Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

o jaaaa ale GG się popłakał ze wściekłości xD dobra tabelka która porównuje ceny a tutaj już żyłka pęka ;]

1. Dla dwóch graczy?

- Po co są dwa Navi

2. Wariant full wypas

- Czemu jest budżetowa wersja 360, a nie ta porównywalna funkcjami i elementami do PS3

- 2x navi do grania we dwóch na split-cie w np: Socom, RE5...?

2. bo ta wersje oferuje to samo co droższa wersja i ma te same funkcje, jedynie zamiast dysku ma pamięć 4GB. X360 to nie ps3 i można spokojnie grać.

ej Major, ale może trochę konsekwencji co? Bo odkąd pamiętam to jak się porywnywało cenę PS3 do X360 to Sonyfagi zaznaczały, że przecież ich maszynka ma blureja sreja, wifi i inne bzdety, temu takie drogie. Niektórzy nawet kusili się o rozpiskę cenową i próbowali udowodnić, że X360 z wszystkimi możliwościami jak PS3 wychodził drożej.

A te zestawienie wyżej kest bardzo podobne, i czemu np. w porównaniu do Wii nie wrzucić od razu Wii Fita? Przecież Kinect daje właśnie takie same możliwości jak to coś. Wszystko te obliczenia też są w miarę sensowne.

EDIT: sorra, nie ogarniam tych kontrolerów od Move, bo mnie nie interesują.

Ogolnie ostatnie strony ogladajac widze podobienstwo fanów playstation 3 do ludzi krzyczacych "tuysk zabil 95 najznamienitszych ludzi w Polsce" pod pałacem.

Głupota, brak informacji, brak obiektywizmu, zacofanie, zakłamanie, smiesznosc.

teraz się zgadza :sweat:

Do tego prowadzi pławienie się we własnej frustracji, które trwa nieprzerwanie mniej więcej od premiery Uncharted 2. Nawet Alan był tylko światełkiem w tunelu na końcu którego przy znaku E3 stał koleś wymierzający liścia w twarz.

Jedyne co umiecie robić, to wymyślać nam kolejne przezwiska. Sad but true.

nie ma to jak zdanie mega fanboya ps3 xD i jeszcze o AW się wypowiada.

Taa frustracja posiadaczy x360 niby czym spowodowana? większą ilością lepszych gier i lepszych wersji multiplatform w tym roku ? x slim ? :D

Tutaj widać frustrację ale zrozpaczonych fanów ps3 ;] Strasznie przejmujecie się konsolą która was nie interesuje.

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

kufa, nie ważne. sory.

+ Dodał MODERATOR
dziwni są c'nie xD az sie nie chce treściwie odpowiadac :>

Edytowane przez CoATI

Opublikowano

Taa frustracja posiadaczy x360 niby czym spowodowana? większą ilością lepszych gier i lepszych wersji multiplatform w tym roku ? x slim ? :D

Tutaj widać frustrację ale zrozpaczonych fanów ps3 ;] strasznie przejmujecie się konsolą która was nie interesuje.

No żeś do(pipi)ał... gorsze multiplatformy to już przeszłość...popatrz sobie lepiej na exy ...jedynie ME i GOW się wybija choć ME to nie taki do końca ex ale już o tym dyskusja była. Alany czy Splintery to tylko dużo szumu nic więcej ;]

Mazzeo jeszcze wspominał o tym jakie drogie jest 3D....PS3 chociaż to ma ;]

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Aaaa i jeszcze jedno. Chyba niektórzy zapominają, że (chyba było):

Yall_niggas_postin_in_a_troll_thread.png

[sfrustrowany idealista mode]Błagam dlaczego dzielicie ludzi na psslavów i xbotów? To jak dzielenie na katolików i komuchów, na krzesła i taborety. Wszyscy, wszystkich, wrzucają do jednego wora. A nikt potrafi zrozumieć, że obie strony mają ludzi inteligentnych i skończonych debili. Obie konsole mają WADY i zalety. Cieszmy się grami, do jasnej cholery, bo chyba tylko to się liczy. A to kto jaki ma iloraz inteligencji i na jakiej konsoli gra, zostawmy Panu Bogu do osądzenia. Nie bierzcie tego tematu na serio.

Niektórzy mają PS3, grają też na PieCyku i chcieliby kupić XBoxa i Wii.

Amen.

Opublikowano

ten temat na serio biora tylko posiadacze x360. przykro mi.

obóz sony i nintendo ma tylko polew ;]

Opublikowano

Tutaj widać frustrację ale zrozpaczonych fanów ps3 ;] strasznie przejmujecie się konsolą która was nie interesuje.

No żeś do(pipi)ał... gorsze multiplatformy to już przeszłość...popatrz sobie lepiej na exy ...jedynie ME i GOW się wybija choć ME to nie taki do końca ex ale już o tym dyskusja była. Alany czy Splintery to tylko dużo szumu nic więcej ;]

taa przeszłość to ostatnio RDR

A na ps3 tylko u2 się wybija, gow2 w HD ? nieee, HR i wciskanie jednego przycisku ? nieee, 3D nie ma na x360 ? a to ciekawe historie opowiadasz ;]

za mało daję uśmieszków i xD ? na serio tylko posiadacze xa ? to czemu posiadacze ps3 najwięcej tutaj walczą z wodzem gg na czele i mają najwięcej do udowadniania ? (obóz nintendo gdzie !?! ) ;]

jest obóz xbotów

wielka armia playslevów

i albert z wii

Opublikowano

taa przeszłość to ostatnio RDR

A na ps3 tylko u2 się wybija, gow2 w HD ? nieee, HR i wciskanie jednego przycisku ? nieee, 3D nie ma na x360 ? a to ciekawe historie opowiadasz ;]

za mało daję uśmieszków i xD ? na serio tylko posiadacze xa ? to czemu posiadacze ps3 najwięcej tutaj walczą z wodzem gg na czele i mają najwięcej do udowadniania ? (obóz nintendo gdzie !?! ) ;]

jest obóz xbotów

wielka armia playslevów

i albert z wii

RDR ....lekko ostrzejszy obraz...uuuuuuuuu ;]

GOW 3 , Ratchetcik ;] , U1 , Infamous, K2 ...pokaż mi grę która obsługuje 3D na Xboxie ...wtedy przeprowadzimy konwersację czy coś takiego ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

My xboty zawsze jesteśmy w gorszej pozycji bo playslave'ów jest zawsze i wszędzie 3 razy więcej ;)

Opublikowano

Sony nie robi ludzi w (pipi)a w Polsce więc ma ty fanoboyów więcej ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

ale pytanie kto kogo czesciej atakuje? kto wyciąga "fakty" z rynsztoka? dzizuskrajst-japierdole zajebiści jestescie :D

Opublikowano

"My" istniejemy tylko w Twoim i kilku innych paranoicznych umysłach. Nawet nazwy nam nadajecie, coraz to nowsze. Jak UFO i Yeti. Playslave. Jak bardzo maluczkimi ludźmi muszą być Ci, co posługują się takimi "wyrachowanymi" zwrotami. :(

Ty chyba masz jedno oko zamknięte jak czytasz ten temat skoro widzisz tylko jedną stronę, a drugiej nie. Jak bardzo zakłamanym trzeba być by takie głupoty pisać ?

Tak tylko w moim umyśle, heh. Do dzisiaj pamiętam jak na VGC była ankieta o najgorętszą nadchodzącą premierę i MAG miał 3 razy więcej głosów niż ME2 :)

Tak Grigori, ja to sobie wszystko wymyślam :P Tak samo jak to, że pod co drugim newsem o X360 na polskich i zagranicznych serwisach czytam, że każdy X360 pada na RROD, a PS3 są całkowicie bezawaryjne.

To są tylko moje omamy :whistling:

Kretyni są po obu stronach, szkoda tylko, że Ty tego nie rozumiesz.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

wlasnie gdzie jest maka? bo nie mam komu tlumaczyc co to 3D :<

btw. od jak dawna funkcjonuje sonyslave w tym temacie?

mówcie mi fanboj, bo ja rozne konsole mam w domu.

Opublikowano

Jackson_popcorn.gif

Serio, "fakty" jakimi zarzucają tutaj użytkownicy X0 są iście komiczne. Sony powinno wam zapłacić za robienie czarnego PR Microsoftowi, bo tworzycie wspaniały obraz społeczności zaślepionych fanów Xboxa 360.

Opublikowano

bo on [maka w sensie] tak sie pojawil... tak znienacka! moze faktycznie jakis guru O_O, bo nigdy wczesniej go nie widzialem na forum

Opublikowano

Jackson_popcorn.gif

Serio, "fakty" jakimi zarzucają tutaj użytkownicy X0 są iście komiczne. Sony powinno wam zapłacić za robienie czarnego PR Microsoftowi, bo tworzycie wspaniały obraz społeczności zaślepionych fanów Xboxa 360.

Szkoda, że nie czytałeś "faktów" Grigoriego - np. że po instalacji gier na dysku HDD w X360 płyta w napędzie DVD jest ciągle na chodzie :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jackson_popcorn.gif

Szkoda, że nie czytałeś "faktów" Grigoriego - np. że po instalacji gier na dysku HDD w X360 płyta w napędzie DVD jest ciągle na chodzie :)

Czytałem, no i szczerze mówiąc, wpadka może i jest ,ale czytając wypociny bigdaddiego, albo wszystkowiedzenie o 3d MakaPL, to uwierz, brakuje temu jak stąd do Australii. Ale ja sięnie wpieprzam, bo mam PS3 i jestem sonyslejwem :( a... PS3 HAZ NO GAEMZ!

Opublikowano

W jakimś sensie jest ...bo konsola nie pracuje tak cicho jak wtedy gdy gra nie jest włączona ;]

Opublikowano

stosujac interpretacje ala x-bot zdanie o tym, ze 'plytka po instalacji jest na chodzie' mozna zapisac w ten sposob:

plytka z gra jest wymagana w napedzie aby grac w gre.

Opublikowano

Oj Don, to akurat jedyne co masz w swoim kapowniku zapisane na mnie?

Szkoda, że utożsamiasz się z tą grupą o której my tu mówimy. Ja jednak pamiętam jak wiele razy rozmawiałem z Tobą na dobrym poziomie i nie mam o Tobie takiego mniemania, więc niesłusznie się poczuwasz, że to o Tobie dotąd mówiłem.

Wierz mi, że jest tego więcej ;)

Tu nie chodzi o utożsamianie się z kimkolwiek tylko dementowanie bzdur, że posiadacze PS3 rzucają samymi faktami, a posiadacze X360 samymi bajkami.

Co jak co, ale na takie mity to ja tutaj nie pozwolę :)

Opublikowano

to moze zorganizujmy taka zabawe: oba obozy szukaja w tym temacie ewidentnych wpadek obozu przeciwnego? albert bedzie sedziowac, bo nie ma kolegow i jest sam

(pipi) popcorn sie skonczyl :/

3688862181_6c37cee350_o.jpg

Opublikowano

ale dyskusje na poziomie sa nudne, bo wtedy wszyscy maja racje, a wypowiedzi maja sens merytoryczny :/

Opublikowano

No to nie pozwalaj może angażując się w dyskusje na poziomie, a nie powtarzając po pieniaczach "pslave".

Nie traktuj tego jakby ktoś Ci kota rozjechał. "PSlave" to taka sama metka jak "Xbot" itp. Jeśli to Cię rusza to daruj sobie czytanie takich tematów bo to pierwszy sygnał, że coś jest nie tak.

Opublikowano

btw. to jak mamy się do was zwracac? xbot to takie pieszczotliwe przecież...

Microsoft-boy za długie

x360-fan takie suche

bo chyba nie bede tutaj wołac "cze zydboxowy koleżko o pelnym obrocie!'

Opublikowano

GG płacze że ''playslavey'' ale pierwszy z xbotami i sławną prowokacja wyskoczył Coati jakieś 2tyg. temu któremu bije brawo....od tego się zaczęło. Co za żenada :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.