Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

właśnie o to chodzi, że ja chce go permanentnie skompromitować, ale bez radykalnych kroków. W sumie o ile bd mnie i pewnie nie tylko mnie notorycznie denerwuje, to w sumie nie mam ciśnienia żeby go stąd wydalić, bo jak sam mówisz, dodaje kolorytu. Nie to jest więc moim celem.

no, na razie to Ty się kompromitujesz swoimi failami: miliard=milion, insomniac w życiu nie zrobi multiplatformy, kinect tylko na stojąco, konfa MS tylko na gt, itd.

Widzę że nie wybrałeś żadnej z 3 opcji, teraz każdy widzi ile jesteś wart. No i jeszcze Ty innych prosisz o propozycje, o co się założyć?...żal, sam nie potrafisz nic wymyślić ?

Miałbym się założyć o to że ty byś stracił zielone literki a ja bym podał konto do zablokowania ? Zdrowo ciebie powaliło chłopie, widać nie wiesz na czym polega zakład lub nie masz jaj....Przegrywasz, ban, znikasz z PE, ja przegrywam, ban znikam z PE. Ch.j mnie obchodzą twoje zielone literki (może już nie chcesz być modem i to jest ci na rękę).

Wiem że na to nie pójdziesz, PE to twoje życie, może i napiszesz że idziesz na ten zakład (ściema) ale każdy dobrze wie, że jak byś przegrał to i tak nie znikniesz z PE. Wymyślisz że zakład był dla żartu lub coś innego żeby zostać. W to nie uwierzę, więc odpada.

----------

powiększyłem listę:

- sms

- mms

- 1mc zachwalania konkurencji + specjalna sygna

- niech ci będzie ten sms z twojej strony ale tylko jeżeli jest to sms pod normalny numer, a nie żaden *76200, zablokowałem takie numery u operatora i to już raz napisałem tutaj...ty ku.wa nie czytasz co się do ciebie pisze, co nie ?

- całkowite zniknięcie z forum na 1mc (chyba jesteś w stanie to zrobić?)

- 3 miesięczny zakaz pisania w CW i w dziale x360 (ty) ps3 (ja)

---------

Nie (pipi) głupot że ja nie mam jajek :] Ja ci pozwalam wybrać co tobie pasuje, nie żalę się innym: ,,co dalej robić chłopaki?'' chlip! chlip!...a że wolisz śmiesznego sms zamiast bardziej konkretnej nagrody (zniknięcie kogoś kto ciebie denerwuje na 1-3 miechy) widać jak się boisz przegranej. W dodatku ty obstawiasz urządzenie które będzie 2-3x tańsze (ps move + kamera).

Ostatnia szansa gg, jeśli twój następny post nie będzie wybraniem jednej z opcji, tchórzysz/poddałeś się, żadnych zmian i nowych propozycji, pokaż że jesteś facet z jajami a nie baba która żali się każdemu.

Polecam ostatnie dwie propozycje, są najciekawsze, nie żadne śmieszne sms...wybieraj, nie rób dalej szopki.

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ale jaja Panowie hehehe.

PS. Zniknięcie z forum odpada można jechać anonimowo ;]

Opublikowano

Wiekszy burdel, niz w Wojnach Konsolowych na N+.

Opublikowano

Ale jaja Panowie hehehe.

PS. Zniknięcie z forum odpada można jechać anonimowo ;]

Ale wiesz Słupek anonimowo to juz nie to samo. Będzie i tak widoczne, który jest przegranym.

Opublikowano

Załóżcie się o to, że ten kto przegra musi wystawić filmik ze sobą na yt jak chwali konkurencję ;)

3 miesięczny zakaz pisania w CW i w dziale x360 (ty) ps3 (ja)

I co? Dwa największe fanboje znikną z tego tematu? Nudno będzie.

całkowite zniknięcie z forum na 1mc (chyba jesteś w stanie to zrobić?)

Tutaj podobnie. Ty byś w sumie mógł, ale Grigori jest modem, więc chyba ma w obowiązku śledzenie forum.

1mc zachwalania konkurencji + specjalna sygna

To najfajniejsze z podanych przez ciebie. Może być śmiesznie jak będziemy czytać Grigoriego wychwalającego Xboxa pod niebiosa albo ciebie w sytuacji analogicznej z ps3 ;)

Edit: I musicie ustalić, czy zakładacie się o ilość sprzedanych sztuk Natal vs PS Move + PS Eye, czy Natal vs PS Move (sama grucha).

Edytowane przez estel

Opublikowano

Tak, kiedy dowala się Sony wszystko gra. Kiedy to MS zbiera baty, robi się burdel :lol:

aylqps.gif

Opublikowano

Tak, kiedy dowala się Sony wszystko gra. Kiedy to MS zbiera baty, robi się burdel :lol:

aylqps.gif

Nie mam na mysli konsol, ale te przekomarzanki Daddy'ego i Gri :turned:

Opublikowano

Pod względem sprzedaży na rynku konsolowym, Sony i Microsoft chyba razem wzięte nie wiem czy są w stanie konkurować z Nintendo.

PS. Rozpierdala taniec tego nerda, chociaż daleko mu do tego z prezentacji Wii Music.

49%20-%20animated_gif%20e3%20lolwut%20wii_music.gif

WiiMusic.gif

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Pod względem sprzedaży na rynku konsolowym, Sony i Microsoft chyba razem wzięte nie wiem czy są w stanie konkurować z Nintendo.

Informacja prawdziwa, ale stara. Wystarczy popatrzec na Wii i DS od kilku lat, by dojsc do takiego wniosku ;)

Opublikowano

aylqps.gif

Ja pier.dole hahahahahahahahahahahahahaha.

BŁAGAM O CAŁY FILMIK Z DŹWIĘKIEM. To z M$?

Jakim cudem mnie to ominęło.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Informacja prawdziwa, ale stara. Wystarczy popatrzec na Wii i DS od kilku lat, by dojsc do takiego wniosku ;)

No właśnie, więc cały ten ich zakład nie ma sensu, bo to będzie walka co najwyżej o drugie miejsce. :]

Słupek, tutaj masz i tak, to z Microsoftu. xD

http://www.youtube.com/watch?v=Ch7-epz_kUo

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

aylqps.gif

Ja pier.dole hahahahahahahahahahahahahaha.

BŁAGAM O CAŁY FILMIK Z DŹWIĘKIEM. To z M$?

Jakim cudem mnie to ominęło.

Here u are:

Nie mogę, hahahaahahah.

Edit:

Obczajcie jeszcze to:

Chicken Dance. Nie mogę, ryje ze śmiechu :D

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nieeeeeeee to nieeeeee może być prawda. Poziom beki przekroczył dzienny a nawet tygodniowy poziom.

Czy to nie Major Nelson albo ktoś z M$ pruł się, że geje i lesbijki nie mogą zakładać kont na XL? Nawet jakieś lesby proces wytoczyły.

A co robi M$. Zatrudnia geja (już napiszę delikatnie) na konferencję hahahahahahahahaha.

Dobra ale to mi podsunęło pomysł na karę przegranego w sporze BD vs. Grigori.

Niech przegrany (załatwi się Kinecta) odtańczy taniec do tej gierki co pedzio z konfy. Oczywiście nagrywając to i wrzucając na forum.

Może być?

Opublikowano

Ja jeszcze wymyśliłem grupową masturbację zakończonym zbiorowym bukkake na twarz przegranego uwiecznioną filmikiem, ale twój pomysł też wydaje się być ok ;) Tylko, że nikt sobie nie kupi kinecta tylko po to, bo przegrał w zakładzie. Szczególnie jak się Xa nie ma ;)

Opublikowano

nie ja wyskoczyłem z zakładem tylko on, ja się tylko zgodziłem na ten cyrk.

@estel - skoro on nie miał pomysłu to rzuciłem kilka opcji, wychwalanie można podnieść do 2mc. Czekam co napisze, jak nic nie wybierze to koniec tego cyrku.

nowy zakład ? sprzedaż gt5 vs halo reach ?

Opublikowano

Ja jeszcze wymyśliłem grupową masturbację zakończonym zbiorowym bukkake na twarz przegranego uwiecznioną filmikiem, ale twój pomysł też wydaje się być ok ;) Tylko, że nikt sobie nie kupi kinecta tylko po to, bo przegrał w zakładzie. Szczególnie jak się Xa nie ma ;)

Daddy pewnie kupi sądząc po zainteresowaniu ;p

Zresztą znajdzie się ktoś z forum kto by pożyczył.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To sfalszowane dowody! Sonyslaves nie pozwoliliby na to.

Opublikowano

To mnie rozwaliło:

http://www.game.co.uk/Games/Xbox-360/Fighting-UFC/UFC-Trainer-Kinect/~r349694/?s=kinect

A co do tego zestawienia z Amazon to dosyć zaskakujące, chociaż cholera wie jakie to będzie miało przełożenie na aktualną sprzedaż.

Rzuciłem okiem na listę Wall-Mart (osobne dla X360 i PS3): Kinect jest odpowiednio na 27 miejscu / na liście PS3 nie ma żadnego komponentu Move nawet w pierwszej setce.

Na Gamestop Kinect na 5 miejscu, pierwszy komponent Move - Navigation Contoler poniżej 60 miejsca (Move i Bundle poniżej 70 miejsca).

Jak M$ to widzi to nie ma co liczyć na niską cenę Kinect.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mam nadzieje, ze te fioletowe pudelka zostana dla gier z Kinecta tylko :X

Opublikowano

Microsoft chyba trafił na żyłę złota.

Opublikowano

Microsoft chyba trafił na żyłę złota.

Pewnie to posiadaczy Xbox-a zachęciło :

Jeżeli Kinect się sprzeda lepiej niż Ps Move to imo KONIEC ŚWIATA.

Na miłość boską co kieruje człowiekiem żeby kupić Kinecta na chwilę obecną.........

Opublikowano

O kurwa, a Amerykanie wiedzą, że trzeba stać przy korzystaniu z Kinecta? Ciekawe ilu hamburgerów padnie z wycieńczenia od 20 minutowych partyjek w zjazd pontonem, albo mizianie się z tygryskiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.