Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Smutne masz życie :lol:

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Sony podąża drogą M$ na dobre (podział między PS+ a zwykłym PSN zaczyna być coraz bardziej widoczny, pewnie niedługo będzie to taka sama różnica jak przy Goldzie i Silverze - prócz grania przez neta). Ciekawe kiedy użytkownicy tego forum będą po nich jechać tak samo jak po M$?

Jutrzejsze demko Mafii będzie dostępne dla użytkowników PS+, zwykli użytkownicy PSN muszą czekać, niby tylko jeden dzień, no ale jednak.

Taktyka identyczna jak na XBL, przy czym M$ karze czekać Silverom aż tydzień.

Jeśli dalej tak będzie (przepaść między PS+ a PSN będzie się powiększać), to po prostu będziecie zmuszeni kupować PS+, czy wam się to podoba czy nie. No bo jaki szanujący się gracz będzie czekał na demka, dodatki czy inny growy-stuff?

Ale na forum, zawsze możecie nadal spamować, że granie na waszej platformie jest za darmo.

Opublikowano

Sony podąża drogą M$ na dobre (podział między PS+ a zwykłym PSN zaczyna być coraz bardziej widoczny, pewnie niedługo będzie to taka sama różnica jak przy Goldzie i Silverze - prócz grania przez neta). Ciekawe kiedy użytkownicy tego forum będą po nich jechać tak samo jak po M$?

Jutrzejsze demko Mafii będzie dostępne dla użytkowników PS+, zwykli użytkownicy PSN muszą czekać, niby tylko jeden dzień, no ale jednak.

Taktyka identyczna jak na XBL, przy czym M$ karze czekać Silverom aż tydzień.

Jeśli dalej tak będzie (przepaść między PS+ a PSN będzie się powiększać), to po prostu będziecie zmuszeni kupować PS+, czy wam się to podoba czy nie. No bo jaki szanujący się gracz będzie czekał na demka, dodatki czy inny growy-stuff?

Ale na forum, zawsze możecie nadal spamować, że granie na waszej platformie jest za darmo.

Nie chcę zaczynać tematu od początku ale na ps3 jest darmowe granie np. Ja olewam PSN i nie obchodzą mnie żadne PSN+ czy - .

Kupuje grę i gram w online bez obaw. A ostatnimi czasy jestem u kumpla mówię do niego że dawaj pogramy w fife przez sieć a on mi mówi że nie może bo nie wykupił abonamentu . To dla mnie za przeproszeniem jest jakaś paranoja płacić spore pieniądze za grę a nie móc korzystać z tak ważnego elementu jakim jest online. MS każe wam płacić 2 razy za tą samą usługę, 2 sprawa że sony ponosząc straty idzie drogą M$, ale to nic niedługo będziemy płacić za online wszyscy i potem za dodatki do gier które są już na płycie . to dopiero nas w chu.ja robią

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Dzień różnicy, ale drama :turned: Czemu nikt nie poruszy tygodniowego poślizgu względem Silverów na XL?

Opublikowano

Czemu nikt nie poruszy tygodniowego poślizgu względem Silverów na XL?

Napisałem o tym.

A tej przepaści to jest dopiero początek, zapamiętajcie, bo dzisiejszy dzień to historyczny dzień. Sony będzie robić wszystko, by ta różnica się powiększała, po kilku miesiącach zmienicie zdanie ;)

Opublikowano

A czy to wazne, czy to tak wiele 133.90 zl za 12 miesiecy grania online, sciagana dem na premiere i tego ze uzywa sie kompletnej struktury XBL a nie raczkujacego PSN.

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce na PS3 grać TYLKO online za darmo w jakieś tytuły to nawet najbardziej zacofanie PSN od PSN+ go nie zatrzyma, aby właśnie zagrać online bez przymusowego haraczu. Jeżeli ktoś chce mieć wcześniej demka itd. to będzie zmuszony do kupna plusa, bo wiadomo że z czasem coraz więcej bajerków będzie dodawanych do tej usługi i jedyna różnica która będzie różnić za kilka miechów PSN od PSN+ to tylko darmowe granie online. :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

A czy to wazne, czy to tak wiele 133.90 zl za 12 miesiecy grania online, sciagana dem na premiere i tego ze uzywa sie kompletnej struktury XBL a nie raczkujacego PSN.

Jedyne co raczkuje to twoja wiedza o PSNie.

@Jordan: wysuwasz zbyt daleko idące wnioski

Opublikowano

Mozesz w PSN prowadzic swobodny videochat z ludzmi, ktorzy nikoniecznie graja w ten sam tytul co ty?

Opublikowano

Mozesz w PSN prowadzic swobodny videochat z ludzmi, ktorzy nikoniecznie graja w ten sam tytul co ty?

O korva, do wad PS3 dopisz jeszcze to, że tacka się nie wysuwa. Cholerne Sony!

Opublikowano

I krótki kabel do ładowania pada :foch:

Opublikowano

Stary, to sa podstawy, jak ta usluga ma takie braki, to jak mam choc brac pod uwage, ze jest lepsza, lub choc rowna XBL.

Opublikowano

A czy X360, albo PS3 mają możliwości sprawdzenia wiadomości ze świata, pogody na całej kuli ziemskiej i oglądania BBC bezpośrednio z poziomu konsoli? To są podstawy i jeżeli te usługi mają takie braki to jak mam je porównac z usługami sieciowymi Nintendo? :lol:

Opublikowano

Pysko z tym raczkującym to lekkie nadużycie :) Raczkującą to można nazwać usługę online od Niny z tym, że oni chyba na razie dość świadomie ją olewają lub jak zawsze mają inną koncepcję.

Mam i klocka i chlebak. W usługach sieciowych strasznych różnic nie widzę, może dlatego, że rzadko gram on line , ale sklepiki itp odwiedzam regularnie i na prawdę nie ma co narzekać (może z wyjątkiem kilku ex na XBL + chwilowych opóźnień np Robaka w HD, ale akurat przy tak bogatej ofercie wersji pudełkowych nie jest to jakaś niewybaczalna kwestia).

Jednak co mają powiedzieć takie osoby jak ja (a pewno ich nie mało), co naprawdę grają rzadko online i jak faktycznie chcą sobie pograć (nuda, chwilowy słomiany zapał, brak nie ogranych dobrych tytułów - choć chyba nie realny w obecnych czasach), a tu na klocu nie można, bo trzeba wykupić dostęp na jakiś tam czas, a jak ja chcę pograć dziś godzinkę dziś i np za 3 dni dwie godzinki i to wszystko ? następne granie on-line za miesiąc, trochę lipa co chwile płacić za tak prozaiczną czynność ?

Opublikowano

Ja mowie o rzeczach waznych dla graczy, community, a nie featurach kryjacych lipna usluge sieciowa Nintendo.

Opublikowano

O, a od kiedy to Ty definiujesz to co jest ważne dla graczy?

Opublikowano

A czy X360, albo PS3 mają możliwości sprawdzenia wiadomości ze świata, pogody na całej kuli ziemskiej i oglądania BBC bezpośrednio z poziomu konsoli? To są podstawy i jeżeli te usługi mają takie braki to jak mam je porównac z usługami sieciowymi Nintendo? :lol:

ale przecież ps3 to wszystko ma...

Opublikowano

Pozioiom idiotyzmu w tym temacie przekracza wszystko

PS3>wszystko

PSN>XBL

Killzone>HALO

...

Koncze pisac tu poki nie pojawi sie tu cos konkretnego, a nie stek bzdur od Grega i teksa + festwialowe gwiazdy piszace ze SMG to gra doroslejsza niz CoD, cokolwiek to znaczy.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

BBC? I nie mówiłem o przeglądarce (którą Wii ma też ^_^ ), tylko bezpośrednio z poziomu konsoli.

Mac, a co znaczy, że CoD to gra bardziej dorosła od SMG? :lol:

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

Daje sobie uciąć ręke, że taka opcja będzie dostępna, ale tylko na PS+. Tak jest ide o zakład, że PS+ dogoni XBL Gold.

Suma sumarum 3/4 użytkowników sie przerzuci na PS+.

Taka "mała opcja" jak granie przez neta, będzie przy natłoku bajerów z PS+ zwykła popierdółką.

Opublikowano

Psyko na prawdę po wcześniejszym jeżdżeniu na 360 darowałbyś to sobie. Nie mówię o Tobie, że jesteś żałosny, ale takie zachowanie jak najbardziej jest.

Opublikowano

Pozioiom idiotyzmu w tym temacie przekracza wszystko

PS3>wszystko

PSN>XBL

Killzone>HALO

...

Koncze pisac tu poki nie pojawi sie tu cos konkretnego, a nie stek bzdur od Grega i teksa + festwialowe gwiazdy piszace ze SMG to gra doroslejsza niz CoD, cokolwiek to znaczy.

wracaj kurwa :<

z toba sie jeszcze jako-tako dyskutuje [czasem]

i nie (pipi) ze psn>xbl, bo tak nie jest.

Opublikowano

Psyko, dramatyzuj, od tego którzy fanboje wygrają w tym temacie zależą losy wszechświata. Szkoda, że w TV o tym nie mówią, ale wiadomo, ta (pipi)a cenzura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.