E3 nie zaskoczy i skupią się jednak na Wave bo do świąt sprzedaż musi iść w milionach by ich plan wypalił.

Zapowiedziami od Sony też bym się nie podniecał. GT5 na ilu już E3 było, Last Guardian zapowiedziany w 2009, a wyjdzie raczej w przyszłym roku, The Agent -2011/12 i pewnie wyjdzie też na X360 (RDR pokazało, że marka R* wystarczy by opchnąć tony gier nawet nowego IP, a o 50% większa sprzedaż na X360 nie pozwala na ominięcie X360).

Skupiłbym się na tym co możemy dostać jeszcze w tym roku. Z tego co mnie interesuje to Reach i jak będzie jakaś niespodzianka to bym obstawiał PGR5. W to co pogram w 2011 to będę się martwił w 2011, generalnie nawet jakby zebrać wszystkie gry jakie pojawiają się w plotkach to i tak nic z tego mnie nie interesuje.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Niepodzianka pewnie bedzie gra od Rare, nie wiem co robi Bizzare teraz, ale zapowiedz PGR5 bylaby na miejscu.

http://neogo.pl/newsy/rare-na-liftingu/

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Grigori: Wave nie ma osobnej konferencji, już dawno powinieneś się tego nauczyć :) Dzień wcześniej będzie pokazówka dla szerokiej publiczności i to do tego bez kamer. Wave na 99% będzie miał bardzo duży udział na konferencji Microsoftu.

Moim zdaniem M$ niczym na E3 nie zaskoczy i skupią się jednak na Wave bo do świąt sprzedaż musi iść w milionach by ich plan wypalił.

Zapowiedziami od Sony też bym się nie podniecał. GT5 na ilu już E3 było, Last Guardian zapowiedziany w 2009, a wyjdzie raczej w przyszłym roku, The Agent -2011/12 i pewnie wyjdzie też na X360 (RDR pokazało, że marka R* wystarczy by opchnąć tony gier nawet nowego IP, a o 50% większa sprzedaż na X360 nie pozwala na ominięcie X360).

Skupiłbym się na tym co możemy dostać jeszcze w tym roku. Z tego co mnie interesuje to Reach i jak będzie jakaś niespodzianka to bym obstawiał PGR5. W to co pogram w 2011 to będę się martwił w 2011, generalnie nawet jakby zebrać wszystkie gry jakie pojawiają się w plotkach to i tak nic z tego mnie nie interesuje.

wave ? przecież tak się nie będzie nazywać. Co do pokazu Natala to ma być po kofie MS a nie przed na XBL jest nawet zapowiedź.

Opublikowano

Jakbym miał Xboxa i w perspektywie tego roku premiery tylko PGR i Reach to bym go sprzedał i kupił PS3.

Opublikowano

No ogolnie musze przyznac, ze jakby PS3 kosztowalo circa 1k zl, to gdybym mial kupowac konsole, to kupilbym ja :blush:

Opublikowano

No ogolnie musze przyznac, ze jakby PS3 kosztowalo circa 1k zl, to gdybym mial kupowac konsole, to kupilbym ja :blush:

Nie wiem kiedy ostatni raz odwiedzałeś Allegro, taka slimka z 120GB kosztuje circa 1,1k.

Opublikowano

Nie wiem kiedy ostatni raz odwiedzałeś Allegro, taka slimka z 120GB kosztuje circa 1,1k.

w Auchanie jest za 989zl ;)

Opublikowano

BTW wie ktoś co stało się z PS3 w sklepie PSXE? Mój pierwszy egzemplarz kupiłem właśnie tam, teraz mam zamiar nabyć slimkę i zdziwiła mnie ta sytuacja. Jeśli ktoś znajdzie ciekawą okazję na bundle z GoW3 niech da znać (gram.pl podwyższył właśnie cenę z 1,3k do 13,7k, także odpadają).

Opublikowano

Jakbym miał Xboxa i w perspektywie tego roku premiery tylko PGR i Reach to bym go sprzedał i kupił PS3.

me2, splinter, alan, metro, crackdown2, n32, fable3, halo reach, supreme commander 2, kuf2, sniper, the secret world, tropico 3, mechwarrior + kilka perełek z XBLA

kontra

mag, hr, gow3, yakuza 4, socom 4, lbp2

To jest chyba ten rok ps3 :D

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Połowa z tych gier mi zwisa, w drugą mogę zagrać na kompie. Jedyne gry z X-Boksa, w które bym sobie w tym roku zagrał to Alan Wake, może Reach(w dłuższej perspektywie Girsy), ale za uja nie wymieniłbym ich za eksy z PS3.

Opublikowano

LOL

A teraz wyeźmy stąd tylko gry dobre:

ME2, Alan, Fable 3, jakieś niewiadome?, gry z XLA

vs

HR, GoW3, Yakuza 4, LBP2, GT5, MS3, Infamous 2, Modnation R., jakieś niewiadome?, gry z PSN

Opublikowano

Jak narazie jedyne killer Sony w tym roku to HR i GoW3.

Pominales Reach i Cracka 2.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.