Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

pardon.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Dobra ustalmy sobie jedno, mozna nie lubic Halo, ale zeby nie lubic i Halo i GoWa? No chyba ze ten szary typ z kolczykiem w avatarze to ty, to rozumiem.

Można nie lubić Halo i GoWa, gdy ogólnie nie specjalnie lubi się strzelanki/napierdalanki jakich teraz jest pełno. Dodam, że Modern Warfare też nie lubię. A co ma typ na avatarze do mojej wypowiedzi? Rozwiń proszę, bo jestem bardzo ciekaw jak piercing może mieć związek z grami video :)

Opublikowano

Nic nie bede rozwijal, bo nie chce byc niemily :teehee:

Takie sa trendy, takie gry sie robi i bedzie robilo. Z ciekawosci, jakie sa twoje ulubione tytuly?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Oj rozwiń rozwiń, jestem bardzo ciekaw :potter:

Hmm ulubione gry wszech czasów czy ostatnio?

Kolejność przypadkowa:

z MMORPG: World of Warcraft

z RPG: Fable 1/2, Mass Effect 1/2, KotoR 1/2, Baldur's Gate 1/2, Planescape Torment, Final Fantasy 9 i 10

z bijatyk: Soul Calibur na DCku, niegdyś także seria Tekken, ale zawiodłem się na T4 i przesiadłem na VF4. Miałem potem przerwę i poza popykaniem w Dark Resurrection na PSP i ostatnio w Tatsunoko vs Capcom na Wii (które daje radę) nie mam za bardzo styczności z tym gatunkiem

z Action/Adventure: seria Prince of Persia, Uncharted 1/2, Max Payne 1/2 i ostatnio do grona dołączył Alan Wake

z Survival Horrorów: cała seria Resident Evil, przy czym 5tka wydaje mi się najsłabsza ale nadal niezła. RE4 to mój numer 1.

z FPSów: na singlu seria Half Life, pierwszy Call of Duty i Medal of Honor Allied Assult, Return to the Castle Wolfenstein, Call of Juarez 1/2. Na multi Wolfenstein Enemy Territory. Jak kupię PS3 to spróbuję Battlefielda Bad Company 2, choć osobiście wolałbym by zrobili jakąś kolejną przybajerzoną wersję poświęconą IIWŚ.

ze strategii: Dungeon Keeper 1/2, seria Warcraft, grałem też nieco w inne tytuły ale za słaby jestem w te klocki więc nie warto wymieniać

ze sportowych: tylko i wyłącznie Skate

z samochodówek: Mario Kart Wii :potter:

Opublikowano

Glupota. Jakby to stanowilo o czyms, to spece od marketingu w MS od razu wrzuciliby w tytul 4.

Już nowe Halo powstaje, pewnie z MC, więc wtedy 4 będzie. W Reach go nie ma co także jest istotnym faktem.

Opublikowano

Jakby sam Chief byl jakas naprawde charakterystyczna postacia, to nie Snake.

Opublikowano

Mass effect 2 to Rpg? Dla mnie to Gears Of War Star Wars Edition z ELEMENTAMI RPG. Oj Bioware, musieliście kombinować z formuła z jedynki? Co prawda tytuł zostawiłem sobie dopiero na teraz do przejścia, ale dziwnie się prezentuje. I te twarze... jakbym sobie przypomniał Gta4 A.D. 2008.

Opublikowano

ME 2 > ME

Opublikowano

Jak nie jest charakterystyczny? Master Chief to przecież ikona amerykańskiej popkultury tego nie da się zaprzeczyć w żaden sposób. Ta postać to fenomen rzadko spotykany w świecie gier wideo.

Opublikowano

Mass effect 2 to Rpg? Dla mnie to Gears Of War Star Wars Edition z ELEMENTAMI RPG. Oj Bioware, musieliście kombinować z formuła z jedynki? Co prawda tytuł zostawiłem sobie dopiero na teraz do przejścia, ale dziwnie się prezentuje. I te twarze... jakbym sobie przypomniał Gta4 A.D. 2008.

Grasz na PC? Ja grałem i twarze są zajebiste. To prawda, że to gra akcji z elementami RPG, ale gra się bardzo przyjemnie, świat i postaci wciągają w klimat. Dla mnie to i tak lepszy RPG niż FFXIII. Przynajmniej tutaj mam namacalny świat, mieszkańców i eksplorację oraz najważniejsze: rozmowy.

ME 2 > ME

Dokładnie.

Opublikowano

Jego wizerunek, a tak sie sklada ze designersko wszyscy Spartanie sa bardzo podobni. Sam MC odzywa sie w grze kilka razy i jako postac jest ukazany bez zadnej glebi, co innego w knigach, ktore i tak na psychologii postaci sie nie opieraja.

Opublikowano

W Reach dostajesz oddzial takich badassow, whateva, na bank zejdzie ladnie ponad 10 mln kopii. Z 4 razy wiecej niz KZ 3.

Opublikowano

Ale to nie MASTER CHIEF do cholery. Zrozum jakieś anonimowe Spartany to nie ten facio, to zupełnie co innego.

Halo pod względem sprzedaży można porównywać jedynie do Mario i Gran Turismo, które to są markami które każdy zna i kocha. Nawet noob to kupi.

EdiT MaroS xD Gdzie to znalazłeś?

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Nie kocham ani Mario ani tymbardziej GT ;/

Gram tylko w gry sajens fikszyn i jestem IGNORANTEM.

Zrozum, ze UNIVERSUM JEST PONAD JAKIEGOS PLASKIEGO BOHATERA.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mario i GT to przecież SF. W jednym lata wąsaty hydraulik po kosmosie, a w drugim jest 800 samochodów, które w grze na PS3 wyglądają jak z PS2. To przeta sf.

Opublikowano

No jeszcze GTA i CoD. Chyba, że chodzi o same exclusive'y. Poza tym Nintendo ma więcej marek które sprzedają się bardzo dobrze, jak np Pokemony. :potter:

Opublikowano

Nie SF tylko SYF majorze ;]

Opublikowano

Zrozum, ze UNIVERSUM JEST PONAD JAKIEGOS PLASKIEGO BOHATERA.

Guzik prawda bo ludziki idące do sklepów muszą mieć jakieś proste odniesienie, którym np jest MC czy Snake.

Opublikowano

Tym odniesieniem jest cala gra, sa 4 litery H A L O.

Opublikowano

Halo bez MC to już nie TO Halo. Meh

Opublikowano

Bez Master Chief'a już nikt nie idzie zapalać zniczy na grobie Spartan. :teehee:

Opublikowano

Dajcie spokoj "smieszne" ODST sprzedalo sie 2 razy lepiej niz KZ2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.