Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

no teraz to ja rozumiem ;) znow sprzedaz sie rozpedzi :D

Opublikowano

bonus:

z8254036X.jpg

Hah, dziwne że nikt się nie odnosi, za to jak ktos wrzucił newsa o Castelvanii na 2DVD to dyskusja na kilkanaście postów, bo cholera jakie to niewygodne że zmienia się płytę w trakcie gry... zapewne czekanie jak idiota kilkanaście minut na zaktualizowanie się gry na PS3 jest przyjemniejsze.

Opublikowano

nikt sie nie odnosi bo każdy wie, ze aktualizacje sa długie i nie ma sie o co sprzeczac...

dyskusje o 2xDVD nakrecili sami bracia xboxowcy wiec... ah szkoda pisac ;]

Opublikowano

Update na Ps3 (pipi)ia i to jak. Każdy, nawet ten związany z patchem dla gry. Chcesz sobie powrócić do świetnego LBP, a tu pierdylion patche do ściągnięcia, albo jeden gigantyczny w Uncharted 2. I co najgorsze nie ma możliwości tego ominięcia, chyba żeby grać offline, ale jak ja tego nienawidzę...

Opublikowano

Gry na X360 nie wymagaja Updatu? Nie wychodza łatki czy cos?

System na X360 nie wymaga updatu?

Opublikowano

wychodzą ale nie zawieraja wszystkich dlc i innych pierdół...

na ps3 ma to zostac poprawione

Opublikowano

Na X360 odbywa się to w tak ekspresowo, że tak jakby tego w ogóle nie było. Dłuższe są update systemu, ale te są wypuszczane średnio co pół roku. X360 FTW!

Opublikowano

Wymagaja al sa mega szybkie i sprawne. Tutaj nie ma co polemizowac. Update na PS3 to tragedia.

Widze ze znowu ma powrocic temat aktualizacji. Cos koncza sie wam tematy. Update PS3/X360 -> Gry na 2 DVD/Blu-ray FTW -> Update PS3/X360 -> Gry na 2 DVD/Blu-ray FTW

Opublikowano

jeszcze to, ze na ps3 nie ma gier i halo to kupa

Opublikowano

No i ze nizsza awaryjnosc PS3 to sciema, Halo ma piekna grafe, 3D to szit a Nintendo miazdzy wszystkich.

Opublikowano

No i ze nizsza awaryjnosc PS3 to sciema, Halo Reach ma piekna grafe, 3D to szit a Nintendo miazdzy wszystkich.

:thumbsup:

Opublikowano

wtf? czyli patche do gier na ps3 mają wciskane dlc które później musimy trzymać na dysku mimo że nas nie interesuje ?

albo mieszacie ale faktycznie tak jest, ktoś kupował duże DLC do np: Dragon Age ?

Opublikowano

wtf? czyli patche do gier na ps3 mają wciskane dlc które później musimy trzymać na dysku mimo że nas nie interesuje ?

LBP na bank ma to rozwiązanie. Możemy grać na planszach stworzonych z DLC, ale z tego względu że nie mamy go kupionego nie możemy za jego pośrednictwem tworzyć własnych plansz lub chociaż edytować innych.

Opublikowano

Nom, ale akurat updaty z tymi teksturami do LBP są małe więc git. Przynajmniej można grać na levelach wykorzystujących DLC co się ceni.

Opublikowano

Ile tych DLC wyszło od czasu premiery? Przypomina mi to Burnout Paradise, które pewnego majowego ranka kazało mi ściągać ponad 1GB danych.

Opublikowano

U mnie było lepiej, gdy kupiłem Burnouta Paradise, ucieszony nową gierką wkładam płytkę do PS3, a tu miły komunikat że do ściągnięcia jest ok. 2GB danych, no i musiałem czekać te 3 godziny aż sie wszystko pobierze :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

A jak inaczej chcesz np. zobaczyć w grze przeciwnika, który nosi skina z dlc, niż mając tego skina na dysku? Widać że myślenie niektórych bardzo boli.

rusz mózgownicą zanim coś napiszesz

według ciebie żeby zagrać z kimś online kto ma ubranie z dlc lub samochód z dlc samemu pierw trzeba to ściągnąć, o ja (pipi)e...

Ciekawe że grając w fm3 ścigam się z kolesiami którzy mają samochody z dlc i własne malowania, grając w inne gry online (x360) też nie mam dodatkowych ubrań na dysku, pewnie magia jakaś xD

No i ja się pytałem o gry na ps3 a nie jednego lbp, ktoś grał np: w dragon age ? w patchu mamy wciśnięte dlc ? czy osobno ściągamy ?

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Ile tych DLC wyszło od czasu premiery? Przypomina mi to Burnout Paradise, które pewnego majowego ranka kazało mi ściągać ponad 1GB danych.

Download tego packa byl dobrowolny.

Opublikowano

Download tego packa byl dobrowolny.

Sam graj w upośledzoną wersję, kiedy wszyscy kumple na friendliście już pykają w v1.5 czy ile tam już było

Opublikowano

@tezx

Jest to darmowy i dobrowolny prezent od Criterion, 20 minut sciagania i tyle.

Opublikowano

@tezx

Jest to darmowy i dobrowolny prezent od Criterion, 20 minut sciagania i tyle.

To ja już nie wiem o który DLC ci chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.