Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak jest na Wii i NDS. A wielkie i genialne tytuły na obydwa te sprzęty byłyby wielkie i bez unikalnego sterowania. Ale unikalne sterowanie dodaje im sporo za(pipi)istości ^_^ Tego samego oczekuję po Natalu, czy tam Move

Edytowane przez Albert Wesker

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Heavy Rain jest na PS3. MS nie ma ani jaj, ani studia, żeby wydać taką grę. Szczyt ich możliwości w zakresie psychologicznych trillerów, to robienie z nich strzelanek.

To tak jakby powiedziec ze szczyt mozliwosci Sony w tym zakresie to QTE :wacko:

Opublikowano

Grigori gdzie te gry w Full HD na PS3? Gdzie mozliwosc sterowania lodowka z poziomu konsoli?

Opublikowano

nie nabierajcie się na takie wypowiedzi jak - ktoś, gdzieś, tam na innym forum powiedział i cisza. Konkrety tylko!

ja mogę wejść na inne forum i siać dym że: koleś na forum PE napisał że ma slima!! ale nic więcej nie może powiedzieć, litości :D

Opublikowano

Ogolnie mial tez afera jakas, ze ponoc ukradl kilka konsol czy cos.

Opublikowano

Wiesz, Dabman ma trochę inne dojścia niż agent X z jakiegoś forum. Ale wiadomo, trzeba mieć dystans.

Opublikowano

Grigori gdzie te gry w Full HD na PS3? Gdzie mozliwosc sterowania lodowka z poziomu konsoli?

A gdzie odpalanie rakiet dzięki mocy konsoli. To jeszcze z czasów PS2. :teehee:

Opublikowano

Byly jeszcze efekty na miare Terminatora 2, cokolwiek to znaczy.

Opublikowano

Tłumacz rok temu wygrał na konfie Sony, ale pewnie Yamauchi nauczył się już tych 5 słów po angielsku i nie będzie nam dane go oglądać. :confused:

Szkoda, że nie będzie Trettona, którego i tak nikt nie chciał słuchać i oglądać.

A największą wiochę odstawi Kojima, który znowu pewnie pojawi się na obu konferencjach, raz z tłumaczem, raz sam udając, że zna angielski.

Jednak to wszystko będzie nic w porównaniu z tym gościem, chyba najlepszy w historii E3. Pokazywał grę Genji i później wszyscy mieli z niego bekę. Giant Enemy Crab zmiótł całą konkurencję.

http://www.youtube.com/watch?v=2g1fr5vk72M

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

bedzie dildo na ps3 czekamy na porty mariana na ps3 :teehee: ciekawe ile milionow by tego poszlo ;)

Opublikowano

W zeszłym roku prym jeśli chodzi o śmieszność na konfie wiódł M$. Może w tym roku będzie podobnie, w końcu mają promować Natala więc z pewnością będą pokazywać jakichś hamburgerów skaczących jak małpy do jakiejś popierdółki. Zresztą w wypadku Move od Sony pewnie będzie podobnie.

Opublikowano

owned

Opublikowano

Riiiiiidge Racer !

Opublikowano

Ogolanie smieszne, ale 3 motywy mnie zamordowaly:

- Real Time Weapon Change i Weak Points. Nie dziwie sie, ze tworca nie mowil patrzac na publicznosc. Balbym sie spojrzec komus w twarz zapowiadajac tak rewolucyjne patenty.

- nosorozec (hahahahahahhahahahahahahahah ;D )

- prezentacja "zyroskopu"

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Specjalnie dla Was, cebulaczki ^_^

Mój nabytek:

dscn0969c.jpg

I warunki w jakich gram:

dscn0970k.jpg

Nie dla ssonybojków i xbotów takie rarytasy :(

z&z

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

Greg daj spokoj z tymi zalosnymi powiedzonkami z forum neo. Co do gry I'm dissapoint son ;f

Opublikowano

Nikt z fanow Mario nie odpowiedzial co jest fajnego w tym calym SMG. Lubie platformowki, ale hydraulika nie trawie.

Opublikowano

Greg, pfu, Albercik. Tu hasło Z&Z not working.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.