Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Obraz masz jasny: chcesz zagrac kup X360.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Jak na razie to straszna bida te E3. Pokazują wszystko to o czym już wiedzieliśmy. Jedyna niespodzianka to chyba Hot Pursuit.

Coś tam się w ogóle dzieje ? :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

i to mnie boli ;]

przynajmniej nowy x360 przypadl mi do gustu designem :>

z drugiej strony rez'a mam na DC [musze przyznac, ze pod vga wyglada nad wyraz dobrze], a ta nowa produkcja raczej powstanie na ps3 ;] no i kto to widzial kupowac konsole dla 5 gier?

Opublikowano

Aż dla 5? Ja PS3 kupiłem dla trzech (z czego jedna okazała się niewypałem ;] ).

Opublikowano

ale kiedy to bylo :>

od premery x'a naliczylem... hmm tak szczerze 7 gier 'dla mnie'. ps3 zaoferowal mi wiecej interesujacych mnie, nowych i kontynuacji starych gier.

sa gusta i guściki.

btw. korzystając z okazji... jest mozliwosc podpiecia pada z ps3 do x'a? a normalnej klawiatury i myszki[usb]?

Opublikowano

Kiedy to było? A z półtorej miesiąca temu.

Podpięcia pada z PS3 do Xa? A na jaką cholerę? :o

Opublikowano

pytam sie tylko.

do ps3 sa jakies adaptery pozwalajace na podpiecie pada z x'a... ale to temat nadajacy sie do innego dzialu

Opublikowano

Bo w drugą stronę ma to sens.

Opublikowano

Dla mnie miałoby sens właśnie, gdyby dało się pada z PS3 podłączyć do X'a.

Opublikowano

nie bede sie tu wdawac w dyskusje o padach, bo to dopiero nie bedzie mialo sensu... napisze tylko, ze lubie symetrie oraz dowolnosc w trzymaniu pada, nie narzuconą przez jego watpliwa ergonomie.

Opublikowano

Nie macie zbyt wiele do czynienia z innymi kontrolerami niż dualshock, prawda? ^_^

Opublikowano

mam i gram tez na saturnie, dreamcast'ie, gamecube'ie. z padem od DC mam czasem problemy :>

Opublikowano

Chodzi mi o tą generację, a nie o prehistorię

Opublikowano

Wręcz przeciwnie i dla mnie DS3 jest zdecydowanie najlepszym padem (o tym, że jest bardziej zaawansowany technologicznie nawet nie wspominam).

Rozbraja mnie Twoja postawa... naprawdę :lol: Skoro mówię, ze bardziej pasuje mi DS3 to oznacza, ze na innym nie grałem bo przecież skoro dla Ciebie X0-pad jest lepszy to znaczy, że.... poprostu MUSI być lepszy dla każdego :lol:

I nie bierz tego do siebie bo nic do Ciebie nie mam ;) Zauwazyłem tylko, że sporo posiadaczy X360 ma takie podejście do temau padów.

Opublikowano

Posiadam Wii, X360 i PS3, tak więc mam porównanie. Wypukłe gałki i B E Z N A D Z I E J N E sputy sprawiają, że pad Sony jest IMO najgorszy w tej generacji konsol.

Opublikowano

OK, teraz dzięki "IMO" może być :P

Szczerze to te spusty jednak bardziej mi w PS3 pasuja (chociaż kiedyś to te z X360 wydawały się lepsze) a gałki sam nie wiem. Jedne i drugie nie są idealne ale też jednak bardziej pasują mi wypukłe.

e: Z konsol obecnej i poprzedniej generacji nie miałem okazji zagrać tylko na GCN i Wii. O ile GCN niespecjalnie żałuję o tyle Wii bym jednak chętnie obadał z ciekawości ale nie mam jak.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Dokładnie samochodówki i spusty w DS3 to jakiś żart. Ale w Fps'y lepiej mi się gra na DS3.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o spusty, to w całej historii świata spusty były zrobione dokładnie przeciwnie niż te w dualshocku. Od kusz do karabinów snajperskich. Ale spoko, Sony ma własną koncepcję, którą Ty łykasz. Wbrew setkom lat doświadczeń ^_^

Już za 20 minut konferencja Nintendo. Będzie się działo!!!

Opublikowano

Haha ja ją łykam bo mi takie pasują przy czym nie uwżam, że są w każdej sytuacji bezsprzecznie lepsze. Ale dzięki takiemu kształtowi nadają się do wszystkich świetnie gier, czego o "klasycznych" spustach powiedzieć nie można (chociażby w bijatykach). te w DS3 są poprostu bardziej uniwersalne. Ale jak kto woli :rolleyes:

Opublikowano

W bijatyki nie gram, jak grałem w Killzone 2 kląłem na czym świat stoi na tego pada (i ogólnie sterowanie). W God of War też się średnio te spusty sprawdzały. O wyścigach nawet nie wspominam. Ogólnie pad jak pad. Gra się bo gra, ale spusty to totalna porażka.

Opublikowano

wii tez chwilowo mam... no nie powiem, gra sie przyjemnie ale na dłuższe posiedzenie to cale granie na wiilotach jest męczące...

Opublikowano

MajorZero64: Wszystko wcześniej nagrywają by wpadki nie było na scenie jakiejś. Co nie zmienia faktu, że to tak działa. Na necie są już filmy z pokazów dla dziennikarzy.

Chcą uniknąć takiego failu jak na pokazie nowej Zeldy :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mam trzy myśli po konferencji Nintendo:

1. OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Microsoft - :rofl:

3. Biedne Sony. Nie wiem co musieliby pokazac, żeby przebic to co pokazało Nintendo

Opublikowano

Nie lekceważcie potęgi wąsacza. :diablo: Microsoft może się ze swoją konferencją schować. Ninny chyba przebiło oczekiwania większości, bo mało kto się spodziewał, że będą promować normalne gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.