Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nikt z fanow Mario nie odpowiedzial co jest fajnego w tym calym SMG. Lubie platformowki, ale hydraulika nie trawie.

Chyba czas zrozumiec w takim razie, ze nie kazdemu musi sie podobac to samo.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nie mnie to tlumacz tylko np Grigoriemu i niektorym tu, ktorzy to po tym jak napisalem ze Uncharted 2 to dla mnie nic specjalnego nazwali mnie IGNORANTEM :teehee:

Opublikowano

No to ja tez poprosze te drzwi, bo dla mnie Uncharted 2 to zwykla przygodowka.

Opublikowano

No to ja tez poprosze te drzwi, bo dla mnie Uncharted 2 to zwykla przygodowka.

albundygif.gif

Wracając do poczciwego Mariana. Zawsze oglądając filmiki z SMG i dwójki mam ochotę kupić Wii. Na prawdę wariacja gameplay, grafika oraz klimat pierwsza klasa. Mario świetnie przez te lata przeszedł z 2D na 3D.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

albert miejsca w 2 rzedzie sa dla kalek bez nog ? :D

Opublikowano

Co do gry I'm dissapoint son ;f

Jak to przeczytałem to też I'm disappointed :confused:

Opublikowano

Racja double p zamiast s ma byc, ale ma byc disappoint, jak w slawnym komiksie internetowym.

Opublikowano

Wracając do poczciwego Mariana. Zawsze oglądając filmiki z SMG i dwójki mam ochotę kupić Wii. Na prawdę wariacja gameplay, grafika oraz klimat pierwsza klasa. Mario świetnie przez te lata przeszedł z 2D na 3D.

to samo mam, na poczatku zarzekalem sie, ze nie kupie. Za malo "normalnych" gier, cena z dupy, ale jak teraz patrze... jezu jakie to sliczne.

Ja mam wlasnie ten problem, ze wiekszosc gier ktore teraz wychodzi mnie nie jara. Klony klonów, kolejne bezduszne strzelanki czy inne nastawione glownie na multi online. Myslalem nad xklocem, ale cholerstwo sie psuje, gry niby sa, ale jakos powoli umiera to wszystko. PS3 has no gaems, jak juz powszechnie wiadomo. Chyba najbardziej w tej chwili przemawia do mnie takie zasciankowe Wii ze swoimi Marianami, Zeldami i cala reszta zupelnie nie-nowoczesnych (pipi).

Opublikowano

PS3 has no gaems,

Żyjesz dalej w 2007 roku?Gier na PS3 jet mnóstwo tylko trzeba chcieć poszukać, a Xbox już się aż tak nie psuje...

Opublikowano

Nowe Xy nie psuja sie jakos strasznie, mam konsole 2 lata i najmniejszego problemu z nia nie bylo.

Opublikowano

wiem wiem, ale fama idzie w swiat. W przeszlosci nie zyje, zapewniam.

No, ale jak sobie wymieniam gierki na PS3 w ktore chcialbym zagrac to jakos cienko. Mowie, ze mnie nie jara wiekszosc wspolczesnych gier. Z listy gamerankings to wymienie sobie co najwyzej

- Uncharted 1 & 2

- moze MGS4 z sentymentu

- Super/Street Fighter 4

- Demon's Souls

- Ninja Gaiden bym obadal porownujac do NESowego oryginalu

No, ale to wszystko na takie moze. Na kloca jest Dead Rising ktory totalnie zawladna moim serduchem i w zasadzie dla tej jednej gry bylbym w stanie kupic konsole. No, ale kasa nie(pipi) wiec raczej nie.

Opublikowano

Nowe Xy nie psuja sie jakos strasznie, mam konsole 2 lata i najmniejszego problemu z nia nie bylo.

W październiku mijają 2 lata kiedy dostałem konsole z serwisu. Do tej pory zero problemów :whistling: ba, nawet pęknięte do połowy płyty GOW mi instaluje bez problemów :potter:

Opublikowano

Widzieliście trailer XCOM ? Czuję wielką MOC :D

Opublikowano

Zarzuc linka.

@szczurek

Poczekaj na domniemanego Xa Slima z nizsza cena. Gier jest mnostwo, tak samo jak mnostwo swietnych pozycji lezy na Marketplace.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nom fajnie się zapowiada. Czuć klimat SF z lat 60. Widać wpływ ojców Bioshocka, bohater podobnie trzyma broń, a lampka naftowa normalnie jak plazmid. Grafika komiksowa, no ale nie zapowiada się na 100% poważną produkcję, tylko czemu nie na PS3?

Trailer raczej średni ogólnie. Chodzi o wykonanie.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Grigori: Widać nie czujesz głębi ;)

EDYTA: Jak nie na PS3 ?

Znów GT robi mnie w konia? PC i X360 tam jest.

Akurat ten trailer głęboki jest jak muszla klozetowa.

Opublikowano

Poczekaj na domniemanego Xa Slima z nizsza cena. Gier jest mnostwo, tak samo jak mnostwo swietnych pozycji lezy na Marketplace.

no tak wlasnie robie, chociaz jezeli uda sie wyrwac czarne Wii w dobrej cenie to lykam i bede mial spokoj na jakis czas. Najwyzej bede sie wymienial z kumplem na konsole ;)

Opublikowano

Swietne! Klimat lat 60, no i 2K Boston to robi.

@szczurek

No Wii sie nie psuje, wiec koszt gry = koszt pustej plyty dvd-r :turned:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mix lat sześćdziesiątych (albo czterdziestych :P) i Odysei Kosmicznej :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mix lat sześćdziesiątych (albo czterdziestych :P) i Odysei Kosmicznej :D

Nom latający czarny obelisk i już Odyseja Kosmiczna. Jak to nie wiele trzeba.

Opublikowano

Swietne! Klimat lat 60, no i 2K Boston to robi.

@szczurek

No Wii sie nie psuje, wiec koszt gry = koszt pustej plyty dvd-r :turned:

Chyba się psuje, jak wychodził Super Smash Bros Brawl, to w necie ludzie pisali, że Wii nie czyta gry, bo laser nie wyrabia. A jest na dwuwarstwowej płycie.

Opublikowano

Reżysersko ten teaser nie powala, no, ale musieli pokazać gameplay po tych cyrkach z KZ2. Wszystko wygląda fajnie, teraz czekam na konkrety na E3. Tak samo z GT5... Game Trailers znów narobiło ciśnienia nie wiadomo na co.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.