Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Te porownanie do Palikota to wzgledem czego?

Moje wczesniejsze zachowanie, bylo odpowiedzia na to jak zszokowalo mnie E3, ale nie zapominajmy o tym, iz to tylko impreza, zapowiedzi pojawiaja sie caly czas, E3 nie jest jedynym ich zrodlem. Nie deprecjonuje Playstation 3, ba jak tylko sytuacja finansowa mi pozwoli, to kupie ja, ale IMO lepsze gry ma 360, mowiac o tym w co mozna zagrac teraz, w co gralem wczesniej i o domniemanych i zapowiedzianych juz tytulach.

Dobra, to przestanmy grac, bo za kilka lat bedziemy biegac jako najemnicy w jakims kraju 3 swiata i pacyfikowac wioski.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jakie skakanie, czy ja zaczalem pisac, ze Sony to szajs? Przejrzalem zapowiedzi i i przeanalizowalem sytuacje i pochopnie tak na MS naskoczylem.

Opublikowano

Gdzie Twoja sygnatura i Crash? Zachowujesz się jak Włosi podczas wojny.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ehhh, wsrod Sonyslave'ow dyscyplina jak w NKWD, wiernosc albo smierc.

Zobacz trailer Reach i placz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie o to chodzi, ale skakanie z jednej strony na drugą jest dość kiepskie.

Aż tak kiepski ten zwiastun nie jest.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Jednorazowe zachwianie, a nie skakanie, to jest roznica. Ale to nie temat o tym, ze jednak wole Xboxa od Playstation.

Killzone 3 zjedzone trailerem, mysle ze 13 baniek Reach zejdzie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Za duzo teledyskow Sabatona ;/

Opublikowano

Dobra pobawmy się w obstawianie wyników sprzedaży Reach do końca roku 2011.

8,5 mln worldwide. (brak cyferki w tytule dość znaczącym faktem)

Opublikowano

Jakim faktem? Kazdy rozgarniety kupujacy wie ze to nowa czesc. To tak samo jakbys powiedzial: nie kupie GameCube'a bo to nie Nintendo 128.

Opublikowano

Zobaczyłem i zapłakałem... że to jedyne co MS może mi zaoferować na swoją "wspaniałą" konsolę :(

Opublikowano

Dobra ustalmy sobie jedno, mozna nie lubic Halo, ale zeby nie lubic i Halo i GoWa? No chyba ze ten szary typ z kolczykiem w avatarze to ty, to rozumiem.

Opublikowano

Jakim faktem? Kazdy rozgarniety kupujacy wie ze to nowa czesc. To tak samo jakbys powiedzial: nie kupie GameCube'a bo to nie Nintendo 128.

Nie myl software z hardware. Dlaczego mamy FFXIV a nie FF Online II? Sam sobie odpowiedz.

Opublikowano

Glupota. Jakby to stanowilo o czyms, to spece od marketingu w MS od razu wrzuciliby w tytul 4.

Opublikowano

Zobaczyłem i zapłakałem... że to jedyne co MS może mi zaoferować na swoją "wspaniałą" konsolę :(

jak by to była ostatnia gra na xboxa 360. ludzie konsola ma jeszcze z 2 lata minimum na rynku funkcjonować.

Opublikowano

Wypadaloby w 2k12 wypuscic nowa konsole. Licze na te gry od Rare, PGR5 i reszte stuffu z pogranicza jawy i snu :turned:

Opublikowano

Wypadaloby w 2k12 wypuscic nowa konsole. Licze na te gry od Rare, PGR5 i reszte stuffu z pogranicza jawy i snu :turned:

i tu sie pisze ciekawy scenariusz. jest 2012 microsoft i nintendo pokazują nowa konsolę stacjonarną. zaczynają nową generację. są dwie opcje. M$ i BIG N pokazują jakąś nowa technologie która: a) nada nowe standardy, wtedy ps3 bedzie musiał na sile kombinowac by dorównac reszcie b) nie bedzie rewolucji, i ps3 rzeczywiscie pożyje 10 lat.

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Premiera PS 4 nie rowna sie koncu PS 3.

Opublikowano

Dobra pobawmy się w obstawianie wyników sprzedaży Reach do końca roku 2011.

8,5 mln worldwide. (brak cyferki w tytule dość znaczącym faktem)

Oraz fakt że nie jest to pierwsze halo na x360

Opublikowano

Premiera PS 4 nie rowna sie koncu PS 3.

zgadzam się, ale nie beda musieli spieszyc sie z nowym sprzętem, ps3 obsługuje 3d, xbox i wii nie moga sie tym pochwalić, to samo 'miejscem na nosnikach" X i N nie beda sie bawic w gry na 8 plytach dvd... chyba ze będą.

Opublikowano

So?

Opublikowano

So?

pożyjemy zobaczymy, po drodze mamy koniec świata w 2012 wiec i tak pewnie nowej generacji nie dożyjemy :teehee:

Opublikowano

Te "so" do MaroSa skierowalem ;]

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.