Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

calkiem sympatycznie wygladala ta gra z haryym za pomoca move, sama gra srednia, ale sposob w jaki postac reagowala na machanie byl strasznie naturalny, no i widac ze trzymajac w rece patyka uzytkownik lepiej sie czuje niz nie majac w w niej nic.

Jeszcze jakby dolozyli drgania do tej palki, to w ogole wypas. Wypas dla tych ktorym odpowiada takie cos.

Takie rozwiazanie jest nawet dla mnie przystepne, w przeciwienstwie do idioycznego machania lapami w eyetoyu czy kineticu, sony ma madrzejsze podejscie , głowny niby target czyli mamuski i tatuski, chyba beda wolaly trzymac cos w lapie niz robic z siebie pacanów przed tv.

Mam nadzieje ze kinetic przegra sromotnie z move, tak dla zasady. Bo wii po pokazie zeldy to chyba cognal siew dokładnosci o jakies 5 lat, zenujace.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

ja tam mam wy(pipi)ane, chociaz fajne gdyby ktos tu zrozumial, ze to tylko opinie. Nie znaczy, ze ma racje.

Nie mowiac juz, ze mowimy o rozrywce. No, ale spoko. Można rzucać jakieś śmieszne hasełka. Nie podoba sie? Spoko, nie moja sprawa, walk away. Chyba, ze ktos tu jest na serio butthurt fag to inna sprawa, polecam pisanie komentarzy na youtubie.

Opublikowano

Słupek Mysza Miki akurat była spoko, a że infantylna to już inna sprawa. Patent z domalowywaniem otoczenia jest przedni, oprawa również przyjemna dla oka, szykuje się dobry platformer, a takich teraz na rynku nie ma wielu.

Opublikowano

grzegorz, nie wstydz sie ze chcesz move kupic ;]

dlaczego 1000zl?

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

http://uk.playstatio...laystationplus/

Join PlayStation Plus and start getting even more from your PlayStation 3 with a whole host of premium and exclusive features, including games and content worth at least L200* a year, member only PSN features and much more.

* Approximate value based on average RRP of available content, excluding discounts, calculated using exchange rates as at May 2010. Actual value may vary.

;)

Edytowane przez bountyhunter

Opublikowano

Grigori: Tak, content o wartości 1000zł, którego nikt za darmo nie chce :P

Opublikowano

Coś słabo wypadli producenci hdgenów. O MS nie piszę, bo to była totalna żenada. Ale Sony? Też tragedia. Ceny Move zabijają na miejscu. 100 ojro za pada? A było narzekanie na cenę wiilota. Growo też słabo. Mając takie studia pokazywali multiplatformy i konwersje z PS2.

Opublikowano

100 ojro za pada?

Tak N było niezłe, ale nie przesadzaj.

Za 100$ masz GRĘ, kamerkę i kontroler. Jak na nowość nie jest złą ceną.

W temacie o E3 napisałem co sądzę i ni będę się powtarzać. Nintendo pokazało klasę, u Sony było raczej średnio (chociaż parę perełek było).

DSC00161-1.jpg

Komentarz zbędny.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

FIGHT MARIANKI, ELFY, CHŁOPCY ZE SKRZYDEŁKAMI ;p

Widać, że nie grałeś w Mario Galaxy. Po prostu widać. Po prostu.

Czy ty w ogóle kiedykolwiek dotknąłeś Willota?

Opublikowano

W SMG 1 lub 2 nigdy nie grałem.

Wczoraj tak jak pisałem dopiero obejrzałem gameplay.

A Wiilota tak trzymałem hmm z 10-15 minut.

Znajoma kupiła córce jakiś rok temu. Chwilę pograliśmy w Wii Sport........

Po 15 minutach włączyliśmy Ps3 i Pes-a.

Opublikowano

Te Ferrari to jest gówniane. Kolega ma, wsiadłem na chwilę i chcieliśmy przewieźc szafę. Odstawiliśmy je na parking i poszliśmy po Żuka

Opublikowano

W SMG 1 lub 2 nigdy nie grałem.

Wczoraj tak jak pisałem dopiero obejrzałem gameplay.

A Wiilota tak trzymałem hmm z 10-15 minut.

Znajoma kupiła córce jakiś rok temu. Chwilę pograliśmy w Wii Sport........

Po 15 minutach włączyliśmy Ps3 i Pes-a.

nie zrobiło się znajomej przykro?

Opublikowano

Wii nie jest dla wszystkich. Rozumiem fenomen gier na konsolę Nintendo ale nie należę osobiście do ich fanów. Era Mario skończyła się dla mnie wtedy, kiedy zaczęła się era PlayStation.

Oczywiście, będąc hardcorowym graczem, można świetnie bawić się przy Mario, Kongu i Zeldzie, ale to nie jest ten sam poziom, hmm, technologiczny. Dla graczy tym bardziej dorosłych to odskocznia od prawdziwych next genów. Developing gier na Wii nie trwa tyle co na X360 i PS3. Powstają one szybciej, mniejszym nakładem pieniędzy (a sprzedają się wprost niesamowicie).

To, że SMG jest oceniane jako jedna z najlepszych gier w historii branży pokazuje tylko jak bardzo oceny gier w dzisiejszych czasach są o kant dupy... . Uncharted 2 i SMG 2 na tym samym poziomie? Qwa, toż to jest śmiechu warte.

Sory, czym dla was N wymiotło na E3? Grami dla casuali? Jedyny godne uwagi produkt to 3DS (swoją drogą reklama nowej konsolki ninny jest jedną z najbardziej żenujących jakie widziałem od lat).

Zatrważające jest to, że branża skupia się na casualach, bo łatwo do nich trafić i jest ich najwięcej.

Na E3 dupy dali wszyscy. To najsłabsze E3 od lat.

Opublikowano

Z jakiego powodu?

Chyba tylko z tego, że wywaliło jakiś 1000 złoty w błoto. Bo z tego co wiem to ich córka też nie gra na Wii.

Zresztą już jakiś czas temu chcieli je sprzedać.

Mówiłem żeby kupili Pegazusa te same gry, ta sama konsola.

Tylko o 3/4 taniej wychodzi.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Wii nie jest dla wszystkich. Rozumiem fenomen gier na konsolę Nintendo ale nie należę osobiście do ich fanów. Era Mario skończyła się dla mnie wtedy, kiedy zaczęła się era PlayStation.

Oczywiście, będąc hardcorowym graczem, można świetnie bawić się przy Mario, Kongu i Zeldzie, ale to nie jest ten sam poziom, hmm, technologiczny. Dla graczy tym bardziej dorosłych to odskocznia od prawdziwych next genów. Developing gier na Wii nie trwa tyle co na X360 i PS3. Powstają one szybciej, mniejszym nakładem pieniędzy (a sprzedają się wprost niesamowicie).

To, że SMG jest oceniane jako jedna z najlepszych gier w historii branży pokazuje tylko jak bardzo oceny gier w dzisiejszych czasach są o kant dupy... . Uncharted 2 i SMG 2 na tym samym poziomie? Qwa, toż to jest śmiechu warte.

Sory, czym dla was N wymiotło na E3? Grami dla casuali? Jedyny godne uwagi produkt to 3DS (swoją drogą reklama nowej konsolki ninny jest jedną z najbardziej żenujących jakie widziałem od lat).

Zatrważające jest to, że branża skupia się na casualach, bo łatwo do nich trafić i jest ich najwięcej.

Na E3 dupy dali wszyscy. To najsłabsze E3 od lat.

Nintendo wygrało poniewaz trafiło w swój elektorat pokazali same nowości, i dobre tytuły na wii i ds. kazdy posiadacz tych konsol bedzie wniebowzięty. w przeciwieństwie do m$ i sony gdzie jest niedosyt, N zasyciło swoich casuali.

Z jakiego powodu?

Chyba tylko z tego, że wywaliło jakiś 1000 złoty w błoto. Bo z tego co wiem to ich córka też nie gra na Wii.

no by mi sie zrobiło przykro jak dziecku kupuje gifta za 1000zł gra 15min po czym odpina się konsole podłacza się ps3 i mówi sie że prezent jest do dupy. zawsze tak arogancko się zachowujesz? może masz jakieś kompleksy?

Opublikowano

Nintendo wygrało poniewaz trafiło w swój elektorat pokazali same nowości, i dobre tytuły na wii i ds. kazdy posiadacz tych konsol bedzie wniebowzięty. w przeciwieństwie do m$ i sony gdzie jest niedosyt, N zasyciło swoich casuali.

No i właśnie. Nasycić im elektorat jest znacznie łatwiej.

Oddam jedno. Cholernie jestem ciekaw Nintendo 3DS. Choć nie samej konsolki tylko 3D bez okularów. Jak tylko będzie w polskich sklepach, trzeba będzie wziąć na warsztat ;)

Opublikowano

Z jakiego powodu?

no by mi sie zrobiło przykro jak dziecku kupuje gifta za 1000zł gra 15min po czym odpina się konsole podłacza się ps3 i mówi sie że prezent jest do dupy. zawsze tak arogancko się zachowujesz? może masz jakieś kompleksy?

A co ma piernik do wiatraka. W ogóle co Ty pie.przysz.

Przyjdź z tłumaczem bo nie rozumiem co do mnie mówisz. Może jesteś niespełna rozumu?

Wracając do konfy N. No to może zrobiła wrażenie na posiadaczach tych konsol.

Bo na mnie większe wrażenie zrobił pokaz Girsów 3 czy K3, że nie wspominając o konfie EA.

Opublikowano

Podsumując:

Zelda - fail.

3DS - mistrz

golden sun wygląda ładnie

Wii Party... Bez komentarza.

epic mickey - fajne, naprawdę. Lubię platformówki.

metroid m - zarąbiste!

donkey kong - też fajne, szkoda że 2D ale scenerie zachodzącego słońca - piękne.

kid icarus - hmm, wygląda ok. Ale ten dzieciak... no kurde. Mógłby być o kilka lat starszy.

ogólnie mówiąc - nintendo zrobiło najlepsze show z całej trójki, pokazywali ciągle gry, a nie jakies 15 minut komediowego monologu albo bzdury z kintecticiem.

btw: tak to sie robilo:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Coś słabo wypadli producenci hdgenów. O MS nie piszę, bo to była totalna żenada. Ale Sony? Też tragedia. Ceny Move zabijają na miejscu. 100 ojro za pada? A było narzekanie na cenę wiilota. Growo też słabo. Mając takie studia pokazywali multiplatformy i konwersje z PS2.

Jakie 100 euro?

http://blog.eu.playstation.com/2010/06/15/this-changes-everything-playstation-move-available-15th-september-2010/

* PlayStation Move motion controller ? Available as a standalone for 39.99 euros (MSRP)

* PlayStation Move, PlayStation Eye and starter disc ? 59.99 euros

Edytowane przez agst

Opublikowano

Z jakiego powodu?

A co ma piernik do wiatraka. W ogóle co Ty pie.przysz.

Przyjdź z tłumaczem bo nie rozumiem co do mnie mówisz. Może jesteś niespełna rozumu?

tak czytam twoje posty i odnosze wrażenie, że są strasznie agresywne, na spokojnie nie umiesz nic napisać. po tym jak napisałeś o znajomej tylko potwierdziłes swoją nadpobudliwośc. na moje posty tez reagujesz agresją. wyciągne daleko idącą teorię. sądząc po ilosci postów w twoim profilu widze, że masz zdanie na każdy temat. chcesz wyrobic w wirtualnej rzeczywistości sobie jakiś prestiż być szanowany itd bo w życiu codziennym sobie nie radzisz z problemami i wylewasz agresje na forum.

Wracając do konfy N. No to może zrobiła wrażenie na posiadaczach tych konsol.

Bo na mnie większe wrażenie zrobił pokaz Girsów 3 czy K3, że nie wspominając o konfie EA.

BO JESTES POSIADACZEM PS3 I XBOX-a? dlatego gow3 i k3 zrobily dla ciebie wrazenie. jak bys mial ds-a i wii bys pial z zachwytu nad wachlarzem tytułów. u N. kazdy prezentowany tytuł bedzie hitem dla konsoli wii i ds. a sony i m$? z całej konferencji kilka tytulów bedzie cie interesować a u nintedo wszytsko bomba.

Opublikowano

Dziękuje za opinię lekarską.

"Sądząc po ilości postów masz zdanie na każdy temat" to mnie rozbawiło hehehe. Kurde dziwna sprawa forum i się wypowiadać. Coś ze mną nie tak.

Jeszcze tylko jedno bo tego autentycznie nie rozumiem. W jaki sposób po moim poście ze znajomą, i moją przygodą z Wii. Stwierdziłeś to co stwierdziłeś :blink: . Jakbym wiedział, że tak Cie to zaboli to nie podałbym tego przykładu. Który tak zaszedł Ci za skórę. Wpadłeś ni z gruszki ni z pietruszki i ......

aaa zresztą.

POKÓJ, DWA GOŁĘBIE, MIŁOŚĆ, SZACUNEK.

PS. Zgłoś modom, że mam za dużo postów nabitych.......

W końcu to niedopuszczalne na forum.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dziękuje za opinię lekarską.

"Sądząc po ilości postów masz zdanie na każdy temat" to mnie rozbawiło hehehe. Kurde dziwna sprawa forum i się wypowiadać. Coś ze mną nie tak.

Jeszcze tylko jedno bo tego autentycznie nie rozumiem. W jaki sposób po moim poście ze znajomą, i moją przygodą z Wii. Stwierdziłeś to co stwierdziłeś :blink: . Wpadłeś ni z gruszki ni z pietruszki i ......

aaa zresztą.

POKÓJ, DWA GOŁĘBIE, MIŁOŚĆ, SZACUNEK.

no okej chociaz potwierdziles ze sie pomyliłem co do Ciebie. juz myslalem ze wyskoczysz z miesem. pozdrawiam:potter:

Opublikowano

Ponieważ konferencje 3 największych już za nami, więc jakie były najbardziej żenujące momenty? Może nic nie przebija Giant Enemy Craba, albo RIIIIIDDDDGGE RACER, ale i tak było momentami wesoło.

Moje top 5:

1. Nieudana prezentacja sterowania w nowej Zeldzie (Greg zaraz wyskoczy z tekstem, że podobnie jest w Twilight Princess, no ale to była startowa gra i nie wymagała Motion Plusa)

2. Dziewczynka udająca że ma orgazm, po tym jak polizał ją wirtualny tygrysek z Kincetimals

3. Ogólne skupienie się Microsoftu na promowaniu gównianych gierek dla nikogo, bo przecież casuale mają Wii

4. Przekupienie dziennikarzy nowymi Xboxami, by bili brawo na koniec słabej konferencji

5. Angielski Kojimy xD

Opublikowano

Ludzie, co wy tu wypisujecie o Wii, NDS, Super Mario Galaxy etc. woła o pomstę do Nieba :lol:

Jeżeli tak wygląda świadomość polskiego pokolenia graczy konsolowych, to niczym się nie różni od świadomości graczy PCtowych o tym co się "na konsolkach" dzieje :lol:

Pozostawię resztę bez komentarza.

Opublikowano

to ciekawe, ze koncepcja gier casualowych sie rozszerza. Najpierw Wii Play, Wii Sports, a teraz nagle Donkey Kong, Metroid i Zelda. Nieźle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.