Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zobacz co dopisałem do posta. Facet, trochę emocji musi być, a nie jakieś sygnaturki. Nie bądź dziecinny.

(pipi)a dziecinny to Ty się boisz przegranej bo przez miesiąc nie wytrzymasz bez ciśnięcia po MS i sygny od BD, tchórzysz i tyle :]

Takiego sms co podałeś ci nie wyślę bo zablokowałem wszelkie numery w tym stylu ale mogę ci wysłać normalnego sms na koma lub zdjęcie bro na koma.

Wybieraj - sms z bro, zdjęcie browara w mms, lub zakaz jechania po MS/Sony i jakaś sygna/tekst w sygnie przez miecha.

Sprzedaż ps move z kamerą i Kinecta przez pierwsze 2MC od premiery na świecie.

ps. Beka

------

a wracając do tematu CW:

Rage na x360 w HD

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-rage/700655

tyle w temacie że kloc się wypalił przy girsach 2

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 185,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Wiesz co bigdaddy Rage też na PS3 wychodzi. Bez sensu.

Daj człowieku spokój. Szczekasz na większość rzeczy związanych z PS3 sam nie mając argumentów. Weź chociaż się załóż o coś jak prawdziwy facet, niezłe igrzyska będą, lepiej niż na mundialu.

Opublikowano

Takiego sms co podałeś ci nie wyślę bo zablokowałem wszelkie numery w tym stylu ale mogę ci wysłać normalnego sms na koma lub zdjęcie bro na koma.

Wybieraj - sms z bro, zdjęcie browara w mms, lub zakaz jechania po MS/Sony i jakaś sygna/tekst w sygnie przez miecha.

moze zalozcie sie o to, ze ten kto przegra ten kupuje drugiej osobie natala/move, ludzie no zaklad to zaklad a nie smsik, albo jakies kilka bitow tekstu na forum :(

no i bardziej chodzilo o to, ze po prostu developerzy nie potrafia wykrzesac czegos wiecej z iksboksa nizli, ze sam iks sie skonczyl, bo jak widac wlasnie na przykladach to deweloperzy ograniczaja jakosc produkcji, a nie konsola

pamieta ktos teksty o wycisnieciu wszystkich sokow z ps3 za sprawa killzone'a 2? no wlasnie

Opublikowano

No i co z tego, ze tez na PS3 skoro gra wyglada oblednie i chodzi w 60 klatkach ? Chodzi tutaj tylko o to, ze fanbojki Sony usilnie chca wmowic posiadaczom 360tek, ze Gears of War 2 to szczyt mozliwosci tej konsoli ... buahaha XD

Opublikowano

Daj człowieku spokój. Szczekasz na większość rzeczy związanych z PS3 sam nie mając argumentów. Weź chociaż się załóż o coś jak prawdziwy facet, niezłe igrzyska będą, lepiej niż na mundialu.

nie bez sensu bo x360 się wypalił przecież 1.5 roku temu

odkryłeś Amerykę, na ty szczekasz na większość rzeczy związanych z 360, nie martw się o zakłady, martw się o GT5.

no założyłem się z gg, może wybrać jeszcze jedną z 3 opcji, czytaj to co ktoś pisze...

ps. z Insomniac też chciałeś się założyć, szkoda że nie skorzystałem wtedy.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

No i co z tego, ze tez na PS3 skoro gra wyglada oblednie i chodzi w 60 klatkach ? Chodzi tutaj tylko o to, ze fanbojki Sony usilnie chca wmowic posiadaczom 360tek, ze Gears of War 2 to szczyt mozliwosci tej konsoli ... buahaha XD

Te "fanbojki Sony", to raczej chcą pokazać nieudolność polityki M$ ;) Gears of War 2 nie był szczytem możliwości X`a, ale na pewno pokazywał jego potencjał, a od tamtej pory nic mu w kwestii oprawy nie dorównało.

Multiplatforma, która pokazuje power konsoli - świetnie jest się czym chwalić :potter:

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

Multiplatform, który pokazuje moc 360. Fail.

nie bez sensu bo x360 się wypalił przecież 1.5 roku temu

odkryłeś Amerykę, na ty szczekasz na większość rzeczy związanych z 360, nie martw się o zakłady, martw się o GT5.

no założyłem się z gg, może wybrać jeszcze jedną z 3 opcji, czytaj to co ktoś pisze...

Więcej tu nie pisze o tym bo to nie ten temat, gg wybieraj 1 z 3 opcji i już możesz przygotować nagrodę :]

ps. z Insomniac też chciałeś się założyć, szkoda że nie skorzystałem wtedy.

Czytam tą waszą dyskusje i dawno nie widziałem drugiego takiego dzieciaka bez jaj. Wymyślasz cuda na patyku, bo nie jesteś pewien wygranej.

xmortex dał najlepszy przykład. Zakładajcie się o Kinecta/Move bo zakład, w którym nie ma emocji to popierdółka, a nie zakład.

Opublikowano

Fail to jest tylko dla fanbojow Sony LOL Wyjdzie na to, ze najpiekniejszym FPSem jest multiplatforma, a Gearsy 3 beda na poziomie Uncharted 2 i to jest fail ? Nie mam wiecej pytan :lol:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Fail to jest tylko dla fanbojow Sony LOL Wyjdzie na to, ze najpiekniejszym FPSem jest multiplatforma, a Gearsy 3 beda na poziomie Uncharted 2 i to jest fail ? Nie mam wiecej pytan :lol:

Dobrze niech najpiękniejszym FPS`em będzie multiplatforma, i szczerzę życzę posiadaczom X`a żeby nowe Gears`y były na poziomie U2.

Failem jest to, że M$ nie ma żadnego własnego studia, które mogłoby wyciskać z ich maszynki siódme poty. Dopiero niezależny wydawca, robiący grę na wszystkie platformy pokazuje, że X`a stać na coś więcej niż AW czy drugie Gears`y.

Do tego chwalicie się, nie dopuszczając do siebie myśli, że może jednak ten "fanbojek Sony" ma trochę racji.

Dam sobie rękę uciąć, że gdyby multiplatformy na PS3 byłyby ładniejsze od produktów ND czy GG, poszła by fala krytyki i śmiechu z Sony, bo nie umiałoby zrobić na własnej platformie, mając wszystkie potrzebne środki i możliwości, gry ładniejszej od jakiejś tam muliplatformy.

Opublikowano

Z całym szacunkiem do przeza(pipi)istych Girsów, ale to nie wygląda tak pięknie jak U2. Jest lepiej niż w GoW 2 ale to jeszcze nie to.

Rage wygląda bardzo dobrze, ale też kłóciłbym się czy to najlepiej wyglądający FPS.

Opublikowano

gri, ja moge sie z Toba zalozyc ze wiecej w ciagu 2m-cy sprzeda sie 3ds-ów.

Opublikowano

I tak najwięcej się sprzedało znienawidzonego Wii i starych DSów. Ani Sony ani MS ze swoim HD, imba-hiper multiplayer, achievementami na to nie poradzą :P Swoją drogą dopiero teraz zajrzałem do tego tematu i czasami mam wrażenie, że niektórzy traktują granie naprawdę zbyt serio -.-

Opublikowano

moze o Twojego GSR-a i jego bana?

Miejcie jaja.

Opublikowano

Hahaha no ale ban to dopiero początek można założyć drugie konto.

No ale to by było dobre.

Opublikowano

Ustawcie na solo ;]

Opublikowano

Jakie błogosławieństwo ;]

przegrywasz ,zrzekasz sie gsr'a, on przegrywa składa prosbe o bana. Wszystko na legalu.

Opublikowano

Dobry pomysł nic nie kosztuje, a zabawy co nie miara. Na prawdę świetny i mieszczący się, że tak powiem w ramach forum.

BTW Gdzie MakaPL?

Edit: A nie można dać bana na IP? Nie znam się na tym.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Kurde nie ogladalem jeszcze konf MS i N calych, ale przed chwila widzialem trailer Twisted Metal'a na PS3...

<3

Ten wasz niby zaklad co o nim myslicie to szopka, Grigori, kazdy w tym temacie moze swoje teorie wypisywac, bigdaddy dodaje kolorytu :teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

diabeu wypisuje ostatnio na ppe komentarze typu " juhu, fajna gra" , " ale bedzie szarpaninka", wiec chyba nie jest juz grozny.

nie rozumiem pmki ;]

Opublikowano

tacy jak on wracają, a banem zostanie upokorzony, i jak tylko sie go wykryje, to sie go wysmieje stad.

Cos jak kobik.

Słyszysz kobik

RYRA mnie to!!!!!!

Opublikowano

Tylko też bez przesady zobaczymy czy bigdaddy się zgodzi w końcu to też człowiek i na pewno nie chcę by chłopak się później zamkną w sobie. Na serio mówię, różnie to bywa.

Kojima to announce PS3 exclusive at TGS

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=252467

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Kurde, cały dzień w robocie siedzę, a chłopaki natrzaskali całą stronę :lol: Chyba trzeba Wam przypomniec kto tu jest liderem ^_^

997764_20100615_790screen005.jpg

997764_20100615_790screen014.jpg

975515_20100615_790screen003.jpg

997761_20100615_790screen011.jpg

997761_20100615_790screen009.jpg

960554_20100615_790screen003.jpg

960554_20100615_790screen002.jpg

HAIL TO THE KING!

Opublikowano

Albert jak patrzę na screeny z DK to automatycznie łezka się w oku kręci. Nazwijcie mnie homoniewiadomo, ale ten Kirby wygląda pomysłowo.

Opublikowano

Kirby wygląda zjawiskowo, obejrzyj sobie filmik. Od bardzo dawna nie widziałem gry z tak świetnym designem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.