Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Taa Słupek... 16 samochodów złożonych z 500k poly (premium) na jednej trasie z cyklem dnia i nocy (może pogoda będzie, ale wątpię), dopasiony online dla 16 graczy i wiele innych to faktycznie fail. Fail to samochodziki z GTHD w GT5, tego zrozumieć nie mogę, ale reszta jak najbardziej ok.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Każdy sobie jakoś braki musi nadrobic. Swoją drogą wyczuwam u Słupka hipokryzję:

No, większość dodaje sobie kilka centymetrów grając w Girzy of Łory :)

Opublikowano

Major dear Major.

Akurat Ty właśnie należysz do ślepo zapatrzonych osób jeżeli chodzi o Gt5. Z całym szacunkiem, nie mówię tego w sensie negatywnym.

Więc rozmowa z Tobą z mej strony odpada jeżeli chodzi o Fail Turismo 5 ;p

Ale co ja się tu będę rozpisywał najwięksi maniacy Gran Turismo wymiękają, a co dopiero pionki takie jak ja.

Te cieszenie się 200 samochodami i innymi pierdołkami to takie pocieszanie się imo. "Eee nie będzie tak źle" a prawda jest, że jest tragicznie.

Patrząc na czas produkcji, na koszta zapewne, na obiecanki, na renomę marki.

FAIL.

Każde inne studio nawet słabe z takim zapleczem z takim czasem zrobiłoby bombę atomową. A PD, PD szkoda gadać.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Każde inne studio nawet słabe z takim zapleczem z takim czasem zrobiłoby bombę atomową. A PD, PD szkoda gadać.

Na przykład Kojima Productions, Remedy, Blizzard, SE...

Powie mi ktoś o co chodzi jakby z tym GT5 że taką zlewę macie? Bo ja nie w temacie.

http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247p1.html Przeczytaj i zwróć uwagę na samochody standard, ale polecam cały materiał.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ujawniono polskie ceny Move

* Podstawowy kontroler Move - 149 zł

* Subkontroler wymagany do części gier - 99 zł

* Kontroler, kamera i płyta z demami - 219 zł

brawo SCEP, to sa naprawde dobre ceny moim zdaniem jak za taki dodatek jakim jest move

Opublikowano

Już się zwróciło za sprawą GT5p.

Osoby, które to kupiły będą najbardziej w(pipi)ione.

Opublikowano

Już się zwróciło za sprawą GT5p.

Osoby, które to kupiły będą najbardziej w(pipi)ione.

Dlaczego? Na serio nie rozumiem.

Opublikowano

Też tego nie rozumiem. GT5p za niecałe 120 złotych dało radę.

Opublikowano

Prawda jest taka, że Kitajce walą Sony w dupsko ;/;/;/

Siano przepuszczają na sake i dziwki.

Bo nie mogę znaleźć innego powodu dlaczego PD tak dało dupy. Zamiast robić grę wywiązywać się z obietnic Kaz wdrażał w swój zdechły projekt 10000000000000 bzdur nikomu nie potrzebnych. Zamiast robić to co najważniejsze.

HWDPD

Opublikowano

czemu w(pipi)ione ? podobno ma wyjść patch do gt5p który doda ficzery z gt5, wtedy lepiej kupić to demo za grosze niż pełną wersję :D GT5 miało być wielkie a roczna forza ma 2x więcej samochodów i tras.

Co do ceny ps move to fajna jest jak chcesz pograć w ping-ponga czy tenisa a jak chcesz w pełni wykorzystać kontroler w grach to ok. 470zl.

Opublikowano

Płacisz za wycinek finalnego produktu (co samo w sobie jest głupie) w nadziei, że ten da radę. A w praniu wychodzi co innego.

Opublikowano

bigdaddy no na pewno dodałbyś te rzeczy patchem... Wiem, że Move jest na PS3 i dlatego tego nie lubisz, ale przynajmniej wiem ile to kosztuje i z czym to się je. Ja czeka ma Dead Space'a na Move. Jak się spoko sprzeda to może i inne fajne gry z Wii (Madworld, RE itp.) będą na PS3.

Jak sobie wyobrażacie KZ3 i multi? Jeśli ta gra ma obsługiwać Move i celowanie będzie bardziej precyzyjne, albo i mniej (zobaczymy) to będzie nie uczciwe. Myślę, że w multi będzie można tylko DS3 grać.

Opublikowano

czemu w(pipi)ione ? podobno ma wyjść patch do gt5p który doda ficzery z gt5, wtedy lepiej kupić to demo za grosze niż pełną wersję :D GT5 miało być wielkie a roczna forza ma 2x więcej samochodów i tras.

Co do ceny ps move to fajna jest jak chcesz pograć w ping-ponga czy tenisa a jak chcesz w pełni wykorzystać kontroler w grach to ok. 470zl.

WTF do grania w normalne gry wystarczy 320 zł.

Opublikowano

Do Killzone 3 wystarczy zestaw Move z subkontrolerem wiec HC gry tego wymagaja. W pelni wykorzystujesz go w takiech bierdolach jak strzelanie z luki, czyli cos co mnie w ogole nie interesuje.

Jak juz chcesz tak sie przyczepiac do Sony to rob to z glowa.

Opublikowano

WTF do grania w normalne gry wystarczy 320 zł.

powiedz mi co ciebie grzeje w tym ps move i w graniu w fpp na nim ? bo gg wymiękł z odpowiedzią. Przecież rok temu wiilot to był syf gdzie się macha łapami, teraz już fajny.

Jak sobie wyobrażacie KZ3 i multi? Jeśli ta gra ma obsługiwać Move i celowanie będzie bardziej precyzyjne, albo i mniej (zobaczymy) to będzie nie uczciwe. Myślę, że w multi będzie można tylko DS3 grać.

move ma małego laga i nie jest taki precyzyjny jak się zapowiadało (wrażenia po graniu na e3 do obejrzenia na gamezilli).

Opublikowano

Cena starteru do gier HC bardzo dobra.

Opublikowano

Cena tego zestawu Move jak na nasze warunki bardzo atrakcyjna. Tu się należą brawa za zdrowe podejście do tego cen tych "popierdółek". Kto wie, może nawet taki zatwardziały zwolennik tradycyjnego grani kiedyś się w taki gadżet zaopatrzy.

Ciekawe ile Natal będzie kosztował na naszym rynku.

Opublikowano

bigdaddy będziesz musiał przez cały czas jeszcze stać. Posiadacz Move sobie usiądzie i będzie tępił nekromorfy, a nie skakał po pontonach. Na prawdę liczyłem na super grę na Kinecta, jakiś szok czy coś a tu taka padaka.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

do kinekta trzeba dokupic pokoj z wolna przestrzenia conajmniej 3x3 metry, to jest tez realny problem.

Opublikowano

powiedz mi co ciebie grzeje w tym ps move i w graniu w fpp na nim ? bo gg wymiękł z odpowiedzią. Przecież rok temu wiilot to był syf gdzie się macha łapami, teraz już fajny.

Proszę bardzo.

Rok temu po ujawnieniu zabawek M$ i Sony. Zdecydowanie byłem za Natalią, wyobraźnia zrobiła swoje.

Naprawdę uwierzyłem w "potęgę" a raczej w możliwości Natala.

Za to pałki Sony, nie trafiły do mnie. Widziałem w tym tylko gorszą/lepszą wersję Wiilota.

Jeszcze tylko dodam, że mnie do jeszcze paru dni przed. Kompletnie nie jarały (i w sumie nadal nie jarają) wszelakie wynalazki do konsol. Typu gitary, mikrofony, kamerki, Wiiloty, pistolety, nawet kierownice mnie ryrają ITD.. Kiedyś miałem chwilę, sprzedałem i podziękowałem. Nie dla mnie to.

Krótko mówiąc stara szkoła; pad heh.

Poza tym dochodzi fakt, że wynalazek typu Ps Move kojarzył mi się z popierdółkami typu łuk czy nawet ten boks. Nie wierzyłem, że jakaś normalna gra będzie to obsługiwać. Ale:

Pierwsze zainteresowanie PS Move pojawiło się wraz z plotkami LBP2. Co mnie raz, że zszokowało. Dwa uwielbiam LBP i znowu wyobraźnia zadziałała. Jak fajnie by się grało w LBP wibratorem.

Dalej kolejne informacje, filmiki rodziły apetyt.

No i tu najważniejsze kwestia. Kiedy M$ pogrzebał moje wyobrażenia o Natalu (co zresztą pisałem po konfie) głaskaniem tygrysa, pontonem i innymi smrodami. Litości.

Wii się zawstydziło nawet.

Sony pokazało, że szanuje, preferuje i nie odwraca się od graczy hc. Zapowiadając obsługę PS Move w K3, HR, Socomie 4 (choć on mnie nie jara) i gwoździu który przeważył o zakupie różdżki; DS Extraction.

Poza tym wydaję się być solidnym i dobrym sprzętem.

Do tego atrakcyjna cena.

Ja nie twierdzę, że za jakiś czas na Kinecta będą wychodzić świetne hc gry a na Ps Move pierdoły. Ale oceniam to co widzę na dzień dzisiejszy.

Ds: E, K3, LBP2, HR, Socom4 kontra tygrys, ponton. Odpowiedz sobie sam.

PS. Zapomniałem Kinecta nigdy tknę. Granie tylko na stojąco :O:O:O

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To jak, założysz się? Niech będzie że nie o flaszkę, bo wiem, że dzieciom sprzedawać alkoholu nie chcą i miałbyś problem żeby mi ją kupić, ale chociaż o piwo.

hazard to zło, stary ciebie pasem zleje jak zobaczy że znowu prosisz pod sklepem kogoś żeby ci kupił flaszkę.

Nie będę ci robił kosztów wysyłania dla mnie nagrody, nie stać cię.

Zakład o pierwsze 2mc od premiery jak się sprzeda kinect i ps move ? o to że przez miecha, Ty nie będziesz mógł napisać złego słowa o wszystkim związanym z MS a ja o Sony ? Jedyne pozytywne posty ?

Pierwsze 2mc sprzedaży na całym świecie od premiery - kinect i psmove z kamerą (220zł) dawaj!

Ty nie (pipi), bo ten temat nie jest od podniecania się lub nie jakimś wynalazkiem, tylko od podniecania się, jak bardzo ten wynalazek jest lepszy i zmiażdży konkurencje.

i dlatego podniecam się Kinectem

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Lub sprzedać fotel / kanape jak się ma mały pokój (zawsze trochę więcej miejsca)

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

Weź bd, tyle napisałeś słów, a żadne z nich nic nie warte. Nawrzucałeś mi, potem wymyśliłeś nowy zakład z nagrodą która nie jest realna i nie będę mógł sobie zrobić z nią zdjęcia i wstawić na forum ku uciesz wszystkich, a na końcu zastosowałeś argument przedszkolny "- mój tata ma najszybszy samochód! - nie, bo mój ma najszybszy!"

Za(pipi)iście się z Tobą gada. Dno dna.

Tchórz jesteś i pokazujesz ile warte są Twoje słowa.

ps: ostatecznie mogę pójść na ten zakład, bo nim mi nie szkodzi, skoro i tak jestem pewny wygranej. Ale w zakładach zakłada się o coś, co jest wykonalne, więc mam wątpliwości czy coś z tego będzie.

Stary, piwo. Przez sms. Pomyśl nad tym.

no LOL girgori sam jak zwykle pierwszy wrzucasz a później pretensje czemu ktoś ciebie jedzie...dno dna!

Możemy powiększyć zakład o jakąś sygnaturę lub tekst w sygnaturce przez miecha (nic obraźliwego tylko) idziesz na to czy dalej tchórzysz ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zakłady, to akurat fakt - adrenalina wskazana, inaczej to byłoby bez sensu.

Ale BigDaddy, Ty chyba obawiasz się, że Kinect po prostu nie wypali, skoro tak zwlekasz z zakładem i kombinujesz z jakimiś sygnaturkami. :D

Opublikowano

Grigori, nie namawiaj dzieci do jakiejkolwiek stycznosci z alkoholem, jeszcze biedak sobie krzywde tym zrobi :)

zapomnial juz littlekiddo jak szczekal "move za milion zlotych, hahah"

jesli kinect nie podejdzie z cena jakkolwiek porownywalna to no niestety ale nie sadze by ktos chcial sobie dokoupwyac jakby kolejne "pol" konsoli aby pomachac reka do telewizora by sie pobawic dashem i poskakac pontonem

edit: zaklad o "prawde" to nie zaklad tylko po prostu przekonanie sie, no chyba ze to taki walkower tylko dzieciak nie chce tego wprost poweidziec bo mu glupio

Edytowane przez xmortex

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.