Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja chyba jestem jakiś dziwny, bo ten trailer z KZ3 wydaje mi się nudny. Znowu strzelanie i strzelanie. Ale grafika ładna.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ja chyba jestem jakiś dziwny, bo ten trailer z KZ3 wydaje mi się nudny. Znowu strzelanie i strzelanie. Ale grafika ładna.

Nie jesteś dziwny. Faktycznie to wygląda jak jakaś zajawka w TV.

New revolution is coming w zwiastunie GT5 sugeruje, że musimy poczekać do wtorku. W końcu SpikeTV jest dużo mniej prestiżowe niż samo E3 które ogląda tysiące ludzi na żywo.

Może się przydać.

kz5_17uf5.gif

Opublikowano

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-killzone-3/101187

Kto wysyła wiadomość do M$ żeby lepiej odwołał konferencję? :thumbsup:

słabe ale trailer gt5 jeszcze słabszy

Wiem czemu Sony zapowiedziało swoje gry przed e3 i pokazuje jakieś migawki codziennie > bo chce odwrócić uwagę od Armageddonu MSu w poniedziałek. Micro jak zdetonuje swoją bombę atomową to konfa Sony gdzieś tam w tłumie zginie ;]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Nie no jak pisałem wcześniej. Marketing Sony zasysa źle, biorą się poważnie za promocje też źle. No cóż niektórym nigdy nie dogodzi.

Opublikowano

SW TFU widziałem, mimo że render to masakruje. KZ3 efektowny tak ale nie piękny, fajna zajawka jakich wiele.

Opublikowano

No GT5 porażka, true.

Ale serio nie rozumiem czepiania się trailera K3. Piękny, efektowny pokazujący MOC Killzona ;p

Akurat te dwa zwiastuny są na tym samym dość średnim poziomie. Gdybym nie grał w KZ2 i nie czytał zapowiedzi w Neo+ powiedziałbym, że mocno średnie. Moc to ma zwiastun nowego Deusa czy Star Wars właśnie. Tutaj mamy: Wrzucimy parę takich fajnych momentów bez sensu i git.

Opublikowano

Deus Ex; tak zgoda. Ten bezapelacyjnie wgniata.

Ale TFU2 no i co z tego, że fajny - efektowny. Skoro h.uj wiadomo jak wygląda gra, z czym ją się je itd.

Że już nie wspomnę o sprawach hmm fabularnych. Starkiller z mocą większą niż Sithowie I Jedi razem wzięci.

A K3. Miałby być gameplay trailer jest. Pokazujący parę nowych zagrań, wycinki z etapu z gry.

Są.

Nie no każdy sam sobie go ocenia. Ale mnie nikt nie przekona, że jest słaby czy średni.

No way.

Opublikowano

No ale jednak porównywanie trailerów preranderowanych z czystym gameplayem, jest trochę nie na miejscu.

Wiedziałem, że ktoś właśnie o tym napisze. Nawet tutaj nie chodzi o to czy to render czy nie. Wiem, że trailery na silniku gry wyreżyserowane będą gorzej od rendera. Nikt na to nie poradzi, jednak chodzi mi o samą jakość.

Dobra ja daje spokój trailerom od SCE. Ewidentnie są zajawkami przed konferencją co jestem w stanie zrozumieć.

Bomba atomowa od M$.

clown_bomb.jpg

Opublikowano

Killzone 3 <3

:(

Opublikowano

No ale jednak porównywanie trailerów preranderowanych z czystym gameplayem, jest trochę nie na miejscu.

BD jak zwykle struga wróżkę. Zajrzyj no w tą swoją szklaną kulę i zdradź nam co to za bomba atomowa ma być na konfie MSu?

tylko się nie obsraj na miętowo. Przykro mi że nie łapiesz ironii.

A K3. Miałby być gameplay trailer jest. Pokazujący parę nowych zagrań, wycinki z etapu z gry.

Są.

Nie no każdy sam sobie go ocenia. Ale mnie nikt nie przekona, że jest słaby czy średni.

No way.

jest ok ale nic tam szału nie robi

Z dzisiejszych nowości to zapowiedź NFS HP który wraca do korzeni robi mi dobrze :) Ciekawie jak to będzie wyglądać.

Opublikowano

W porownaniu do stojacego w miejscu Halo, KZ3 robi szal.

Opublikowano

różowy spartan też robi szal

Opublikowano

Zwiastun Star Wars: The Old Republic będzie co najmniej świetny. Widziałem sneak peek i mówię Wam, że będzie co oglądać. CGI, ale świetnej jakości.

Opublikowano

Only 4 PC <_<

Opublikowano

Ogolnie ide zapier.dalac na wakacje zeby obok koloca postawic slimke, nie ma bata.

Wiem, sprzedalem sie zapowiedziom i blyszczacym giereczkom :blush:

Opublikowano

Zwiastun Star Wars: The Old Republic będzie co najmniej świetny. Widziałem sneak peek i mówię Wam, że będzie co oglądać. CGI, ale świetnej jakości.

Zeszłoroczny trailer ToR-a też rozje.bał.

Chyba nawet wygrał "the best trailer of E3".

Czemu takie cuda omijają Ps3/XO. A zamiast tego dostajemy crapowaty, past genowy FFXIV.

FUCK!

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ogolnie ide zapier.dalac na wakacje zeby obok koloca postawic slimke, nie ma bata.

85eq5hd.gif

Marketing Sony najwyraźniej działa.

Opublikowano

Zbieraj, zbieraj. Ja również uprzejmie ogłaszam, że tegoroczne E3 będzie dla mnie podstawą do decyzji, czy kupić 360.

Słupek: przecież to też będzie MMO jak każde inne. Tyle że w uniwersum SW. Ale i tak nie powtórzy sukcesu WoWa.

Jak ktoś nie redefiniuje formuły MMO bardziej w kierunku pochłaniającego doświadczenia i przeżyć popartych porządnym gameplayem i angażującą fabułą na którą gracz ma wpływ, niż zbierania kwiatków i zabijania bossów w kooperacji, to nie przekonają do tego konsolowców z krwi i kości, ergo nie ma sensu wydawać takich gier na konsole.

Wiem, wiem, że MMO zapewne jak każde inne.

Tyle, że właśnie o to się rozbija, że SW. Powiem tak nigdy nie miałem do czynienia z MMO; z żadnym.

Coś tam zaczyna się dziać w tym temacie na konsolach. Choć wiadomo nawet o namiastce sukcesów z pc nie ma się co spodziewać.

Choćby z powodu którego wymieniłeś. Ja sam szczerze wątpię czy by mnie to ruszyło, granie w mmo.

Tylko, że jeżeli już to wolałbym właśnie Tor-a czy niedawno zapowiedzianego SW: TCW też mmo.

Niż FFXIV który wygląda i zapowiada się tragicznie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja miałem epizod z Lineage II. Grałem z kolegą z 3 miesiące, ale zacząłem zastanawiać na sensem tego właśnie co robię. Tam nie żadnego celu, nic nie rozwiązujesz, nikogo nie ratujesz, nie masz mety, celu misji, intrygi. Tylko bijesz te moby, bijesz i bijesz. Nawet po skończeniu FFXIII dałem spokój z wykonywaniem misji które się do tego sprowadzają. Zamówiłem Demon's Souls, ale to inna sprawa. Jest irygujący świat, rozwój postaci, ciekawy online oraz cel gry. W MMO nie dość, że nie mamy dość rozbudowanego rozwoju czy kustomizacji to expa zdobywa się głównie na zabijaniu bezbronnych stworków. Trochę to chore, teraz żadne MMO mnie nie przekonuje.

A niektórzy w Metina ciupią... :wacko:

A i gameplay sprowadza się do klikania i skrótach na klawiaturze.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Trzeba grac w dobre MMO. Wszystko.

Opublikowano

A co za różnica jakie MMO? Każde polega na tym samym, by zbierać doświadczenie i kasę na nowy oręż, by w końcu pokonać smoka (albo coś tam innego na lvl 40), któremu nic wcześniej nie dało się zrobić. I tak w kółko.

Opublikowano

A co za różnica jakie MMO? Każde polega na tym samym, by zbierać doświadczenie i kasę na nowy oręż, by w końcu pokonać smoka (albo coś tam innego na lvl 40), któremu nic wcześniej nie dało się zrobić. I tak w kółko.

A znasz jakiego FPSa, gdzie nie trzeba celnego palca? Platformowke, gdzie nie trzeba prezyzji w skakaniu czy gry muzycznej gdzie trzeba miec choc minimalne wyczucie rytmu? Kazdy MMO (bo w bezmyslnosci Twojego postac odniosles sie tylko do gier RPG) opiera sie na takim schemacie i tak jest. Grajac w Obliviona np. leciales od razu na pale do ostatniego bosa, bo mogles "pokonac smoka" bez potrzeby levelowania, zbierania doswiadczenia i innych tego typu rzeczy. Nastepnym razem poprosze o kontruktywna krytyke kogos kto wie o co w takim typie gry chodzi.

Dobre MMO? World of Warcraft chociazby, ale jest jeszcze masa innych ciekawych.

Poczekajcie kilka lat na ewolucje Xbox Live i zobaczycie, ze MMO bedzie rzadzilo konsolami. Wgarantuje.

Edytowane przez MakaPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.