Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

maka, a ogladales np film w kinie 3d?

Tak. Widzialem Avatara. Ciagle nie rozumeim zachwytu, bo naprawde koszacych momentow w 3D dla mnie byla garstka.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Wiem CoATI. Musi byc to dla Ciebie niezrozumiale, ze najbardziej przehypeowany film o jakim slyszalem, nie zrobil mi (w przeciewienstiwe do Ciebie czy kogo innego) papki z mozgu :)

Opublikowano

Na mnie też nie zrobił wrażenia. Pocahontas w świecie smerfów.

Opublikowano

Ciii... Nie znasz sie i nie czujesz pauera 3D.

Opublikowano

Avatar jako film fabularnie jest bardzo słaby. Widać, że to scenariusz co najmniej sprzed dekady, który chyba nie przeszedł odpowiedniego liftingu. Film pokazuje, że 3D to duży potencjał ale to jest jego jedyny i kluczowy atut, bo Cameron zarobił na tym tyle, że już nic nie musi tworzyć. Mi Avatar w pierwszych chwilach bardzo się spodobał, ponieważ to był mój pierwszy kontakt z technologią 3D, lecz jak już kiedyś wspominałem, szybko się przyzwyczaiłem do tego i po czasie przestało to już na mnie wywierać większe wrażenie.

Opublikowano

misiaki... czy ja sie gdzies tu zachwycam 3d albo samym avatarem jako filmem? zapytalem tylko czy maka ogladal jakis film w 3d, bo jego wypowiedzi wygladaja tak, jakby usilnie negowal wszystko czego nie zna.

napisal ze ogladal avatara w 3d. spoko. nie zrobilo to na nim wrazenia? spoko, nic mi do tego.

btw.

jak dla mnie ten film [avatar] to tylko efekty i gdyby nie bylo mozliwosci ogladania tego wszystkiego w 3d to film bylby na 6/10, a nie tak jak jest w wiekszosci recenzji 8-9/10. [polecam recenzje w ktorych recenzent ocenia obie wersje]

Opublikowano

Czyli krotko i na temat: gry w 3D = fail?

Opublikowano

Z takimi równaniami należałoby jeszcze trochę poczekać. Zobaczymy co w tej materii pokaże trzeci Killzone. Sony dokłada do tego wszelkich starań podobnie jak inni producenci i wydawcy, więc szykuje się z tego konkret. Mi się to średnio podoba ale nie będę tego przekreślał już na starcie tym bardziej że jeszcze nic konkretnego się nie pojawiło na rynku.

Opublikowano

Czyli krotko i na temat: gry w 3D = fail?

dlaczego fail? no dlaczego?

sam efekt 3d w grach jest zajebisty, a ze trzeba inwestowac w peryferia w postaci okularów... no kurde, cos za cos.

nikt wam nie każe kupowac tv z obsluga 3d.. to jest tylko DODATEK majacy na celu uatrakcyjnienie wrażeń wizualnych, czy to w filmie czy grze.

no chyba nie powiecie, ze widok GŁĘBI korytarza, którym idzie bohater gry nie jest fajny?

polecam przejsc sie do sonycenter i zagrac w wipeouta

normalnie to byn napisal, ze was Bog nie kocha, ale... niewazne

Opublikowano

sonyfag detected

No 3D fajne fajne, ale jezu. Kolejny raz próbują nam coś wcisnąć do gardła, kolejny raz za kosmiczną kasę. Najpierw LCD FULL HADE OMG BBQ, później te niby-LEDy, teraz 3D. Jak ktoś sra kasą to spoko.

Tak w ogóle to ktoś robi te gry w 3D czy tylko narazie Sony tak hajpuje to?

Opublikowano

Fail, bo podrozujemy w kosmos, mamy komputery i konsole do gier wideo, a nie istnieje cos takiego 3D jak bez okularow. Failem jest dlatego, ze Nintendo w konsoli PRZENOSNEJ pokazalo 3D, ktore zjadlo to co ma zamiar pokazac Sony.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Fail, bo podrozujemy w kosmos, mamy komputery i konsole do gier wideo, a nie istnieje cos takiego 3D jak bez okularow. Failem jest dlatego, ze Nintendo w konsoli PRZENOSNEJ pokazalo 3D, ktore zjadlo to co ma zamiar pokazac Sony.

i to od jakis 40 lat ;)

jak ktos stwierdzil przez ostatnie 10-15 lat nic przydatnego nie wymyslono :)

wracajac do tematu jesli mam wybor bryle i moge patrzec w kilka osob z byle jakiego kata lub 1 osoba idealnie na prost tv to stwierdzam ze wole bryle.

Opublikowano

wracajac do tematu jesli mam wybor bryle i moge patrzec w kilka osob z byle jakiego kata lub 1 osoba idealnie na prost tv to stwierdzam ze wole bryle.

Jestes stoporcent pewny, ze bedziesz ogladal przedmiot pod kazdym katem czy raczej pod kazdym katem przedmiot bedzie wygladal tak samo? ;]

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Ignorowanie pc jako platformy do grania to jak dla mnie czysty debilizm. Fakt, przez ostatnie parę lat kondycja rynku pc osłabła i to znacząco, ale nadal wychodzą na ten sprzęt ciekawe gry. Należy również pamiętać, że ta platforma wniosła bardzo dużo do rynku gier, nawet więcej niż konsole. Nie tylko dostarczając genialnych i kultowych pozycji, które po dzisiaj cieszą się zasłużonym szacunkiem i popularnością ale także nieraz rewolucjonizując poszczególne gatunki, zwłaszcza jeśli mówimy o grach fps,strategiach, rpg'ach i symulatorach.

A ja odpowiem tak: NO I CHUJ? też kiedyś grałem na PC w kultowe pozycje, ale z tego powodu nie będę się do niego przywiązywał ani wmawiał sobie jakieś pierdy o rewolucjach i "szacunku" (LOL), czasy kiedy PC dzielił i rządził i miał pełno ekskluziwów minął bezpowrotnie i nie będę w tą żałosną platformę brnął dalej.

I TAK, nazywajcie mnie xbotem czy kim tam chcecie, dla mnie pseudoexclusivy na X360 liczą się bardzo i nie interesuje mnie czy one wychodzą na PC, a na sonyfagów (btw fajna nazwa) którzy mają "misję" uświadamiania (jak to ktoś tu wspomniał) że taki Splinter Cell to nie ex mam mocno wyyeahbane. I to chyba posiadacze PS3 mają z tym największy problem, równie śmieszny co napinka o te 10zł na miesiąc za gre online - straszna sprawa, a przecież myślałem że sonyfagi mają w chuj hajsu które przeznaczają na gier których też jest w chuj.

Opublikowano

Żeś się napiął :P

Ja PC jako platformę uznaje i mam w (_)_) co inni o tym sądzą, tyle ode mnie (szczerze mówiąc oferuje mi to co nie zaoferuje mi konsola).

Opublikowano

teraz sie zastanawiam czy niczym albert rozpisac sie tu o marketingu i 'zasadach rynku'... ale w gruncie rzeczy po (pipi) skoro wszystko zostalo juz napisane wczesniej.

cholera nic nie dociera... wydaje mi sie, ze sposob rozumowania niektórych osob wydaje sie byc - tutaj brzydkie okreslenie - podobny do koryta. czytacie i wyciagacie z postow to co wam najbardziej pasuje i dorabiacie do tego wlasna ideologie lub interpretacje z dupy.

przepraszam.

Opublikowano

CoATI mozesz spinac sie, ze ktos cos dorabia, ale sa niektory sypia faktami. A z faktami kloci sie tylko idota. Dziekuje.

Opublikowano

Wlasnie dowiodles prawdy mojego postu.

I w ktorym miejscu ja sie spinam? Ja mam wy(pipi)ane na to co wy tutaj wypisujecie i gdybym mial sie spinac o takie (pipi)y z forum internetowego to chodzilbym w(pipi)iony 24/7.

Opublikowano

Robisz dobrze, ze sie nie spinasz:) Podoba mi sie to, ze sa jednak ludzie ktorzy mysla podobnie do mnie.

Opublikowano

sry, ale nie myslimy podobnie nawet w kilku procentach.

btw. w najblizszym czasie bedzie sie dziac cos waznego w konsolowym swiecie? pomijam w tym momencie premiery move/kinect.

Opublikowano

W konsolowym nie. Kto chce ten zagra/gra w Dragon Quest 9, pod koniec czegoś co kiedyś nazywałem wakacjami wychodzi Mafia 2. W PCtowym jak najbardziej. 27 lipca wychodzi Starcraft 2. Zastanawiam się jak to będzie z tą grą i czy mój maczek go jako tako pociągnie.

Opublikowano

sry, ale nie myslimy podobnie nawet w kilku procentach.

Zdaje Ci sie, ale co ja Ci bede przez neta tlumaczyl... Potwiedziles tylko to co mysle.

Opublikowano

A co ma się dziać? Wakacje są, sezon ogórkowy trwa w najlepsze. Później wychodzi nowy CoD więc większość gier uciekła na początek 2011. Hehe.

Ja już więcej na temat PC i "Exów" na 360 nie będę się wypowiadał. Szkoda czasu... Myślę, że Maka spuszczał by się nad 3D gdyby było na 360. Ok jest, ale to nie to samo co na PS3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.