Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jordan23Carolina wymieniłem te tytuły odpowiadając na post jakoby gry na PS3 byłyby o klasę gorsze niż na 360. Proszę czytać temat dokładnie.

Po sesjach w BC2 muszę powiedzieć, że KZ2 wymięka. Nie dam rady już w to grać (mowa o online).

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 185,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

MaZZeo; Psyko: Gry mogą się podobać/nie podobać z bardzo różnych względów. To co jednemu w grze X może pasować dla innego może nie mieć znaczenia. Każda gra ma też swoje przeznaczenie i akcenty na które się kładzie nacisk, a ja jak głupi baran nie będę leciał w uwielbienie R* i ich gier tylko dlatego, że inni je lubią skoro mi są obojętne jak to czy jutro w Rzymie temperatura spadnie do 30 stopni.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jestes ignorantem.

Opublikowano

Zaczynacie pierdolić i mnie wkurwiać...

Tłumaczę jak dzieciom z przedszkola, ale jak widzę przez ten beton pod czaszką nie przechodzi :) Rzucam Wam wędkę, a rybę sami musicie złapać :)

Opublikowano

wystarczy wejsc na metacritic, kazda gra od R* to gry powyżej 90%, a JC czy Crackdown to średniactwo, ale ok juz FINITO!!

nie gadajmy o twoich upodobaniach, dawno nie było napjerdalania tutaj :>

Opublikowano

zgadzam się z donem, wy(pipi)ane w gry R* :) lubię sanboxy ale ich gry kompletnie mnie nie grzeją.

stronę wcześniej było o usługach sieciowych, xbl wciąga noskiem psn ;]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

No nie wiem, a Wipeout HD, co z XBLA moze sie z tym rownac?

Opublikowano

Toyota Yaris z XBLA ;]

pss to właściwie tylko wipeout hd, flower, siren, joe danger stardust, trine i pixel junki...koniec hiciorów.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Jestes ignorantem.

To nie Tobie czasem pisali to samo w sprawie Uncharted 2 ? ;P

PS. Widze, ze nie tylko ja leje na twory R* ;] Tez lubie sandboxy, ale ich gry mnie zwyczajnie zanudzaja.

pss to właściwie tylko wipeout hd, flower, siren, joe danger stardust, trine i pixel junki...koniec hiciorów.

Ja bym dodal jeszcze genialnego Tekken 5 Dark Ressurection.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins: GTAIV kupiło na konsolach ok. 15 mln osób, a konsol jest 75 mln więc jesteś w większości, której gry R* nie grzeją :)

Opublikowano

Zrobił się z tego temat "gry których fenomenu nie rozumiem". To ja dodam od siebie, że totalnie nie trawię Halo (pew pew w kosmosie dla dzieciaków), jest mi raczej obojętny Modern Warfare (pew pew na Bliskim Wschodzie dla dzieciaków) i mam dość mocno w (pipi)e God of War (Devil May Cry ripoff :P ), podobnie jak Bayonettę.Dla mnie obecnie najlepszymi slasherami pod słońcem są obie części No More Heroes ;) Jak widać, gusta są różne :P

Opublikowano

Haha, widzę że mamy tu na forum takich sandboxowych znawców, że normalnie żal. JC2 to czołówka jak powinno się robić sandboxy, inFamous jak powinno się je wplątywać w klimaty "nie do końca tak realne". R* robi na przedzie, ale nie oznacza to że mają monopol na dobre gry.

Just Cause 2 to San Andreas tej generacji! Har Har!

Opublikowano

JC2 to crap, powiedz niby co jest w niej takiego fajnego?

Opublikowano

Jakby JC2 wydalo R* to by dostawalo same 10 :)

Opublikowano

Gralem w demo tylko. Biegam jakims typem, setting jakas tropikalna wyspa blah. Jakas linka. szal (pipi)a. Dobry sandox to nie ten, ktory oderuje tryliard km kwadratowych, ale ten ktory ma odpowiednio rozlegly teren, napakowany zroznicowanymi zadaniami. Przeskakiwanie na lince, czy tez lapanie jakis pojazdow to nie jest to.

Opublikowano

dżast kos dwa to gó.wno niewiele lepsze od jedynki a wszyscy mają podnietę bo jest całkiem ładna grafika. gameplay jest jak w jakiejś budżetówce, żal ludzi którzy ten crap kupili, ja bym za darmo tego czegoś nei chciał.

http://ppe.pl/news-1720-_InFamous_2_niemozliwe_na_Xboksie_.html - !!! dawno takiego niusa nie było.

Opublikowano

sony lub jego studia prawie o każdej grze tak mówią :lol: ale MS też to podłapał i przy fm3 mówili że nie możliwe na ps3.

Opublikowano

Mnie śmieszy ten Sucker Punch, pierwszy inFamous graficznie był średni, teraz polizali jajka ND, i już myślą że złapali Boga za nogi, myśląc i mówiąć, że Infamous 2 albo dorówna U2, ale że zaliczy taki przeskok graficzny jak U1>U2.

Opublikowano

to samo napisałem we wczesniejszym newsie na ppe. Takie kółeczko wzajemnej adoracji się zrobiło w studiach Sony, wszyscy liżą dupę ND jednocześnie jadąc na ich renomie.

Opublikowano

Hue, hue, aktualny gameplay pokazuje przeskok wiekszy miedzy iF i iF2 a nizeli U i U2. Moze Cie smieszyc, ale nikt niczyich jajek nie lize. ND pomaga niemalze wszystkim studiom first party Sony odpowiedzialnych za najbardziej mocarne tytuly na PS3.

Hah, Sucker Punch puscili wode na mlyn i juz zaczyna sie sprzeczka. Ide po cole i nachos.

Opublikowano

Co ci z Sucker Punch gadają za głupoty? przecie na eksboksa Infamous 2 czy U2 by poszedł bez problemów, na jednej płytce DVD i pewnie jeszcze lepszej grafie niż na PS3...

Edytowane przez Merson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.