Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Przecież mówili, że to exclusive, chociaż nigdy nic nie wiadomo.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nowe exy dla Xboxa na konferencji Konami! Jeżeli ktoś to oglądał/ogląda to wie o czym mówię. Dance Masters FTW!

Opublikowano

No Crackdown jest biedny strasznie. Ogolnie zawiodlem sie na MS i tyle, jak tylko bede mial mozliwosc to kupuje PS3 a Xa pozostawie dla tych kilku gier, ktore jeszcze na nim sie ukaza, a ktore bedzie warto ukonczyc. Jako konsument czuje sie wrecz oszukany przez giganta z Redmond.

Opublikowano

W Crackdown otoczenie poraża detalami, 3 tekstury na krzyż przy osłonach wyglądają najlepiej. Że nie wstydzą się wydawać czegoś takiego, gdy na rynku jest choćby RDR, gdzie jeden koń jest lepiej oteksturowany i animowany niż wszystko to co widać w Crackdown.

Opublikowano

Niech Mikrosoft sprzeda wszystkie studia i zadowoli sie czasowa ekskluzywnoscia mappackow do CoDa. No szok, kupuja Rare za grube pieniadze i te nic nie robi, zero nowych IP od MS w tej generacji, zreszta od kogo, jak slowo first party mowi tej korporacji tyle co nic ;/

Opublikowano

No właśnie jestem po Konami. Płakałem ze śmiechu, gdyby nie shout to bym się załamał. Żenada jakich mało, nie będę obrażał ludzi, ale kto oglądał wie o czym mówię, że też taki wydawca na coś takiego się zgodził.

Za to 360 oraz Wii ma nowe exy... Beyblade czy inne cuda.

Opublikowano

Nie wierzę po prostu NIE WIERZĘ.

ahaha jestem ciekaw co daddy na to ;]

Pewnie powie, że i tak by grał na stojąco.

Muszę to napisać LOL.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Niedługo się okaże, że i penis musi stać, by w ogóle wyłapało nasze ruchy. Ciekawe co na te informacje ludzie przykuci do wózka, którzy chcieliby zakosztować zabawy w czadowy zjazd pontonem.

Opublikowano

Eee GRG co tak tanio.. jak na m$ w polsce to gdzieś 799zł

Opublikowano

Panowie... kopiecie leżącego ;]]]]]

Edit: Jak będziecie mieli chwilę to poszukajcie nowego exa na Xboxa - Dance Masters. Koniecznie filmik z konferencji Konami, gdzie twórca DDRa prezentuje swoje nowe dzieło. Miazga.

Edytowane przez estel

Opublikowano

Panowie... kopiecie leżącego ;]]]]]

Edit: Jak będziecie mieli chwilę to poszukajcie nowego exa na Xboxa - Dance Masters. Koniecznie filmik z konferencji Konami, gdzie twórca DDRa prezentuje swoje nowe dzieło. Miazga.

To?

http://www.youtube.com/watch?v=fB1xbiV0ZGU

Opublikowano

jakas biedna ta konferencja konami. Wyglada to jakby to robili gdzies na zapleczu albo w garazu sklepu :D

Opublikowano

Panowie, na siłkę, na bieżnię, na pływalnię i ćwiczyć do Kinect'a

Opublikowano

Kinect jak i Move staną się niewypałami finansowymi i jedyna firma która zarobi na tym każualowym shicie będzie Nintendo. Tako rzecze Zaratustra.

Opublikowano

Grigori czemu Gears of War 3 to poziom Uncharted 2 ? Czemu Rage ma piekna grafike i smiga w 60 klatkach ? No cholera przeciez 360tka nie dorownuje PS3 i podobno jej szczyt do Gearsy dwojeczka ? No jasna cholera co sie stalo ? :lol:

Opublikowano

Gears Of War 3 wygląda bardzo dobrze, ale to nie jest poziom Uncharted 2. Począwszy od animacji postaci, a kończąc na genialnych skryptach. Ucieczka przed samochodem i jednoczesny ostrzał, walka ze śmigłowcem i scena gdy budynek się rozpada i dookoła lata całe otoczenie, czy choćby to co dzieje się na pociągu nie mają sobie równych.

Opublikowano

Grigori czemu Gears of War 3 to poziom Uncharted 2 ? Czemu Rage ma piekna grafike i smiga w 60 klatkach ? No cholera przeciez 360tka nie dorownuje PS3 i podobno jej szczyt do Gearsy dwojeczka ? No jasna cholera co sie stalo ? :lol:

co racja to racja

Rage>>>crysis2, kz3 :) zapraszamy na gameplay z x360. Spokojnie tylko, to multiplatforma na ps3 też będzie.

Nie wierzę po prostu NIE WIERZĘ.

ahaha jestem ciekaw co daddy na to ;]

Pewnie powie, że i tak by grał na stojąco.

Muszę to napisać LOL.

pewnie powie że zaliczyliście kolejnego faila :] można siedzieć i grać czy korzystać z dasha.

Z innej beczki GT5 - brak warunków atmosferycznych, 20tras, 800 samochodów gorzej wykonanych, jakiś podział na zniszczalne i niezniszczalne i inne cuda...no ja bym się w(pipi)ił chłopaki po takim czasie :D

-------

aha i pytanie kierowane głównie do gg i slupka.

Co was grzeje w tym ps move skoro z was takie HC? pierdoły was nie interesują (mini gry, party, sportowe) jedynie używanie move w takich grach jak kz3, socom.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Move wydaje sie byc fajna alternatywa, sam Kinect z tym co pokazali jest duzo mniej ciekawy.

MS nie organizuje juz swoich imprez jak kiedys, chodzi mi o to X show czy jakos tak?

Opublikowano

PS Move jakby się twórcy postarali i wykorzystali precyzję tego kontrolera, mógłby spokojnie być lepszą alternatywą do FPS-ów niż pad, a nawet mysz+klawiatura.

Opublikowano

mieli tą imprezę w lutym/marcu

Sieci handlowe Wallmart, BestBuy i Amazon dodały do swych ofert Kinect. Cena - 150 dolarów. Dostępność - od 4 listopada.

Cena na pierwszy rzut oka spora, ale z drugiej strony w przypadku Move trzeba kupić kilka komponentów i żeby mieć wszystko startując od zera, należy wydać 130 dolarów - stówkę na zestaw Move, PS Eye i grę oraz kolejne trzydzieści na subkontroler. Jak myślicie, czy to uczciwa cena za sprawdzenie jak dobrym kontrolerem jesteście

by polygamia

drogo! jedno i drugie ;/

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano
Ins, ja już od dawna wiedziałem i mówiłem, że na Xa można lepiej, choćby w oparciu o Crysisa. Szkoda, wielka szkoda, że MS nie ma studiów które potrafią tylko osiągnąć taki poziom i wciąż męczą się z unreal enginem

Swieta prawda.

Gearsy wyglądają ładnie, ale do Uncharted 2 to im dużoooooo brakuje

Bzdura nad bzdurami.

Opublikowano

Widzę, że ostra walka tutaj na długośc e-penisów ;] Tymczasem Nintendo miażdży te wszystkie anczartedy, girsy i inne killząłny. Donkey Kong grywalnością, Kirby oryginalnością i designem. Zelda ocenami i sprzedażą. Ot co ^_^

Opublikowano

to ze masz wsyzstkie konsole nie zmienia faktu ze mozesz po prostu pier,dolic głupoty :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.