Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Cena też robi swoje. W USA kosztuje tyle, że ludzie nawet z ciekawości kupują :)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

3377_5e86_500.png

po kilkumiesięcznym czytaniu CW [i dzięki przykładom z życia, oczywiście] jestem skłonny rzec, ze to prawda :> a przynajmniej w dużej mierze prawda.

hate me.

Opublikowano

3377_5e86_500.png

po kilkumiesięcznym czytaniu CW [i dzięki przykładom z życia, oczywiście] jestem skłonny rzec, ze to prawda :> a przynajmniej w dużej mierze prawda.

hate me.

dobre dobre :P

Opublikowano

Dajcie swoje fotki z padami, to zobaczymy jak to ma sie do rzeczywistosci ;]

Opublikowano

ja nie wiem co oni maja z tym blue-rayem :turned:

33o18bb.jpg

Opublikowano

Dajcie swoje fotki z padami, to zobaczymy jak to ma sie do rzeczywistosci ;]

chcesz moją focie?

Opublikowano

Widzialem juz w PST :teehee:

Opublikowano

3377_5e86_500.png

Odtwarzacz BR Samsunga kosztuje już ok. 400 zł także PS3 podziękuje szczególnie, że po roku już się żegnam z gwarancją a patrząc na temat o awaryjności na forum to zauważyć można iż "Slimki" również zaczynają padać.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

3377_5e86_500.png

Odtwarzacz BR Samsunga kosztuje już ok. 400 zł także PS3 podziękuje szczególnie, że po roku już się żegnam z gwarancją a patrząc na temat o awaryjności na forum to zauważyć można iż "Slimki" również zaczynają padać.

Miłego grania na odtwarzaczu BR Samsunga.

Opublikowano

Patrząc na ceny i popularność tego formatu w Polsce jakoś nie chce mi się wierzyć. Sam mam PS3 i jedyny film BR jaki oglądałem na niej to "Figh Club".

Opublikowano

U mnie w mieście w Beverly Hills Video każdy film na BR za 6,50 więc krzywdy nie ma.

Opublikowano

Ale zawsze ? U mnie VideoWorld nowości po 15, starsze w cenach 8-12. Dzisiaj akurat promocja, wszystkie po 4,99. Zaraz jadę wypożyczyc 4 :D

Opublikowano

Taa, nie ma sie w co grać to sie nadrabia filmami w HD. Swoją drogą śmieszne jest to, że Sony dodając BR do PS3 zrobiło z ich posiadaczy "koneserów kina"

Opublikowano

XD

Carolina... nie osmieszaj się.

gardzisz dobrym kinem? nigdy nie wypożyczałeś/łaś filmów w wypożyczalni?

nie ma to jak negacja wszystkiego czego sie nie zna ;]

Opublikowano

Na razie wszystkie na BD po 6,50, pewno do czasu.

Opublikowano

Taa, nie ma sie w co grać to sie nadrabia filmami w HD. Swoją drogą śmieszne jest to, że Sony dodając BR do PS3 zrobiło z ich posiadaczy "koneserów kina"

Ja z kolei uwazam ze rozszerzenie mozliwosci konsoli i nie robienie z niej tylko sprzetu do grania jest doskonalym posunieciem.

Ojciec kupuje synkowi PS3 do grania, samemu majac w tym cel do ogladania filmow na BD. Moj znajomy tak zrobil i jest cholernie z tego zadowolony. Sam od czasu do czasu pogrywa tez w jakas gre dla rozluznienia z synem vide LBP i EyePet.

Don't be silly.

Opublikowano

No tak, ale BR wywindowal cene PS3 przy launchu, ale nie mozna mu odmowic przyszlosciowosci.

Opublikowano

PS2 też było strasznie drogie na lanczu.

U nas PS2 było droższe niz PS3 na starcie.

Opublikowano

Ja z kolei uwazam ze rozszerzenie mozliwosci konsoli i nie robienie z niej tylko sprzetu do grania jest doskonalym posunieciem.

Ojciec kupuje synkowi PS3 do grania, samemu majac w tym cel do ogladania filmow na BD. Moj znajomy tak zrobil i jest cholernie z tego zadowolony. Sam od czasu do czasu pogrywa tez w jakas gre dla rozluznienia z synem vide LBP i EyePet.

Don't be silly.

Może w 2007/2008 kiedy odtwarzacze były kur.ew.sko drogie, dzisiaj się z tym nie zgadzam. Taki ojciec mógłby sobie kupić odtwarzacz za około 300zł i dziecku Wii.

XD

Carolina... nie osmieszaj się.

gardzisz dobrym kinem? nigdy nie wypożyczałeś/łaś filmów w wypożyczalni?

nie ma to jak negacja wszystkiego czego sie nie zna ;]

Odwróciłeś kota ogonem, ja napisałem że śmieszy mnie zachowanie użytkowników PS3 (przynajmniej części), którzy dzięki odtwarzaczowi BR (darmowemu) wypożyczają filmy, traktują to [nagle] jako sztuke, uważają się za koneserów i bóg wie co jeszcze, a gdyby nie mieli go na na starcie za darmo, to zwyczajnie wypięliby się na filmy BR, do wypożyczalni by nie chodzili, odtwarzacza osobno by nie kupili i ogólnie filmów w HD by nie oglądali. A ty wyskakujesz z zupełnie czymś innym ;)

Opublikowano

Ergo, jak bym nie miał na czym odtwarzać BR to bym nie oglądał. Głębokie.

EDIT: Powiadasz że za darmo? No, no..

Edytowane przez zwolak6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.