Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Bo?

Ma lepsza usluge sieciowa, lepszego pada (overall), lepiej na niej prezentuja sie tytuly multi, ma kilka mocarnych, ale to naprawde MOCARNYCH trademarkow?

Ktory element jest odpowiedzialny za to, ze jest zyebana?

Na PS3 jest tylko jeden tytul, ktory na mnie dziala God of War 3, ale nie tak jak Reach i Gearsy 3.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

IMOwojna, zenada, ale ok.

Bo?

Ma lepsza usluge sieciowa

(nie), lepszego pada (overall)(nie), lepiej na niej prezentuja sie tytuly multi(te ktore sie prezentuja gorzej akurat IMO mnie IMO nie IMO interesuja IMO), ma kilka mocarnych, ale to naprawde MOCARNYCH trademarkow?

Ktory element jest odpowiedzialny za to, ze jest zyebana(kazdy)?

Na PS3 jest tylko jeden tytul, ktory na mnie dziala God of War 3, ale nie tak jak Reach i Gearsy 3. IMO NIE

Opublikowano

Akcesoria to sprawa indywidualna i nie ma w ogóle sensu jej poruszać, bo jeden woli pada od XO, a drugi DS3. Kwestia wygody.

Większość gier multi wygląda bardzo podobnie, tylko wyjątki pokroju Bayonetty, czy teraz Mafii 2 prezentują się znacznie lepiej na sprzęcie Microsoftu.

W sumie dziwne, że jeszcze po tylu latach deweloperzy mają problem z programowaniem na PS3.

Opublikowano

Ma lepsza usluge sieciowa, lepszego pada (overall), lepiej na niej prezentuja sie tytuly multi, ma kilka mocarnych, ale to naprawde MOCARNYCH trademarkow?

To zadne IMO, czyste fakty.

Opublikowano

bijesz babcie( overall) - Fakt

pad xa jest lepszy - IMO

Opublikowano

rroarr_666.gif

Taka prawda... taka prawda... :D (A propos "czystych faktów")

Edytowane przez Antares

Opublikowano

Fakt, analogi chodzace bez zadnego oporu i tigerry, ktore sa nimi tylko z nazwy, to lepsza rzecz, jedyne co DS3 ma lepsze to d-pad = Milan jest cyganem = FAKT.

Opublikowano

argumenty playslavów są mocne, xbox jest z(pipi)any, fable to (pipi) a halo pedalstwo, żenada i typowy poziom fana ps3 <_<

koleś nie ogarnia że o gustach się nie dyskutuje, jednym podobają się mariany, innym halo a jeszcze innym bieganie chłopcem ze szczurem.

bo ktoś lubi halo to jest nienormalny....

Mix Halo + Girsy wciąga nosem KZ i Res 54:1 ^_^

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

zeby bylo jasne

zeby lubic halo trzeba miec troche pierwiastka homoseksualisty, kazdy normalny czlowiek wybierze sony ze wzgl. na killzonei resistance, 2:1.

Fable to takie ch,uj wie co, powiedzmy ze rodzyn na maszynke M, tylko ze rodzynów na S jest wiecej, LBP, TLG Itd. 1+n:1 dla sony.

Wyscigi, pomijajac co bedzie lepsze , gt5 czy forza, pozostaje jeszcze genialny motorstorm, i ch,uj z tymi IMO, gra jest hitem i ch,uj! no tak,ale na M jest pure... oink.

Temat glupich platformowek pomijam, bo nie lubie ratcheta, ale jakies tam miejsce w czolowce ma, M ma gry z live'a.

Ojej, chyba ps3 jest lepsza konsola.

Ej! Co wy z tym Pure przecież na ps3 też jest xD tą grę wydało Disney xD

Opublikowano

Zaprzeczasz więc sam sobie wydając osąd na temat KZ i pisząc o "gustach o których się nie dyskutuje w jednym poście". I tak Densha de GO! jest najlepsza, jeszcze się nie zawiodłem na żadnej grze z tej serii:whistling:

Opublikowano

Zaprzeczasz więc sam sobie wydając osąd na temat KZ i pisząc o "gustach o których się nie dyskutuje w jednym poście". I tak Densha de GO! jest najlepsza, jeszcze się nie zawiodłem na żadnej grze z tej serii:whistling:

dlatego dałem przy tym 54:1 i charakterystyczny uśmieszek > podpucha

Opublikowano

argumenty playslavów są mocne, xbox jest z(pipi)any, fable to (pipi) a halo pedalstwo, żenada i typowy poziom fana ps3 <_<

koleś nie ogarnia że o gustach się nie dyskutuje, jednym podobają się mariany, innym halo a jeszcze innym bieganie chłopcem ze szczurem.

Ta - poza tym trzeba pamietac, ze uzytkownicy Xbox'a maja pryszcze i nie zaliczaja ! a uzytkownicy PS3 to dojrzali faceci - "sprawdza sie z doswiadczenia". :teehee:

Killzone 2 to potezny exclusive, ale bylo to juz walkowane 100 razy, gdyby nie grafika w tej grze, niczym nie potrafilaby sie obronic... Multi jest tak wypasione, ze kazdy woli grac w B2 i MW...

Resistance nawet nie skonczylem, tak mnie wciagnal...

Mowcie co chcecie, ale te "HALO dla dzieci z laserkami" i Gearsy, jezeli chodzi o gre wieloosobowa zjadaja wasze przyklady na sniadanie...

Masa trybow, cooperacja, tryby firefight no i wylewajacy sie z ekranu miod, ktory nie pozwala sie oderwac. W Killzone zas - nie ma doslownie nic, co by przykulo moja uwage do konsoli na dluzej, poza SINGLEM, ktory fakt - przeszedlem 2 razy, ale zeby w to w multi grac ? NUDY ! :blink:

ME - duza strata, ale gra tak dobra, ze cieszy mnie fakt, ze uzytkownicy PS3 w koncu beda mogli pograc w najlepszego RPGa ostatnich lat.

Edytowane przez easye

Opublikowano

GamesCom 2010

M$ - Halo Reach, Fable 3 - slownie: dwie gry !! reszta (pipi)y na kinecta

Sony - Killzone 3 , Motorstorm 3, InFamous 2, Ratchet and Clank: All 4 One, Resistance 3, GT5,LBP 2, + 3D i (pipi)y na move

No sory ale trzeba byc slepym zeby nie widziec, ze M$ nie ma nic do zaoferowania przez najblizszy rok

Opublikowano

A tak na serio to kogoś X360? Serio, bo gdyby nie multiplatformy to można by stwierdzić że MS już chyba zaczęło politykę eutanazji, która swego czasu przedwcześnie zlikwidowała z rynku nowości pierwszego Xboxa.

Opublikowano

A tak na serio to kogoś X360? Serio, bo gdyby nie multiplatformy to można by stwierdzić że MS już chyba zaczęło politykę eutanazji, która swego czasu przedwcześnie zlikwidowała z rynku nowości pierwszego Xboxa.

Smierdzi nowym X max w 2012 roku. I smierdzi odcieciem sie od poprzednika tak jak stalo sie to z Xbox.

Opublikowano

Reach sprzeda się lepiej niż te wszystkie gry na PS3 razem wzięte (poza GT5). Kinect w preorderach rządzi. Zapowiedziane są Gearsy 3. Eutanazja? Sprawdź sobie co to słówko oznacza

Opublikowano

Ta - poza tym trzeba pamietac, ze uzytkownicy Xbox'a maja pryszcze i nie zaliczaja ! a uzytkownicy PS3 to dojrzali faceci - "sprawdza sie z doswiadczenia". :teehee:

Killzone 2 to potezny exclusive, ale bylo to juz walkowane 100 razy, gdyby nie grafika w tej grze, niczym nie potrafilaby sie obronic... Multi jest tak wypasione, ze kazdy woli grac w B2 i MW...

Resistance nawet nie skonczylem, tak mnie wciagnal...

Mowcie co chcecie, ale te "HALO dla dzieci z laserkami" i Gearsy, jezeli chodzi o gre wieloosobowa zjadaja wasze przyklady na sniadanie...

Masa trybow, cooperacja, tryby firefight no i wylewajacy sie z ekranu miod, ktory nie pozwala sie oderwac. W Killzone zas - nie ma doslownie nic, co by przykulo moja uwage do konsoli na dluzej, poza SINGLEM, ktory fakt - przeszedlem 2 razy, ale zeby w to w multi grac ? NUDY ! :blink:

ME - duza strata, ale gra tak dobra, ze cieszy mnie fakt, ze uzytkownicy PS3 w koncu beda mogli pograc w najlepszego RPGa ostatnich lat.

Multi w K2 jest doskonale. Ma kilka wad, ale to nie zmienia faktu ze zabawa jest przekapitalna. Stawiam go na rowni z BC2. Nie wiem, z ktorej gry w multi czerpie wiekszy miod.

Opublikowano

Reach sprzeda się lepiej niż te wszystkie gry na PS3 razem wzięte (poza GT5). Kinect w preorderach rządzi. Zapowiedziane są Gearsy 3. Eutanazja? Sprawdź sobie co to słówko oznacza

No i co z tego ze sie sprzeda lepiej? Powiec mi co mnie to obchodzi? Ja kupie swoja kopie i mam w (pipi)e ile osob kupi ta gre oprocz mnie. (pipi) mnie obchodzi Kinect i jego po(pipi)ki dla dzieci. Tak samo jak w (pipi)e mam Move.

Wymieniles 2 gry, 2 GRY, az tak slepuy jestes? Wystarcza Ci 2 gry w roku?

Opublikowano

A co więcej obchodzi Microsoft? Tylko i wyłącznie sprzedaż. X360 w lipcu sprzedał się lepiej niż Wii i PS3. Gry i Kinect mają ogromny potencjał sprzedażowy (właściwie to są pewniaki). A "znafcy" wieszczą koniec X360. No i nie mylmy pojęc. To, że jako gracz mogę nie byc zadowolony z ilości gier hc na 360 jest zupełnie czymś innym niż to, że MS może byc z tego niezadowolony! Twierdzenie, że obecna sytuacja X360 wieszczy szybką śmierc tej konsoli jest idiotyzmem

Opublikowano

Ja tu mowie o punkcie widzenia gracza a nie o M$.

A wg mnie obecnie wyglada to 2 gry od M$ vs conajmniej 7 Hitow od Sony

Opublikowano

Masz w 100% rację. Ale ja się odnosiłem do wypowiedzi, że to co obecnie dzieje się z X360 oznacza jego szybką i nieuchronną śmierc.

Opublikowano

Masz w 100% rację. Ale ja się odnosiłem do wypowiedzi, że to co obecnie dzieje się z X360 oznacza jego szybką i nieuchronną śmierc.

A to moze powiedz mi co moze byc przyczyna braku gier d M$? Dlaczego nie robia gier na swoja własna konsole? sa 2 wyjscia 1 . szykuja nowa w niedlugim czasie ich studia pracuja nad grami na nowa platforme. 2. Ich studia pracuja nad grami na kinect

Z punktu widzenia gracza, ktory nie ma ochtoy skakac przed telewizorem, ale ma ochote grac w FPS, RPG, Wyscigi , Platformowki etc. tak jak gral przez ostatnie 15 lat boa rozwiazania sa raczej gowniane.

A graczy "nie niedzielnych ;)" na tym forum jest pewnie z 99%

Opublikowano

BTW na temat sprzedazy

Mysle ze GT5 sprzeda sie bardzo dobrze. do konca roku stawaim na przynajmniej 6-7m

A dlaczego? bo to marka Instytucja

Marka na ktora czekali wszyscy posiadacze ps3

GT4 zeszlo w ilosci 11m , GT5 prolog w okolicach 5milionow (w pudelkach)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wiedziałem, że można grac tylko w exy. Granie w gry od 3rd party developerów jest zabronione?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.