Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

[...]

Co do HS - na PS3 mam sluchawke Jabry, za ponad 100we, wiec myslalem, ze wystarczy, ale sprawdze na bank oryginalny headset.

[...]

Ja mam Jabre za jakieś 30zł. Kolega ma identyczną. Inny ma jakis stary (dobre kilka lat) hs Nokii. Jak gramy to zawsze słyszymy się bardzo dobrze, bez szumów itd. Na pewno jest to kolejny efekt uboczny Twoich problemów z internetem w PS3 bo też znam 1 osobę, która ma akurat słabego neta i też często ciężko się z nim dogadać przez hs.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

No to jezeli przy Sony trzeba miec minimum 10 mega, no to dzieki za takie rozwiazanie. :whistling:

LOL - co ma powiedziec wiekszosc spoleczenstwa, ktorych lacze nie przekracza 2MB...

Patrz - przez Live nawet na moim starym neo, ktore nie przekraczalo 1MB dalo sie spokojnie pogadac z 8 kolegami, nawet jak jeden przez drugiego krzyczal "uwazaj, snajpa po 2 stronie bazy" - ot to jest wlasnie roznica w oprogramowaniu. Naprawde - skonczmy ten temat, bo nie ma co porownywac - gdyby wszyscy uzytkownicy PSN przezucili sie na Live, zaloze sie ze co 2gi zgodzilby sie za to placic, tylko po to, by ich usluga tak wygladala !

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ easye

Ja mam łącze 2mb w dzień.

Opublikowano

Ale to nie sa problemy, lagow np. w FIFE tez nie mam zadnych. Mi chodzi glownie o komunikacje - uwielbiam przez strone www wyslac maila do kumpla, ktory ma odpalona konsole, ze zaraz bede, badz dostac na swoja skrzynke odpowiedz, ze czeka, grac w HALO z ludzmi, ktorzy uzywaja HS, by sie porozumiec itp. Na PS3 to jest tak rzadkie, ze az zatwarzajace i nie wazne, czy gram w B2, czy MW2 - praktycznie 2 - 3 osoby uzywaja head setow - dlaczego tak jest ? Chyba nie dlatego, ze spoko to dziala.

I czego mi brakuje najbardziej - czatu, bez roznicy, kto w co akurat gra...

Daliby w koncu chociaz mozliwosc czatowania w 4-6osob, nawet niech zrobia mniejsza ilosc, ale to naprawde jest mega ulatwiajace rozwiazanie, szczegolnie dla ludzi, ktorzy grywaja w FPSy czesto.

Juz nie bede pisal o (pipi)ach, ze lubilem sledzic na bierzaco mecze z lig (w koncu mam podglad tam, kto z kim gra, jaki jest wynik i kto wlasnie strzelil gola itp.)

Mnie jako uzytkownika Xbox Live zmiarzdzyl - przesiadlem sie na PSN i przykro mi, ale za cholere nie moge sie przyzwyczaic do braku tak podstawowych funckji, pomijajac juz fakt samego interfejsu. <_<

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mi nie zabraniasz, ale:

idź stąd jak nie masz nic do powiedzenia, bo nawet w tym temacie nie ma miejsca dla spamu. -grg

Nie wiem co albert napisał w tym poście, ale wątpię by 'poziom spamu' przebijał inne "wartościowe" wypowiedzi z tego tematu. Coś do niego ewidentnie masz, to mi się nie spodobało. :unsure: Wszystkich powinieneś traktować po równo. :whistling:

Poza tym, jaki jest sens pisać posta w miarę na poważnie i obiektywnie, o softwareowych błędach PS3 (wywyższając tym samym Xa) by przez 10 kolejnych postów zostać nazwanych Xbotem?

Zresztą, nieważne :blush:

Tutaj mamy temat do dalszej dyskusji:

http://polygamia.pl/...marki_Sony.html

http://www.dailyfina...-2010/19560366/

Opublikowano
Kolejnym kubłem zimnej wody szacowana dziesięciokrotna różnica w wartości marek konsolowych: 426 milionów dolarów PlayStation w stosunku do 4.6 miliarda dla Xbox. Tradycyjnie obie liczby są przygniecione przez warte 10 miliardów Wii.

To jest najciekawsze, jakim cudem jest taka różnica między Xboxem a plejem?

Opublikowano
Kolejnym kubłem zimnej wody szacowana dziesięciokrotna różnica w wartości marek konsolowych: 426 milionów dolarów PlayStation w stosunku do 4.6 miliarda dla Xbox. Tradycyjnie obie liczby są przygniecione przez warte 10 miliardów Wii.

M$=Marketing? ;)

Opublikowano

no ale xbox jest sporo młodszy jako marka, z resztą do tej pory wśród laików plejstejszyn to synonim konsoli (bo nawet nie wiedzą że istnieje alternatywa w postaci amerykańskiego Xboxa).

Ciekaw jestem na jakiej podstawie jest to wyliczane.

Opublikowano

Tak odnośnie ostatniej rozmowy o tych X360s walających się w USA na półkach sklepowych:

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=78107&loc=360carousel

Gamestop to chyba największa sieć sklepów z grami w USA.

Najpierw przeczytałem na VGC post gościa, który pracuje w Gamestop i pisał, że ciągle wszystkie im na pniu schodzą i ludzie z kwitkiem odchodzą to sprawdziłem na ich stronie. Ciekawe co na to Grigori bo tak się zarzekał, że z dostępnością X360s to problemy były tylko na premierze, a ja jestem śmieszny, że wierzę w to co piszą ludzie na forum VGC :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mi nie zabraniasz, ale:

idź stąd jak nie masz nic do powiedzenia, bo nawet w tym temacie nie ma miejsca dla spamu. -grg

Nie wiem co albert napisał w tym poście, ale wątpię by 'poziom spamu' przebijał inne "wartościowe" wypowiedzi z tego tematu. Coś do niego ewidentnie masz, to mi się nie spodobało. :unsure: Wszystkich powinieneś traktować po równo. :whistling:

witaj na PE, forum obiektywnych moderatorów ;[ kiedyś pisałem do butchera że można założyć temat z uwagami w kierunku modów by nie było takich akcji ;]

tu chodzi chyba o to ile mogą zarobić dane marki czyli X360 i PS (ps2,ps3,psp).

x360 zarabia już od ponad 2-3 lat ładną kasę, w ciągu 12mc na samym XBL MS zarobił 1.2mld $ do tego doliczyć gry/konsole/akcesoria.

ps2 zarabia grosze chyba jakieś 40mln $ rocznie, psp spiracone, psp go fail, zaś ps3 zarobiło dopiero pierwszego dolara w tym roku i z konsolami wyszli na +. Chyba jakoś tak ;]

a wii wycenili na 10mld $

Opublikowano

[Ja nie znam normalnych posiadaczy ps3, którym tęskno by do płacenie za coś, co działa dostatecznie dobrze za free.

Normalnie aż mnie skręca z ciekawości jaka jest Twoja definicja normalnego posiadacza PS3

Opublikowano

Mi nie zabraniasz, ale:

xD

Wiesz co albert napisał? "Grigori i Major to sonyslave". Koniec cytatu. Nie ma to jak ambitny udział w dyskusji tego jegomościa. I fakt, coś do niego mam, bo wyzywa mnie i innych bez powodu. *Pierwszy raz od wielu, wielu miesięcy zmoderowałem jakiegokolwiek posta w tym temacie. Więc jak chcesz mi stawiać takie personalne zarzuty, to lepiej miej na argument coś więcej niż "Nie wiem co albert napisał w tym poście, ale wątpię".

W takim razie masz racje, myślałem że to trochę inne post, bardziej ambitny, celujący w PS3, nie w Ciebie :rolleyes:

*Własnie o to mi chodziło, cały czas użytkownicy mają pełną swobodę, piszą totalne głupoty, a tutaj nagle jeden post zmoderowany - pomyślałem że wyciąłeś wybiórczo jakiś kontrargument Alberta :potter:

Bo tutaj nie chodzi chyba o całą markę Playstation, tylko o samo PS3, nie wlicza się PSP czy PS2. Ale liczby i tak robią wrażenie :blink:

Opublikowano

Po pierwsze: kłamiesz, bo nie to napisałem. Po drugie: nie odpowiedziałeś na pytanie

[Ja nie znam normalnych posiadaczy ps3, którym tęskno by do płacenie za coś, co działa dostatecznie dobrze za free.

Normalnie aż mnie skręca z ciekawości jaka jest Twoja definicja normalnego posiadacza PS3

Opublikowano

Po pierwsze: kłamiesz, bo nie to napisałem. Po drugie: nie odpowiedziałeś na pytanie

własnie tak napisałes. na post: "czy ktos potwierdzi to i tamto" odpisałeś: "grigori, major i inni sonyslave" wiec nie wiem dlaczego zaperzeczasz :F

to pytanie jest bez sensu... strzelam, ze oczekujesz jakiejkolwiek odpowiedzi, byle doszukac sie jakiegos, zle uzytego slowa i walkowac przez kolejne posty jaka to "wielka nieprawda" i idiotyzmy...

>własność<

>Posiadanie<

z innych ważnych.. tez dla innych

>retoryka<

>metafora<

Opublikowano

Xbox znów sprzedał się 2x lepiej niż Wii i 2.5x niż Ps3

W samej Europie :potter:

Opublikowano

Nie w samej Europie, tylko jeszcze Afryka i Bliski Wschód, przynajmniej tak to jest liczone na vgchartz.

Opublikowano

Kogoś to jara? Grajcie w Starcraft 2 zamiast zajmować się pierdołami na forum.

Edytowane przez Texz

Opublikowano

A czy ja jestem koreańczykiem żeby grać w ten crap?

Opublikowano

A czy ja jestem koreańczykiem żeby grać w ten crap?

Patrzac na wojny i próby bronienia niektórych exów na X360 w tym temacie pojęcie crapu jest względne.

Opublikowano

Ale żałosny wynik PS3, teraz 360 gniecie pięty. Sony musi coś z tym zrobić i zapowiedzieć PS3 slim 80gb za 199 euro. hehe

Opublikowano

własnie tak napisałes. na post: "czy ktos potwierdzi to i tamto" odpisałeś: "grigori, major i inni sonyslave" wiec nie wiem dlaczego zaperzeczasz :F

Czyli jednak to nie był cytat. Nie wspominam o tym, że po tej wypowiedzi były chyba ze trzy lole.

Opublikowano

Dajcie już spokój.

Opublikowano

Albert Wesker

posiadane konsole : 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.