Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Kogokolwiek obchodzi Kinect? Póki co nie pokazali na niego zupełnie nic.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Greg przy koncernach typu MS i Sony, to Nintendo jest nic nieznaczaca mala firemka ;]

Opublikowano

W moim poście zwrot: WYDAJE MU SIĘ jest kluczowy ^_^

Opublikowano

Jezeli myslisz, ze ekonomicznie i wplywowo Ntendo w jakis dziwny spokoj przewyzsza Sony, czy tez ROTFL M$, to pora Greg pojsc po rozum do glowy :teehee:

Opublikowano

Kogokolwiek obchodzi Kinect? Póki co nie pokazali na niego zupełnie nic.

Ej no, Dance Central wydaje się spoczko. Wiem, że śmiesznie wygląda, widziałem te wszystkie gify, ale ludzie, którzy w to grali mówią, że to bez ironii bardzo fajne jest. Tak że coś tam jest... Czekam, aż będzie stoisko w Empiku do obadania.

Opublikowano

Sniper - mocarny ex?

:lol:

Opublikowano

Każdy ex na x360 jest mocarny, a dlatego że jest mocarny i na x360.

Opublikowano

A już myślałem, że chodzi o pierwszego Dead Rising, albo Mass Effect 2, a tu jakiś polski gniot.

Opublikowano

Jezeli myslisz, ze ekonomicznie i wplywowo Ntendo w jakis dziwny spokoj przewyzsza Sony, czy tez ROTFL M$, to pora Greg pojsc po rozum do glowy :teehee:

Faktycznie, ekonomicznie Nintendo ssie ;] W końcu nie sprzedają ani tyle softu, ani tyle konsol co konkurencja. A wpływowo też są do niczego. Dobrze, że Sony tak samodzielnie wpadło na Move, a MS na Kinecta :lol:

Opublikowano

Helo..to była ironia, czasami bym chciał piraty na PS3, właśnie dla takich rodzynów :)

Jak zejdzie kiedyś do 29,99 w biedronie to wciągnę

Opublikowano

Geez, komunikuje tylko ze Sony i MS to duzow wieksze (w przypadku MS nieporownywalnie) koncerny.

Opublikowano

Jezeli mowimy o konsolach to tak, ja napisalem majac na uwage calosciowa dzialalnosc.

Opublikowano

A co mnie obchodzą Windowsy, czy telewizory? Mówimy o rynku konsol zdaje się

Opublikowano

Wiadomo, że Microsoft i Sony to większe koncerny, ale na samym poletku konsolowym Nintendo jest liderem.

Opublikowano

Ninny nigdy nie było na minusie. W przeciwieństwie od tych gigantów. (mowa o konsolach)

Sorry ale w 1999r od bankructwa firme uratowała gra o tytule "Pokemon". Gdyby nie przygody Asha to dziś mogłoby już nie być Ninty.

Opublikowano

Niby na jakiej licencji? Nintendo to wymyśliło, w sensie, pracownik Nintendo taką grę wymyślił i później z własnym studiem zrobił taką grę, a Nintendo ją wydało.

Opublikowano

Wymysl Nintendo.

Opublikowano

?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.