Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Niestety na te (pipi)y nawet nikomu nie chce sie odpisywac :confused:

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

a posiadacze x'a chyba nie zrozumieli "inteligentnego" pojazdu po ich konsoli, bo nic nie odpisuja :< nawet maka co jest bardzo dziwne.

nie, posiadacze xboxów olali ciepłym moczem debili, widać słońce za mocno przygrzało mózgi tym co posiadają tylko ps3 :]

Comic__YLOD_by_zjgameru.jpg

Opublikowano

wynika z tego że z x'a(RRoD) można sie smiac 2x wiecej niz ps3(YoLD) :)

Opublikowano

Ale wy jestescie beznadziejni :/

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Japońsky rynek nie ma sobie równych.

1268654799554.jpg

Opublikowano

59142.jpg

W Korei na upały mają PS3 z piasku. Aha i PSP... BTW ładne pady.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Posiadacze Xa są teraz na wakacjach, dlatego nie odpisują. Kupili tańszą konsolę - mają za co wczasować :rolleyes:

Ci którzy przepłacili muszą teraz siedzieć w domu <_<

Opublikowano

gdzie tam spalily... po prostu zabrali je ze soba zamiast laptopow - to sie nazywa przywiazanie do marki, bo przeciez granie jest lepsze niż czikity na plaży.

47MoembEgp2sgylrd5nhXKYLo1_500.jpg

Opublikowano

Posiadaczom X360 takim jak ja nie chce się odpisywać na te żałosne wypociny. A tak w ogóle to pewnie tak jak ja siedzą codziennie na plaży i się rozbijają po mieście ze znajomymi - Tak, posiadacze X360 mają ZNAJOMYCH z którymi poza piciem i balangowaniem robią różne rzeczy, np. przechodzą razem gry, a takich, które im to umożliwiają im nie brakuje w przeciwieństwie do posiadaczy PS3 ;)

Spadam po zakupy bo znowu znajomi mnie wieczorem odwiedzą. Pozdrawiam smutnych posiadaczy PS3, pobawcie się swoimi...

... padami ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ale się ten temat żenujący zrobił. :-/

z8134688X,Amazon-de.jpg

Będzie nowy Arcade z kartą 4 GB. Niezła cena, ale ciągły brak HDD chociaż 20GB boli.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze M$ wypusci nowe dyski w roznych warianach. Uwazam, ze dla mnie 60GB spokojnie by wystarczylo skoro na dysk nie wrzucisz ani muzyki, ani zdjec czy innych mediow.

Opublikowano

ten temat jest zenujacy od hmmm 150-200 stron. jest ok ;]

Opublikowano

Tłumaczenie twórców alana słabą sprzedażą (145k w hAmeryce)

"Nie ma co do tego wątpliwości, że Alan Wake trafił na półki sklepowe podczas bardzo gorącego okresu, z dużą aktywnością konkurencji. Pewne gry zdominowały scenę swoim ekstremalnie agresywnym marketingiem"

:yes:

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

Jeden sklep o którego istnieniu nawet nie wiedziałem nie obliguje mnie do komentowania tej plotki.

1278518323238.jpg

Opublikowano

A poza incydentalnymi newsami tego typu, szykujcie się, że przez wakacje temat będzie właśnie tak wyglądał jak przez ostatnie strony - sezon ogórkowy.

:'-(

http://www.youtube.com/watch?v=sGVzCqySIZs&feature=player_embedded

Po tej reklamie już wiem dlaczego MS ma takie problemy ze zdobyciem japońskiego rynku.

Opublikowano

Ach te pedofilskie zapędy Japończyków.

Mnie tylko ciekawi dlaczego usiadła tyłkiem na tej części Xboxa w której jest zasysane powietrze do środka. Czyżby szybki sposób na RROD?

Opublikowano

Jak się grzeje, skoro z góry zasysane jest powietrze? Gdyby się miała grzać siedziałaby z tyłkiem powyżej kabla zasilającego z tyłu konsoli, gdzie zawsze ta się konsola grzeje.

edit: a że ssie?

Edytowane przez Texz

Opublikowano

nie, to ps3 ssie, zas w xboksie jest wysuwana tacka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.