Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

nikt nie twierdzi, ze halo nie jest kultowe, bo jest... tutaj nie ma co dyskutowac.

Opublikowano

360 Slim Arcade w bundlu z Kinectem wypier.doli jego sprzedaz w kosmos :thumbsup:

Opublikowano

Dajcie już spokój Psyko, jeden woli disco polo (Halo) inny znów coś bardziej wyrafinowanego (ICO & SOTC) :potter:

Halo bezsprzecznie zasluguje na status serii kultowej w pewnych kręgach

fixed

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Czas chyba wymeldowac sie z tematu, bo jak widze mamy tu drugie Sony Defense Force. Jestem sam.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Psyko wołaj BD.

ewentualnie moge udawać, ze jestem fanem xboxa.. tylko napisz mi na pw jak mam sie zachowywac i co uważać za obraźliwe

Opublikowano

Powiem jedno jest jedna rzecz, za ktora z zazdrosci placze: God of War III. Szkoda ze Itagaki nie robi juz NG, bo ekskluzywna 3 moglaby rozj.ebac Kratosa w pyl.

Opublikowano

Powiem jedno jest jedna rzecz, za ktora z zazdrosci placze: God of War III. Szkoda ze Itagaki nie robi juz NG, bo ekskluzywna 3 moglaby rozj.ebac Kratosa w pyl.

Systemem owszem, całą resztą już niestety nie.

Opublikowano

Powiedzmy.

Opublikowano

W sumie racja, od dluzszego czasu jak widze japonszczyzne, to rzygam. Ale MSowi brak mega slashera.

Opublikowano

Nudni jesteście.

Gracze bardziej zainteresowani Movem niż Kinectem

http://www.ppe.pl/news-2123-Move_sprzeda_sie_lepiej_niz_Kinect.html

Ciekawe, tylko że ostatnio były informacje, że jak preordery na Kinect będą przyrastać w takiej liczbie jak obecnie to w samych UK do premiery może ich być 500 tys. Podobno średnio 10 preorderów na sklep dziennie.

Opublikowano

szczur* czy ch.j wie co to jest, najbliżej temu do szczura

catdragon.jpg

fajne masz szczury w piwnicy, skoro najblizej mu wg ciebie do szczura. precej kon, ptak, (pipi)a smok, ale nie szczur.

zmień dilera, wyjdź z tej piwnicy na dwór i zobacz jak wygląda koń, ptak...a ,,pręcej'' :lol:

Last_Guardian2new.jpg

z3785736X,Szczur-wedrowny--Rattus-norvegicus--najchetniej-zamieszkuje.jpg

4472.jpg

64_b.jpg

Ciekawe, tylko że ostatnio były informacje, że jak preordery na Kinect będą przyrastać w takiej liczbie jak obecnie to w samych UK do premiery może ich być 500 tys. Podobno średnio 10 preorderów na sklep dziennie.

tak jest ale wiesz dla fanów ps3 bardziej liczy się anonimowa ankieta wśród tysiąca graczy niż faktyczna liczba zamówionych urządzeń w sklepach xD

Opublikowano

To i ja się odniosę i powrócę do gierki The Last Guardian :potter:

Niektórzy widzę spuszczają się na samą myśl o tej gierce tak jakby nadchodził zapowiedziany Mesjasz gier konsolowych , istny zbawca gier wideo. No sorki ale jak zobaczyłem ten obrazek

the-last-guardian.jpg

to WTF? Nie wiem czy wy nie macie oczu ? Ja tam widzę jakieś skrzyżowanie szczura z psem i kur.va smoka. Brakuje żeby miał kur.wa jeszcze skrzydła i bude do mieszkania. Nie widzę w tym nic ciekawego , ta gra będzie chyba polegać na tym żeby uczyć tego szczura sztuczek typu SKACZ , WARUJ i DO NOGI :yes: Powiedzcie mi czego oczekujecie od tej gry ? Ma ona ukazać głębokie relacje miedzy bohaterem a tym szczurem ? No (pipi).a litości..Ciekawe czy bedzie można smyrać jego jajca :potter: No i do tego przydałby się ukryty pucharek za to osiągniecie.

Edytowane przez z2djtkose

Opublikowano

Moze bedzie REAL TIME WEAPON CHANGE...

Opublikowano

Nudni jesteście.

Gracze bardziej zainteresowani Movem niż Kinectem

http://www.ppe.pl/news-2123-Move_sprzeda_sie_lepiej_niz_Kinect.html

Przecież wyraźnie jest napisane, że "gracze", zrób sobie ankietę na forum i będziesz miał podobne wyniki, no chyba ze planujecie kupić Kinecta na 600-700zł :rolleyes:

A co to szczurka z Lost Guardian, to chyba ma trochę lepszy design niż to:

www_the-junkyard_net_images_characters_halo2_grunt_jpg_SPLASH.jpg

i to:

Jackal_Sniper.JPG

już nie mówiąc o tym z mojego avatara ^_^

Opublikowano

szczur* czy ch.j wie co to jest, najbliżej temu do szczura

catdragon.jpg

fajne masz szczury w piwnicy, skoro najblizej mu wg ciebie do szczura. precej kon, ptak, (pipi)a smok, ale nie szczur.

zmień dilera, wyjdź z tej piwnicy na dwór i zobacz jak wygląda koń, ptak...a ,,pręcej'' :lol:

Last_Guardian2new.jpg

z3785736X,Szczur-wedrowny--Rattus-norvegicus--najchetniej-zamieszkuje.jpg

4472.jpg

64_b.jpg

tak jest ale wiesz dla fanów ps3 bardziej liczy się anonimowa ankieta wśród tysiąca graczy niż faktyczna liczba zamówionych urządzeń w sklepach xD

Nie chce Cie obrazac, ale zaraz nie pozostawisz mi innego wyjscia. Czlowieku, pozbieraj sie do kupy i potem pisz. To zwierze w jednym z filmików jest tak duze, ze zachowywalo sie jak kon (jezeli kiedykolwiek widziales konia, ktory omija male przeszkody na niewielkim terenie to powinienes wiedziec o co chodzi). Pokryty jest piorami i ma skrzydla. Ptasie nogi zamiast psich lap i glowa ktora jest skrzyzowaniem kilku zwierzat. Nie ma tam nic ze szczura. Moze ci jako caloksztalt go przypominac, lecz nie znam nikogo poza Toba ktora go ze szczurem kojarzy.

Opublikowano

Jestem sam.

Już jestem ale i tak we need backup ASAP!!11

Kogo dissujemy?

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Mnie to nie dziwi. Takie produkcje nie trafią w gusta każdego gracza. Jedni uznają je za średnie, inni za arcydzieła. Można wierzyć tym wynikom. Może dlatego Team Ico chce wypuścić własną "kolekcję" na PS3. W końcu porty dwóch God of War pokazały, że można jeszcze zarobić na swoich perełkach.

Swoją drogą, Naughty Dog chce sie najpierw przekonac do 3D.

http://ps3center.bloog.pl/

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Wracając do Kinect.

Wchodzę na Zavvi.com (UK) i co widzę na top liście preorderów na X360 - zestawy Kinect na 2, 5 i 6 miejscu. I to nie pojedyncze gry tylko te drogie kamerki.

Druga ciekawostka to fakt, że ceny są wyraźnie niższe niż sugerowane, bo np. Kinect z Kinect Adventures + Dance Central/Your Shape: Fitness Evolved itp. kosztuje 135 funtów czyli ok. 35 funtów mniej niż cena sugerowana.

Biorąc pod uwagę, że każdy z tych trzech zestawów to osobna kamera dla indywidualnego odbiorcy to łączny wynik jest zapewne porażający i to na długo przed premierą.

Nie powiem żeby mnie to nie zaskoczyło. Tylko ciekaw jestem ile z tego to klienci, którzy nie posiadają X360.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

strasznie niestabilna ta lista... teraz jest 3 i 10 miejsce.

zobaczymy 3mies po premierze jak to sie przyjęło...

Opublikowano

Kinect i tak jest za drogi, szczegolnie w porownaniu z move.

Opublikowano

strasznie niestabilna ta lista... teraz jest 3 i 10 miejsce.

zobaczymy 3mies po premierze jak to sie przyjęło...

Czytaj dokładnie. Napisałem "na top liście preorderów na X360"...

Ty mówisz o liście wszystkich konsol. Specjalnie o niej nie wspominałem by nie było widać jak gniecie Move.

Psyko: Jak w tym samym sklepie weźmiesz starter Move + Navigation Stick albo drugi Move + dwie gry tak samo jak są w tych bundlach z Kinect to cena wychodzi prawie taka sama.

Bundle Kinect z Kinect Adventures + Dance Central = 135 funtów

Podobny zestaw Move czyli: Starter + jakieś dwie gry (Sports Champions i Fight) + drugi Move albo Navigation Stick = w przybliżeniu 128 funtów

Z Move taniej wystartować, ale realna cena jak widać jest dość zbliżona.

Ciekawe jakie wyniki będą notować zestawy PS3/X360 + Move/Kinect.

Edytowane przez donsterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.