Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wyjdzie. Kiedyś.

Ale i tak bd jest śmieszny z rzucaniem tytułów crapów jako atutów xboxa. I weź już mi nie tłumacz, bo jeśli nie zauważyłeś, to informuje, że ja w dyskusje z Tobą się nie wdaje, tylko ograniczam się do nabijania z Ciebie, ponieważ i tak wszyscy wiedzą, że (pipi). ;]

nie wdajesz się bo za każdym razem zaliczałeś epic faila, pierwszy z brzegu - ocenianie gry pod względem obecność tematu na PE.

Co do pisania, crap-y o grach które mają oceny na poziomie 8/10 to widzę że to jednak ból posiadaczy ps3 spowodowany brakiem gier na pleja w tym roku i posuchą od marca. Spoko, będzie lbp2 na gwiazdkę, czyli 2-3 dobre gry na rok, reszta to crap-y :sweat:

@don - http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Game_Studios

343I, BP, Spawnpoint to nowe z 2009 zaś FBS i drugie studio Rare to z 2010. Podobno jeszcze Robot studio i Valhalla ma dołączyć.

Co i tak jest 2x mniejszą liczbą niż u Sony.

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Jesteś jak pies Pawłowa. Wystarczy że się do Ciebie odezwę, a Ty już wyskakujesz z "epic fail'em". xD

1243237840_spocks-eyebrow.gif

no bo EF idealnie pasuje do twoich postów w tym temacie, wracaj lepiej tłumaczyć braki wyjaśnień w Lostach :]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Jestes niemily Grigori, przywoluje cie do porzadku

:turned:

Opublikowano

Dopiero mi sie po jakims linku do wiki wyzej przypomnialo o Killer Instinct, do chu.ja pana czego tego jeszcze nie ma na XLA w wersji Delux z N64.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Spook jest fajny. W sumie masz z nim sporo wspólnego, też jesteś jak drugoplanowy bohater niekończącej się noweli s-f; dużo gadania o napędach warp, techtonicznych cząsteczkach fraktalnych i innych zmyślonych bzdurach, które tylko mają sprawić wrażenie, że wiesz o czy mówisz.

widzę że za bardzo mnie lubisz...

Dalej twierdzisz że bilion = miliard ? że na ps2 sprzedano kilka bilionów gier ? Przy tym nawet Spook i technologia przyszłości wymięka.

ps. nie wiedziałem że jestem dla ciebie bohaterem :blush: Zresztą podobno nie wdajesz się ze mną w rozmowy, znowu ściemniałeś. Odpuść.

------

Z GT5 nie będzie jazdy bo...ta gra nie wyjdzie.

Opublikowano

po angielsku billion to miliard

Opublikowano

Ahhh te 'SystemSellery' pokroju Reach, Crackdown 2 czy Sniper :teehee: W porównaniu do takiego GT5, LBP2 czy The Last Guardian raczej wypadają blado. Ciekawe których bundle packów się więcej sprzeda w drugiej połowie 2010. Z Crackdown czy Gran Turismo :pinch:

Opublikowano

Teraz zes pojechal, Reach sprzeda sie wiecej niz LPB2 u TLG razem wzietych. W mitologiczne stworzenia aka GT5 sie nie bawimy.

Opublikowano

to ze reach sie sprzeda w >8 mln jest bardziej pewne niz to ze w przyszlym tygodniu spadnie deszcz ;)

jakby halo sygnowalo zdrowa zywnosc to w USa mcdonald by zbankrutowal :D

co do gt5 to wyjdzie!

Musze miec w co grac na emeryturze

a to juz tylko :

40 lat

Opublikowano

GT5 na 90% wyjdzie w tym roku.

Opublikowano

@big

Ja sobie piszę śmiejąc się (a jak czytam ten temat to już w ogóle mam zlewkę czasami :teehee:).

Te 3/4 crapów odnosiło się nie do gier, które wymieniłeś (powyżej 70%) tylko do ogółu gier. Poza tym napisałem crapy lub średniaki (to właśnie ok 70% - czyli TAK, również GT5:P :P).

Na PC 9/10 to crapy ale jako ogół wychodzi na niego gier najwięcej więc jest lepszą platformą do grania :whistling:

Opublikowano

:potter: Racja, racja. Zakres tytulow jest tak duzy, ze na gry ponizej 8 szkoda czasu i pieniedzy. Szpil to nie wydatek rzedu paczka fajek, czy czteropak. Quoted Grigori 4 truth.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Co do ocen na takim gamerankings to nie ma sensu brać ich pod uwagę, przynajmniej w większości przypadków. Połowa gier nie mam pojęcia za co ma noty wyśrubowane maksymalnie. MGS 4 93%, GTA 4 97% albo Modern Warfare 2 93%. I jak to się ma do gier, które naprawdę zasługują na swoje oceny, czyli np Metroid Prime 96%, czy taki Bioshock 95%, albo RE4 95,5%.

Opublikowano

Gra warta zakupu to taka gdzie miodność przewyższa ewentualne wady i przykuwa nas do ekranu. Obecnie najgorszym złem branży są sami recenzenci, którzy cholernie wypaczyli rynek, powinni spłonąć na stosie. Jakby ludzie pracujący w serwisach branżowych mieli jaja i chociaż cień charakteru to robili by recenzje na wzór tych z Kotaku - i niech gracz sam sobie wyrobi opinię po przeczytaniu recki, a nie po sekundzie rzucenia okiem na cyfrę pod recką.

Opublikowano

Trademarki rzadza swiatem, nie jest to zadna tajemnica.

Opublikowano

:potter: Racja, racja. Zakres tytulow jest tak duzy, ze na gry ponizej 8 szkoda czasu i pieniedzy. Szpil to nie wydatek rzedu paczka fajek, czy czteropak. Quoted Grigori 4 truth.

Jeżeli mam wydać na grę 100 lub 200 zeta, to raczej nie kupię jakiegoś świeżego bubla, bo zwyczajnie szkoda na to kasy. Gram tylko w te najbardziej solidne gry. Wyjątkiem był tylko Terminator Salvation, ale gra mi się podobała jako, że jestem małym zwolennikiem Terminatora. W Ameryce takie budżetówki to może i schodzą w pakiecie z jakąś lepszą grą, ale to zrozumiałe dla tamtejszego tępego społeczeństwa. Choć teraz już coraz mniej takich crapowatych produkcji, ich większy zalew jest na rynku mobile. Wydawcy na duże konsole zaczęli się bardziej przykładać do swoich projektów.

Opublikowano

I w ten sposob wychodza mega ambitne tytuly pokroju MW2, ktore zjadaja swoja "za(pipi)istoscia" wszystko co wychodzi w tym terminie plus mozgi 12-letnich amerykanskich spaslakow. Oczywiscie nie wolno generalizowac, bo to w tej generacji tak naprawde zaczynaja pojawiac sie tytlu naprawde zachwycajace rozmachem, tzw. glebokoscia i ambicjami (czesto spelnionymi).

Opublikowano

MW2 to bardzo dobra pozycja, ja sie nie zawiodlem. nie rozumiem hejtu skierwanego w strone tej gry.

Opublikowano

W porownaniu do fajnego CoD4:MW:

1. Fabula to burdel na kolkach.

2. Mniej ciekawe misie.

3. Dalej sa niekonczace sie respawny.

4. Nawet graficznie nie jest tak bonerowo jak w jedynce.

5. (wersja PS3) Online to gl. 12-14 letni camperzy (God Bless Killcam!)

Opublikowano

Fabula jest bzdurna. Ale to ladna i wciagajaca gra na kilka godzin. Multi tylko liznalem, tak samo jak i czesc pierwsza na PC, wiec sie nie wypowiadam. Ofkoz caly ten szal jest przesadzony, ale to pozycja na mocne 9.

Grigori, gre kupilem pol roku po premierze i za 90 zl to byla dobra inwestycja na te 3 wieczory.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja tam też do MW2 nic nie mam. Przeszedłem singla, do gry już nie wrócę. Ale ta cała nienawiśc jest przesadzona.

Grigori, MW2 wyszedł 2 lata po poprzedniku ^_^

Opublikowano

Dadza Gotham jako srodowisko gry :teehee:

Opublikowano

Grigori, rozumiem, że wolisz podejście Polyphony? ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.