Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

CoATI temat wrócił jak bumerang czyli sprzedaż gt5 i halo:r

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

znowu? nie nudzi was to?

ja sie dziwie, ze was cieszy ilosc sprzedanych sztuk danej gry... to juz nie wazna jest jakosc?

Opublikowano

Jakosc - ilosc sprzedanych sztuk, to jednak jest od siebie zalezne.

Opublikowano

Nie ważne przy GT5 sprzeda się 1 mln czy 10 mln sztuk to i tak jeśli będzie dobra będę się bawił. Nara.

Opublikowano

Jakosc - ilosc sprzedanych sztuk, to jednak jest od siebie zalezne.

nie jest.... ale czesto idzie w parze.

Opublikowano

Wiadomo, ale o cos trzeba sie poszarpac w internecie.

coati podaj przyklad gry, ktora nie jest wysokiej jakosci a poszla w milionach sztuk, pomijajac MGS 4 :teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wii Sports szlo w bundlu z Wii.

Opublikowano

Wiadomo, ale o cos trzeba sie poszarpac w internecie.

coati podaj przyklad gry, ktora nie jest wysokiej jakosci a poszla w milionach sztuk, pomijajac MGS 4 :teehee:

powinienes napisac:

podaj gry wysokiej jakosci, ktore sie nie sprzedaly.

Opublikowano

Podasz jakies smieszne ICO, czy SotC. Ale to sa pozycje niszowe i calkowicie zrozumiala jest niechec do nich i ich wysoka jaksoc mozna rozpatrywac tylko pod wzgledem ich "artystycznego wysmakowania", czymkolwiek to jest.

Opublikowano

Psyko ośmieszasz się takimi tekstami. Graj sobie w za(pipi)iste, głębokie Halo.

SotC sprzedał się nieźle. Ja podam Okami.

Opublikowano

Osmieszam sie tym, ze dla mnie ICO i SotC to wydumane, przesiakniete japonszczyzna gry, ktorych nie jestem w stanie przelknac jak wiele innych osob?

Opublikowano

znowu? nie nudzi was to?

ja sie dziwie, ze was cieszy ilosc sprzedanych sztuk danej gry... to juz nie wazna jest jakosc?

omgwtfbbq, nic nie cieszy tylko to jest taka jałowa dyskusja, jak z resztą każda w tym temacie. Zapodaj jakiś inny temat to będziemy się napje.rdalać o co innego.

Opublikowano

i znowu gadka jakie to sotc i ico są głębokie, jak komuś te dziwadła nie podeszły bo woli kolejne strzelanki które dają mu więcej funu to jego sprawa.

Tak samo ta nowa gra gdzie będziemy biegać chłopcem ze szczurami (zapomniałem nazwy). Dla jednego coś głębokiego dla drugiego nuda.

Opublikowano

Chlopiec i szczury?

Opublikowano

szczur* czy ch.j wie co to jest, najbliżej temu do szczura

catdragon.jpg

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

szczur* czy ch.j wie co to jest, najbliżej temu do szczura

catdragon.jpg

fajne masz szczury w piwnicy, skoro najblizej mu wg ciebie do szczura. precej kon, ptak, (pipi)a smok, ale nie szczur.

to jest jedna z tych gier, ktora ma potencjal do bycia kultowa. gratulacje, fanboju.

Opublikowano

Kultowych jak ICO i SotC?

lol.jpg

Opublikowano

nie wiem czemu sie smiejesz psycho, te gry sa kultowe. Pomimo tego, ze nie osiagnely sukcesu komercyjnego to posrod graczy sa produkcjami znanymi i cenionymi.

Opublikowano

Kultowych jak ICO i SotC?

lol.jpg

Dla Ciebie gra kultowa to taka, ktora jest ceniona wsrod graczy i przez nich taka mianowana czy taka ktora sprzedala sie w ogromnym nakladzie?

Opublikowano

Przez wszystkich graczy? Nie. Przez tych, ktorzy ja zakupili. Dla mnie to zaden kult, ale rozumiem ze latwo operowac okresleniem Gracze.

Opublikowano

o lol xD

fani xbox'a podali przyklad ico/sotc i sami ciagna temat jakie te gry nie sa fajne... fajnie ;]

psyko, nie podalbym tych gier, a raczej celowałbym w gry, które mozesz znac/wielbic... nie wiem beatdown na pierwszego x'a? gier wybitnych, które naprawde slabo sie sprzedaly jest sporo.

zwykle winna jest slaba reklama i zbyt waski target odbiorców.

Opublikowano

Halo bezsprzecznie zasluguje na status serii kultowej, to mega franchise. ICO i SotC, to zabawki dla zwolennikow nazywania gier video sztuka. Calkowite postawienie tresci ponad forme.

Beatdown byl slaby ;/

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.