Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

@Voytec

No właśnie nie.

PS Move zresztą co co chwile podkreślają ma trafić też do HC graczy. Zobaczymy ile w tym bełkotu.

Ok K3 też sobie nie wyobrażam grać na pałkach. Czy SOCOM4.

Ale LittleBiGPlanet 2. O TAK !!!

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Move mnie też nie jara, o Kinetic nie wspominając. Ale, ale. Taki Wiilot się na Wii całkiem nieźle sprawdza. Gdy się człowiek zasiedzi później aż głupio mu wracać do pada od PS3/X360. Jeżeli doda się do Move jakieś porządne gierki będzie z tego wypas.

Ale, ale. FPSy, oprócz Metroida, na Wii to porażka. Gdziekolwiek indziej będzie podobnie. Nic nie zastąpi precyzją padzika. Spróbujcie szybko zareagować pełną ręką, a później pojedyńczym palcem. Różnica jest kolosalna i to właśnie przewaga starych rozwiązań nad nowymi.

Opublikowano

Me culpa. Pisząc posta zapomnialem o LBP 2... .

Ale tak jak powiedziałem, PS Move moim zdaniem nie jest stworzone do hardkorowych gier. GoW, RDR, GTA, Uncharted, Killzone - takie gry się z tego typu kontrolerem będą gryźć ;P

Opublikowano

Star Wars by Kinect:

http://i48.tinypic.com/wh0ah1.gif

Pokazówka z tego co słyszałem była prerenderowana.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mocne słowa.

Nie, tobie akurat wierzę na słowa. Ale rok temu na konferencji te gry wyglądały, pokaz o wiele lepiej.

Niż to co dzisiaj zobaczyłem.

Tym tropem wyobraziłem sobie za dużo. Zresztą sądząc po komentarzach na forach, stronach nie tylko JA.

a co chciałeś zobaczyć jak konfy nie było ? :rolleyes: ... Pokaz żeby zrobić szum i reklamę o nowej nazwie natala i tyle. Konkrety będą po 19:00

aha jeżeli cena kamery się potwierdzi to fail.

Opublikowano

Me culpa. Pisząc posta zapomnialem o LBP 2... .

Ale tak jak powiedziałem, PS Move moim zdaniem nie jest stworzone do hardkorowych gier. GoW, RDR, GTA, Uncharted, Killzone - takie gry się z tego typu kontrolerem będą gryźć ;P

No właśnie.

Nic nie zastąpi mi pada podczas grania w takie gry. NIC.

Dlatego PS Move też traktuje w formie ciekawostki, zabawki.

Ale z dwojga złego. PsMove > Kinect

Opublikowano

Balmer: "Kinect now only 199$"

Ktoś z widowni: "What the ... !?"

:D

Opublikowano

Tego się spodziewałem po tym niedzielnym show. To miała być pokazówka dla graczy niedzielnych i była. Teraz czekam na 19 i zobaczymy czy MS zapowie coś hardcorowego, boję się tylko, że za bardzo się skupią na Natalu yhm Kinect. Z dużych gier pewniakami są GeoW3, Halo Reach oraz Fable III. Liczę na jakąś niespodziankę.

Mimo wszystko Natal czy Move łatwiej jest wymówić niż Kinect. Mam namyśli wszystkie szerokości geograficzne.

4698120362_b33b80fa43_b.jpg

:thumbsup:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Star Wars by Kinect:

http://i48.tinypic.com/wh0ah1.gif

Pokazówka z tego co słyszałem była prerenderowana.

Ciekawe jak Kinect zareagowałby w takiej sytuacji na onanizowanie? Pewnie postać wyciągnęłaby miecz świetlny.

Opublikowano

Magiczne slowa StarWars sprawia, ze ta gra i to badziewie bedzie sie sprzedawac szybciutko. Amerykanie kupia gre o tematyce swojego dziedzictwa narodowego na konsole, ktora jest rowniez symbolem ich kraju, lol.

Opublikowano

Obejrzałem ten filmik z "grającą" rodzinką i cóż mogę powiedzieć. Padaka jakich mało, gierka popierdółka, ale i tak największy ubaw miałem z samego oglądania jak te hamburgery skaczą i się ekscytują tym badziewiem. Cóż M$ już mi poprawił humor teraz kolej na Move od Sony. Ciekawe co tam będzie pokazane, liczę na równie duże pokłady humoru co w przypadku tego filmiku z Natalem.

Jednego jestem pewien, wszystkie te popierdółki pokroju Move i Natal to będą dobre dla casuali bo wątpię by wyszło cokolwiek poważniejszego niż mini gierki czy inne popierdółki. Już nie wspomnę o tym, że z pewnością ciężką drogę do sukcesu będzie miało Sony i M$ by opchać te badziewia,nie wiem czy będzie tylu chętnych by wywalać kasę na te przystawki ruchowe i dodatkowo na konsole. Już wolałbym dokupić sobie za tą cenę dodatkową konsolę pokroju x360/wii i z pewnością mieć więcej satysfakcji z tego zakupu.

Ten plakat reklamujący Move jest świetny. Oby cała kampania wyszła im równie udanie co ten plakat.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ja to widzę tak, że Sony bez pokazu PsMove już zapunktowało.

Bo chyba gorzej być już nie może niż u konkurencji.

Krótko mówiąc M$ zrobił przysługę S.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Teraz chodzi o gry. Moim zdaniem, a SCE posiadające szerokie zaplecze first party może zaskoczy. MS zawsze mówił o casualach, a Sony o grach dla nich oraz wsparciu gier dla graczy. Zobaczymy...

Opublikowano

ze tak powiem fail :

wh0ah1.gif

gra wie co ma zrobic zanim sie ruszysz :D

Opublikowano

Właśnie przeglądam różne news'y poświęcone tym pokazom Natala i muszę przyznać, że porażka totalna.Cena tego badziewia,gry,pokaz i jeszcze te pajace poprzebierane jak jakiś K.K.K. na Neogaf i prawdopodobnie w całej sieci ludzie mają teraz niezłą bekę.

Nie ma co, przyznaję oficjalnie M$ tytuł błazna tegorocznego E3, no chyba, że Sony ich pobije w co wątpię.

Dobra pośmiałem się, teraz czekam na tytuły dla "normalnych" graczy. Liczę, że czymś nas Sony i M$ zaskoczą bo dużo pozycji już znamy więc coś muszą jeszcze mieć w zanadrzu.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

nybgog.jpg

To jest za(pipi)iste. Jeśli takie reakcje ma każdy poważny twórca gier, który bardziej szanuje graczy niż dolary MSu, to nie ma co liczyć na interesujące gry na Natala.

Kwintesencja obecnych czasów.

Opublikowano

Bez jaj, wsadzić w takie ponczo przymusowo ludzi, którzy pośredniczą między producentem, a graczami, czyli dziennikarzy, to jest powalone. Jaki PRowiec się na to zgodził?

Wszyscy pochodzimy od jednego stwórcy! Przecież widać, że to sekta jakaś.

nbes6.jpg

To z NeoGafu mnie dobiło:

Kinediots

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Xboty się chyba zamknęły w sobie, bo żadnego nie widać w temacie ani tym, ani o Natalu. Gdzie jesteście tchórze?! ;]

Jestem teraz ciekaw gdzie jest Zeratul, który marzył o graniu w Halo bez pada.

Nie podniecaj się tak. Wyjdą i będą się z Ciebie śmiali jak się okaże, że to faktycznie się sprzeda.

Swoją drogą to powinieneś przystopować bo na Wii "sraliście", a jak Sony pokazało dildo to nagle wszyscy posiadacze PS3 zaczęli się podniecać :)

M$ zrobił show dobry - tylko co za debil wpadł na pomysł by zrobić z tego imprezę dla dziennikarzy. Taki cyrk powinien być dla otwartej publiki, na której by to zrobiło wrażenie. Co teraz taki dziennikarz ma napisać, że sobie prerenderowane filmy pooglądał.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Taka prawda, że kto chciał to srał zarówno na Wii, Natal yhm Kinetic oraz Move. Każdy sra na to co chce. Przepraszam za słownictwo.

Opublikowano

Czy się sprzeda to inna sprawa, my tu teraz piszemy o tym co aktualnie "zaprezentował" M$. A póki co jest to gorzej niż nędzne.

Opublikowano

Ja po tym co zobaczyłem jestem zdziwiony wiarą M$ w to, że casuale to kupią. Może dlatego, że takiej rozrywki nie trawię to nie widzę też tego co mogloby się takim osobom spodobać na tyle by kase na konsolę wyłożyć. Jak zorganizują jakiś event dla publiczności, może na E3 nawet będą stoiska i ludzie będą to nagrywać to zobaczymy czy M$ trafił tam gdzie miał. Ja na razie tego nie widzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.