Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

I co z tego, ze zrobili to obywatele USA?

Jak na 2002 rok, wszystko rozpier.dalalo mozg, fakt szybko sie zestarzalo, ale wytyczylo nowe tory.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

dajcie sobie na wstrzymanie, bo Psyko jest sam, a nas wielu xD

edit.

jakie nowe tory?

Opublikowano

Wlasnie, gdzie bigdaddy ; ( Ale spoko to moja jedyna rozrywka dzisiaj, bo laduje baterie do pada, filmow nie chce mi sie ogladac :teehee:

Opublikowano

Wlasnie, gdzie bigdaddy ; ( Ale spoko to moja jedyna rozrywka dzisiaj, bo laduje baterie do pada, filmow nie chce mi sie ogladac :teehee:

ok to z innej strony ;]

a) x360 jest bardziej awaryjny niz ps3! wnioskuje po 2x wiekszej liczbie uszkodzonych konsol na allegro!

b) wpisujac w youtube: 'x360 problem' lub cos podobnego pokaze sie nam spora lista filmików z problemami dotyczacymi nowego x360slim!

c) joypady maja baterie zamiast akumulatorków!

d) x360 stał sie bardziej casualowy, a ps3 chce byc bardziej hardcoreowe!

mala lista - mysle ciekawa - tematów do intelektualnej dyskusji

Opublikowano

Tak jak by m$ nie mógł dodać play n' charge kit do x360 S lepiej sprzedawać akcesoria za grubą kasę które DS3 ma wbudowane.

Opublikowano

Do pada wrzucasz baterie akumulatorki i po sprawie, nie wiem w czym problem?

Awarie Slima to w wiekszosci fejki.

Po czym wnioskujesz, ze stal sie casualowy, bo chyba nie po zapowiedziach Kinecta?

@Maros

Tak cudowne ladowaniepod USB. W Xie wrzucasz 2 akumulatorki, 2 paluchy do ladowarki i po problemie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ale co za problem dla m$ wbudować akumulator do pada ? Przecież to groszowe sprawy w chinach :P Ale lepiej napełniać kabzę na akcesoriach. Tak samo można powiedzieć po co wifi? Przecież można podłączyć kablem.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

No żeby kłócić się o wyższość ładowania pod USB nad koniecznością wymiany batrerii to już jest debilizm do sześcianu. epic fail Psyko...

Opublikowano

po zapowiedziach kinecta i braku zapowiedzi innych sensownych gier... samym reach i gow3 gracz nie wyzyje [chyba, ze to fan nintendo i gra tylko w wii play czy tam sports]

a akumulatorki i ladowarke musisz kupic dodatkowo!

Opublikowano

Jak napelniac kabze na akcesoriach. ja uzywam ladowarki i baterii-akumulatorkow Sony.

@Emet

Ja tylko dopowiadam na pytanie coatiego i wymysly marosa...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

;/

dupa.. moj plan nie wypalil.. psyko jakby nie patrzec jest zbyt inteligentny by rozpoczynac tutaj, z gory przegrana wojenke :/

wróce tu jutro, moze znajda sie inni fani microsoftu :*

Opublikowano

ciach

Ty naprawdę wziąłeś to, co napisał Coati na poważnie? Myślałem, że to ja jestem smutnym człowiekiem. :-(

Po za tym całe to przechodzenie z jednego "obozu"... nie, czekaj, sekty do drugiej jest zabawne.

Nie można po prostu, zwyczajnie lubić obie konsole i grać na nich? To chyba gry są ważne, nie sprzęt. Na obu są dobre gry i obie mają gorsze i lepsze momenty. Po za tym ludzie często mylą pojęcie "to jest wszakże badziewie" z "to mi się nie podoba". :/

Diametralna różnica.

Pewnie znowu zniszczę temat idealistycznymi pseudo-wywodami. :'(

PS: Najlepszy jest mój Sony Ericcson W200i. Ach, to Guitar Hero w rozdzielczości 128 x 160 px i dźwiękiem midi. Microsoft nie ma takiej komórki!

Opublikowano

Odpisalem na te pytania od tak, nie mozna byc tutaj niczego pewnym

Ja lubie obie marki, jednakze uwazam Xa za lepszy sprzet z lepszymi grami.

Opublikowano

Szkoda, że big sie ostatnio nie udziela.... Jego posty to mistrzostwo świata :)

Psyko mimo, że ma ograniczony gust (nie do końca w złym sensie.. ot po prostu lubi tylko, lub głównie s-f, nawet (a może zwłaszcza?) te kolorowe jak Halo) to jednak ogólnie człowiek nie sprawia takiego wrażenia jak big.

Jeszcze tylko wspomnę... w końcu zobaczyłem Forzę 3 w HD i... jak sobie przypomne teksty biga, że wygląda równie dobrze A NAWET lepiej niż GT5: Prologue to aż mi się zajady robią ze śmiechu :teehee: Przy Prologu (a zobaczymy jak przy pełnym GT5) to wygląda niemal jak gra poprzedniej generacji :lol: ).

W ogóle w kategorii fanboyów big to ścisła czołówka forum... Jeszcze feisara z drugiej strony barykady brakuje ale on chyba popłynął jeśli się nie mylę?

Opublikowano

Lubie SF, ale moje pole eksploracji nie ogranicza sie wcale do niego, to pokutujaca potwarz rzucona w moja strone przez Grigoriego!

Opublikowano

CoATI...wprowadzenie Kinecta wcale nie oznacza ze 360tka stanie sie konsola dla casuali.

M$ podobnie jak Sony poszerza swoj rynek zbytu...Kinect i jego casualowe gry sprawia ze bedzie wieksza roznorodnosc pozycji. To nie jest tak ze rezygnuja z normalnych gier.

Bedzie masa swietnych gier multiplatformowych...Dead Space, NFS-y, CoD-y, Battlefieldy, Assasiny, Crysis 2, Rage, Bulletstorm,FIFY itp. Wiekszosc z nich to beda perelki.

Przeciez praktycznie wszystkie wielkie serie z 360tki beda kontynuowane...Halo, Gearsy, Mass Effect, Forza, Fable...prawdopodobnie robi sie tez nowy Alan. Brakuje praktycznie tylko zapowiedzi nowego PGR-a. Sytuacja gier dla "hardcorowcow" nie ulegla zmianie (wrecz przeciwnie...przyszlosc jawi sie znacznie lepiej niz sredni 2009 rok). W tej chwili mam juz "zaklepane" kilkanascie perelek na ktore czekam wiec nie jest zle.

Wprowadzenie jednej rzeczy niekoniecznie musi sie odbywac kosztem drugiej.

Poki co nie zanosi sie by na ktorakolwiek platforme mialoby zabraknac dobrych gier.

Opublikowano

Psyko.. może i tak, ale twoj gamercard i większość postów wołają "S-F" ;)

Ewentualnie, że prawie wszystko inne niż s-f (głownie Halo) ci nie pasuje...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Masa rzeczy mi pasuje, ale wy wiecie lepiej...

Opublikowano

To nie tak, że my wiemy lepiej (przynajmniej ja...), tylko ty nie dajesz żadnych znaków, pokazujących że jest inaczej ;)

Ale koniec tematu z mojej strony...

Zacznijcie sie znowu gryźć ludzie bo nie ma co czytać :/

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To ja sie odniose do tego, ze napisales iz Forza 3 jest brzydsza niz GT 5 Prologue.... BULLSHIT!

Opublikowano

Heh mi sie nie chce walczyc. Liczę, że ktoś zrobi to za mnie ;)

Opublikowano

Ja także jestem zmęczony Forza vs GT i jak wyjdzie GT5 to chyba dam sobie siana i nie będę się udzielał. Nie dobrze mi od tego :sick:

Microsoft Claims Halo: Reach is the Most Anti(pipi)ated Game in 2010

Aha, niech M$ dalej żyje sobie na Plutonie.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ok, powiedz co na PS2 bylo ladniejsze niz CE i H2?

Od pierwszego Halo w podobnym czasie ładniejszy był DMC, GT3, ICO, Jak and Daxter, Tony Hawk 3, Silent Hill 2, GTA 3 (może obecnie to śmieszy, ale wtedy nie znałem nikogo na kim by rozmach miasta nie zrobił wrażenia). No chyba, że chciałeś FPS-y.

Opublikowano

Emet, feisar nolifeuje na gameonly.pl od sporego czasu, na psxextreme sie obrazil bo jak to mowil - to forum prezentuje niski poziom xD

Majorzero a ktora gra jest bardziej oczekiwana?

P.s. Post napisany z ipad, fajny gadzecik.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

mityczne GT5 :D

post napisany z ps3, fajny sprzet

Edytowane przez Szymek_PL_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.