Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano
+ festwialowe gwiazdy piszace ze SMG to gra doroslejsza niz CoD

wiesz co psyko, jak patrzę na trailer multi Black Ops i to co widzę w MW2, to jednak można rzec, że Mario jest mniej głupie ;]

ja bym wrócił do hejtowania coda bo to fajne jest - http://www.youtube.com/watch?v=NnYL6N7k-Tc tona bullshitu z MW2 :D

a teraz nowy trailerek BO, including strzelające noże, bezprzewodowa kamerka kampera, zdalnie sterowany samochodzik i nowy perk - nurkowanie delfina -

+ kolejna zrzynka z Halo czyli nagrywanie filmików.

no i oczywiście kolejny rewolucyjny zmiana gameplaya czyli kustomizowane celowniki!!!11

odearaoke.jpg

to kto kupuje MoHa?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja na razie nie bo po becie mam złe wspomnienia, to już BO będzie lepsze.

Mówienie, że nagrywanie to zrzyna z Halo jest tak samo mądre jak mówienie, że CoD zrzyna z Dooma bo się strzela...

Opublikowano

Ale maz mnie sie MW2 podobalo, choc w multi gralem tylko kilka meczy. Black Ops na bank lykne, chocby dla samego anpakowanego akcja 6 godzinnego singla. MoH to taka wypadkowa CoDa i Battlefielda IMO.

Opublikowano

MoH to taka wypadkowa CoDa i Battlefielda IMO.

Niestety aż tak dobrze tak nie jest. Chciałbym, ale nie jest.

Opublikowano

Ja na razie nie bo po becie mam złe wspomnienia, to już BO będzie lepsze.

Mówienie, że nagrywanie to zrzyna z Halo jest tak samo mądre jak mówienie, że CoD zrzyna z Dooma bo się strzela...

A które jeszcze inne online fpsy mają wbudowane nagrywanie meczy? Theater w Halo 3 było pierwsze. Za rok, w MW3 zapewne dadzą kopię Forge'a ;]

Cod zrzyna z Halo cały czas. Dual welding, emblematy przy nickach, nagrywanie, customizacja playera zapewne też im przyszła na myśl, kiedy podobna rzecz była w Halo 3, a jeszcze bardziej rozbudowana będzie w Reach. Jedziemy dalej - kusza z wybuchającymi nabojami, kłania się GoW (ciekawe czy w ogóle taka broń istnieje), w CoD4 wprowadzili klasy bo zobaczyli jak to się przyjęło w Battlefield 2, rangi i nagrody to również zrzynka z BF'a. A potem pier.dolenie że CoD to rewolucja w multi-fpsach... do piachu z tym noskillowym gównem, nawet na gafie mają polewę po tym trailerku z Black Ops.

Ale maz mnie sie MW2 podobalo, choc w multi gralem tylko kilka meczy. Black Ops na bank lykne, chocby dla samego anpakowanego akcja 6 godzinnego singla. MoH to taka wypadkowa CoDa i Battlefielda IMO.

Ja też łyknę, ale na wymianę byleby mendzie kotickowi nie dać zarobić. Przejść singla w 7 godzin, liznąć multi 30 min, odsprzedać, zapomnieć.

Opublikowano

Pozioiom idiotyzmu w tym temacie przekracza wszystko

PS3>wszystko

PSN>XBL

Killzone>HALO

...

Koncze pisac tu poki nie pojawi sie tu cos konkretnego, a nie stek bzdur od Grega i teksa + festwialowe gwiazdy piszace ze SMG to gra doroslejsza niz CoD, cokolwiek to znaczy.

ale o co Ci chodzi ?? ps3 idealna nie jest..brakuje jej paru aplikacj itp, ale

BBc jest..nie u nas ale jest

Life whit Playstation..taki aplikacja gdzie jest aktualna pogoda w wiekszych miastach i najwazniejsze informacje z danego regionu swiata

a do tego przegladarka internetowa..szalu nie robi ale na allegro zakupy zrobisz, poczte sprawdzisz i na forum wejdziesz

wiec nei wiem po co ta uszczypliwosc

Opublikowano

Zeby sprawdzic pogode, czy przegladac strony to ja mam PCeta. Od uslugi sieciowej w konsoli oczekuje rozwiazan pomocnych przy grze, kontakcie ze znajomymi z listy. XBL jest zamkniety i w tym jego najwiekszy plus, dajesz w routerze UPnP i masz z glowy firewalle, poblokowane porty, czy NATy, PS3 w tym temacie oferuje juz wolny rynek dla wydawcow, ktorzy stawiaja wlasne serwery.

Opublikowano

Zeby sprawdzic pogode, czy przegladac strony to ja mam PCeta. Od uslugi sieciowej w konsoli oczekuje rozwiazan pomocnych przy grze, kontakcie ze znajomymi z listy. XBL jest zamkniety i w tym jego najwiekszy plus, dajesz w routerze UPnP i masz z glowy firewalle, poblokowane porty, czy NATy, PS3 w tym temacie oferuje juz wolny rynek dla wydawcow, ktorzy stawiaja wlasne serwery.

nie wiem jak na X jest..gralem troche na nim ale nie zglebialem sie w szczegoly

odniose sie tylko do pierwszego zdania..to sie nazywa chyba postep technologiczny...gdyba tak nie bylo to telefony nei mialby kozackich aparatow a internet mialbys tylko w domu :)

Opublikowano

Jedziemy dalej - kusza z wybuchającymi nabojami, kłania się GoW (ciekawe czy w ogóle taka broń istnieje)

A Gears of War podjebało to z RE4, a z piątki wymianę broni między partnerami (będzie w trójce).

Opublikowano

Z Army of Two racja, ale z drugiej strony Bleszinski współpracował z Capcom dając im do Lost Planet 2 postacie z Gearsów, w zamian biorąc mechy i wymianę broni z RE5. Nie wiem, czy w Neo o tym nie pisali.

Opublikowano

Major - na kurs poprawnego wstawiania linków.

Opublikowano

2d2bvch.jpg

ibidk6.jpg

Wakie, wakie! Śpicie?

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Co to ? Mafia 2 ?

Opublikowano

czemu na drugim obrazku nie ma trawy?

Widocznie była za wysoka i ktoś skosił :P

Opublikowano

Chyba Mafia 2. Coś czuję, że materiał na nowe wojenki gotowy. Ciekawe czy to screeny z tego demka co się ukazało wczoraj czy znów jakieś wynalazki archeologiczne z jakichś bet. Zawsze może też być ten dolny screen z pc.

Opublikowano

OMG, widzę że w Mafii 2 będą jeszcze większe różnice niż w przypadku RDR. Czy pikselowi masturbatorzy sprawdzali rozdziałkę? Czy chociaż na jednej konsoli jest 720p?

Opublikowano

Jak zwykle w takich przypadkach trzeba zajrzeć na neogaf, oczywiście temat z odpowiednimi porównaniami jest na tapecie... jak zwykle.

W wersji z PS3 nie ma trawy (chyba w ogóle). Obie wersje mają chyba takie same problemy z rwaniem ekranu i brakiem AA.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Serio, na mapie z dema widać że beda w grze jakieś tereny podmiejskie. Nawet nie chcę widzieć jak to będzie wygladać na PS3. Dobrze że nie robili wersji na Wii.

Opublikowano

A ten pierwszy screen nie pochodzi przypadkiem z wersji PC ?

Aż trudno uwierzyć, by między X'em a PS-trójką była TAKA różnica w grafie :blink:

Pierwszy screen to z X360. Między wersją PC (oczywiście na dobrym PC) a X360/PS3 jest przepaść.

Generalnie to grafika na X360 i PS3 jest taka sama, ale jak łazisz po trawniku na którym nie ma trawy to jednak rzuca się w oczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.