Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wyskakujesz z pgr, gow3, a czepiasz sie ze te dwie gry sa inne, oink.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

W takim razie Sony nie ma zadnego odpowiednika PGRa, a to przeswietny tytul, tak samo jak MS nie ma odpowiedzi na U i God of War III.

Nie porownuje tych gier, tylko uzywam ich jako przykladow braku w zapleczu tytulow.

Opublikowano

No ja podałem nastepne dwie które nie maja odpowiedników, a bedac w jednym gatunku wyscigów sa dodatkowo o wiele lepsze i objete wiekszym pospolitym kultem, krzyze i te sprawy.

Powiedz, co Ci sie nie zgadza.

Opublikowano

Wipeout sie zgadza na bank, z kultowoscia MS i PGRa bym sie klocil.

Opublikowano

Mi sie nie chce ;)

Opublikowano

Skromnie dodam, że Wipeout deklasuje wszystkie wyścigi bez względu na platformę. No i w jakim innym jest rozdziałka 1080p przy 60 klatkach na sekundę. :potter:

Opublikowano

Gra już trochę ma, a dalej robi wrażenie. Niby gra dedykowana PSS, ale prezentuje się jak prawdziwy hit. Czekam na drugie dlc ale pewnie się nie doczekam, ale i tak to już co jest wystarcza.

Opublikowano

Skromnie dodam, że Wipeout deklasuje wszystkie wyścigi bez względu na platformę. No i w jakim innym jest rozdziałka 1080p przy 60 klatkach na sekundę. :potter:

Warto doda że ta rozdziałka 1080p to pewien trick, o którym wiedzą wszyscy zorientowani w temacie ;)

Poza tym akurat sama rozdziałka nie jest wyznacznią dobrej jakości grafiki bo np. taki Motorstorm w 720 p wyglada lepiej.

Od groma gier z xboxLive arcade "chodzi" w 1080p i 60 klatkach :)

Opublikowano

Gdzie ja PGRa porownalem do tych gier?

Jak argumentów brak to zaczynamy się słówek czepiać? Wybacz, mogłem wyrazić się jaśniej i użyć czasownika "zestawić".

Opublikowano

Geez. Po prostu podalem przykladowo, PRZYKLADOWO, iz Sony nie ma racera a'la PGR a MS nie ma godnych przedstawicieli gatunkow reprezentowanych przez U i GoW 3.

Opublikowano

Pure jest calkiem podobne do Motorstorma...zreszta jak dla mnie ten gatunek to "gra na 5 minut"

Opublikowano

No Pure może sobie być podobny, ale nie reprezentuje sobie poziomu Motorstorma. I o to chodzi. O jakość.

Opublikowano

Kwestia gustu...Pure wcale nie zebral gorszych recenzji od obu czesci Motorstorm...ba..srednia ocen jest nawet nieco wyzsza niz z przypadku MS.

Opublikowano

Myślałem, że w FPSach chodzi o strzelanie, a nie o podziwianie widoczków ;)

@bigdaddy

Misiek, wiem że starasz się być zgryźliwy ale ci nie wychodzi.

konsola prawie 5 lata na rynku, 6 gier jest na więcej niż 1dvd a teraz z tego zrobi się większość

Prędkość postępu mierzona jest w przyroście geometrycznym. Może z rokiem przesadziłem, może będzie trzeba poczekać dwa lata. Pożyjemy, zobaczymy. Na logikę jednak szybciej miejsca zabraknie na płycie 9 GB, niż na płycie 50 GB.

ta a uncharted to 64% najlepszych gier na ps3

Xbox ma mniej wysokiej jakości exów niż PS3. Z czystej grzeczności nie rozpocznę kolejny raz tematu, że połowa tych tytułów ekskluzywnych to takie exy jak z koziej dupy trąba. Jak się nie zgadzasz to idź polemizować ze Słownikiem Języka Polskiego.

ale masz rację, w dzisiejszych czasach przymusowe instalacje gier i wolniejsze wczytywanie na super mega wypasionym BR mogą tylko śmieszyć.

Tru. Szkoda tylko, że to nie wina napędu, a lenistwa developerów więc nie trafiłeś z tą ironią.

a 10 lat mają pociągnąć obie konsole

Coraz częściej słyszy się o ewentualnym następcy Xboxa w 2012 roku. Słyszałeś coś o PS4? Jakąś data padła? Podziel się źródłem.

1. twoja teoria o dvd która wyjaśnia nam czemu w przyszłości większość gier będzie na więcej niż jednej płycie > :rolleyes:

2. exy i ich jakości lepsza u sony dobre sobie...to jest właściwie kwestia gustu co lepsze dla kogo.

3. tak, zapewne dłuższe wczytywanie na ps3 to leniwi developerzy, gry na x360 na 2x dvd to też leniwi developerzy xD. Cofnij się kilka stron wcześniej i zobacz co było odnośnie castelvani na x360 i ps3.

4. słyszysz od kogo? od Henia w parku ? nawet jak pojawi się w 2012 to daje 7lat, czyli lepiej niż było z psx/ps2. Zaś pozostałe 3 lata spokojnie pociągnie jeszcze. Życie konsol 10 lat a nie nowe konsole po 10 latach, czytaj ze zrozumieniem.

Ta, słyszałem o ps4, nawet w wiadomościach mówią o tym :]

http://www.youtube.com/watch?v=eRCQVMsjuXI

No Pure może sobie być podobny, ale nie reprezentuje sobie poziomu Motorstorma. I o to chodzi. O jakość.

pure 86% ms1 i ms2 po 83%

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Pure reprezemtuje wysoki poziom bo wyszedl na xboxa 360 :<

Opublikowano

nawet nie wiedziałem ze jest taka gra PURE, wyglada elegancko.

Opublikowano

PGR4 to najlepsze wyścigi tej generacji, koniec i kropka. Wszystkie Forzy, Gran Turisma i inne NFSy się chowają

Opublikowano

Ten znowu przylazł.

Opublikowano

PGR4 to najlepsze wyścigi tej generacji, koniec i kropka. Wszystkie Forzy, Gran Turisma i inne NFSy się chowają

PGR4 to ścierwo, zobacz sobie Modnation Racers !

Opublikowano

Crash Team Racing FTW !!! a na temat.... co sądzicie o nieco przegiętej cenie limitki GT5 ? 180 Euro? Kogoś zdrowo pogrzało IMO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.