Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

w tym roku x360 wypada lepiej niż ps3 więc o jakiej szybkiej śmierci wy (pipi)icie :whistling:

To podaj te fakty.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

bigdaddy: No bo jak ktoś gra w Halo i Gearsy to jest pedałem. Nie wiedziałeś tego ? Prawdziwi faceci grają w monotonne Killzone 2 i męskiego odpowiednika Lary Croft - autentyczne fakty ;) I te gry muszą być dla każdego najlepsze, nie ma innej opcji.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Haha - true, true. Poczatki obydwu konsol - na PS3 w ogole nie bylo w co grac, ale to przeciez plejstejszon, na GT poczekam najwyzej, 3 lata... :teehee:

Ölschmitz - gram w ligach FIFY regiularnie i moze garstka osob jest ponizej 17wieku zycia. Bzdura i tyle.

Zreszta zobacz na scene HALO - wsrod najlepszych nie znajdziesz nikogo poniezej 18tego roku zycia. Nie musisz ze wszystkimi wygrywac, do PES'a/FIFY wystarczy Ci friend lista, by fan z gry byl o wiele lepszy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przynajmniej Sony przez tyle czasu wypracowało sobie uznawaną markę na całym świecie hehe. Dzięki temu MS po pierwszej konsoli, wypuściło 360, który jest w stanie konkurować z innymi konsolami. Kto nie kocha konkurencji?

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Przynajmniej Sony przez tyle czasu wypracowało sobie uznawaną markę na całym świecie hehe. Dzięki temu MS po pierwszej konsoli, wypuściło 360, który jest w stanie konkurować z innymi konsolami. Kto nie kocha konkurencji?

wpis Major, bo dobrze gadasz. Aczkolwiek mówienie, że tylko nabywcy X'a byli ignorantami podczas kupowania konsoli to... ignorancja :P

Opublikowano

no wypracowalo. nie dziwne, skoro przez tyle lat mialo monopol na rynek. Konkurencje kocha kazdy, dzieki niej przeciez zyskujemy wszyscy ! :thumbsup:

Opublikowano

no wypracowalo. nie dziwne, skoro przez tyle lat mialo monopol na rynek. Konkurencje kocha kazdy, dzieki niej przeciez zyskujemy wszyscy ! :thumbsup:

Pierwsze słysze

Opublikowano

Aczkolwiek mówienie, że tylko nabywcy X'a byli ignorantami podczas kupowania konsoli to... ignorancja :P

Akurat był temat o 360 to pisałem o tym. Z PS3 tez niezła ściema jest, jednak i tak mniejsza niż ponad 2 lata temu. Przynajmniej ta konsola wreszcie może się nazywać PlayStation. Zawsze uważałem, że pierwszy rok PS3 to fail nad failem, ale w końcu ważne jak się kończy c'nie?

Opublikowano

w tym roku x360 wypada lepiej niż ps3 więc o jakiej szybkiej śmierci wy (pipi)icie :whistling:

To podaj te fakty.

exy na płytach jak i na xbl w 2010, xslim, lepsza sprzedaż gier a od 2mc konsol, lepsze multiplatformy (RDR, Mafia, Bayo, bio2, itd.)

no ale fajnie poczytać posty posiadaczy tylko jednej konsoli > ps3 jak to x360 umiera.

Opublikowano

Ja tam nikomu nie bronię by dla niego Killzone 2, God of War 3 czy Uncharted 2 były najlepszymi grami ever. Ale jak czytam pierdolenie takie jak to Capsa, że to są najlepsze gry bo on tak powiedział, a każdy kto uważa inaczej jest nienormalny to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Może jak ktoś ma na spółkę jeden mózg z kumplami to wszyscy mają takie samo zdanie, ale rzeczywistość wygląda trochę inaczej.

Opublikowano

To podaj te fakty.

exy na płytach jak i na xbl w 2010, xslim, lepsza sprzedaż gier a od 2mc konsol, lepsze multiplatformy (RDR, Mafia, Bayo, bio2, itd.)

no ale fajnie poczytać posty posiadaczy tylko jednej konsoli > ps3 jak to x360 umiera.

Czemu Bioshock 2 jest lepszym multiplatformem?

(pipi)a, niektorzy to sa udani. Jak tylko ktos powiedzial, ze GT5 sprzeda sie lepiej niz Reach to od razu jazda. Obie marki sprzedadza sie kapitalnie i glupia szydera tego nie zmieni. Ale, fanboys will be fanboys.

Opublikowano

Może jak ktoś ma na spółkę jeden mózg z kumplami to wszyscy mają takie samo zdanie, ale rzeczywistość wygląda trochę inaczej.

Myślę, że jesteś starszy ode mnie. Ja mam 19 lat i moi rówieśnicy i młodsi myślą głównie o jak najniższej cenie i piratach. Jak im wyjaśnisz, że do końca tak nie jest to zaczynają inaczej myśleć. Ludzie którzy już się dorobią są bardziej świadomi. Zależy od środowiska, bo oczywiście nie wszyscy kumple patrzą tymi kategoriami.

Opublikowano

Pierwsze słysze

A nie miał? Praktycznie PS2 miało monopol. Xbox żył tylko Halo, a Gamecube... istniał w ogóle?

Opublikowano

Wina Sony? Dreamcast choć zajebisty kochał kwiatki, a Xbox i Gacek nie mieli już nic do gadania. To nie M$ i jego polityka z Windowsem.

Opublikowano

No litości znasz ty w ogóle pojęcie monopolu? To że psx i ps2 skutecznie wymiotły konkurencję nazywasz monopolem?

Opublikowano

Myślę, że jesteś starszy ode mnie. Ja mam 19 lat i moi rówieśnicy i młodsi myślą głównie o jak najniższej cenie i piratach. Jak im wyjaśnisz, że do końca tak nie jest to zaczynają inaczej myśleć. Ludzie którzy już się dorobią są bardziej świadomi. Zależy od środowiska, bo oczywiście nie wszyscy kumple patrzą tymi kategoriami.

Ale ja pisałem to odnośnie gier. Nikt nie może kategorycznie stwierdzić, że gra X jest lepsza od gry Y. Jeden lubi truskawki a inny poziomki, ale nikt nie powie że jedno jest lepsze od drugiego.

Dlatego pierdoły w stylu, że każdy się obsra jak zobaczy Uncharted 2 i God of War 3, a jak woli Gears of War albo Halo to jest nienormalny, pozostaną pierdołami. A nad tym kto wygłasza takie herezje można się tylko pochylić i poklepać po ramieniu.

Opublikowano

Dlatego pierdoły w stylu, że każdy się obsra jak zobaczy Uncharted 2 i God of War 3, a jak woli Gears of War albo Halo to jest nienormalny, pozostaną pierdołami. A nad tym kto wygłasza takie herezje można się tylko pochylić i poklepać po ramieniu.

W drugą strone to też działa.

Opublikowano

Ale ja pisałem to odnośnie gier. Nikt nie może kategorycznie stwierdzić, że gra X jest lepsza od gry Y. Jeden lubi truskawki a inny poziomki, ale nikt nie powie że jedno jest lepsze od drugiego.

tak naprawde to byla prowokacja spowodowana zachowaniem waszego xboxowego palikota psyko, który pie.rdoli ciagle te swoje IMO opinie ktore sa smieszne.

Wiadomo ze gearsy i god to mistrzowie i zdania sa podzielone bo byc musza.

Ale halo jest dla homosiow, to jest siur.

Opublikowano

Jakbyś się zastanowił chwilę to byś tego nie napisał. A co ja niby napisałem, to był przykład wyrwany z bełkotu Capsa. Nie bez powodu wcześniej podałem przykład z truskawkami i poziomkami :)

Ile macie lat, że trzeba jak dzieciom tłumaczyć.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jakbyś się zastanowił chwilę to byś tego nie napisał. A co ja niby napisałem, to był przykład wyrwany z bełkotu Capsa. Nie bez powodu wcześniej podałem przykład z truskawkami i poziomkami :)

Ile macie lat, że trzeba jak dzieciom tłumaczyć.

Niektórzy tego jednak nie potrafią ogarnąć vide Psyko czy caps(cośtam).

Edytowane przez zwolak6

Opublikowano

No litości znasz ty w ogóle pojęcie monopolu? To że psx i ps2 skutecznie wymiotły konkurencję nazywasz monopolem?

jeszcze rzuć mi definicją z wikipedii najlepiej :lol: podejrzewam ze o monopolu, oligopolu i innych tego typu wiem więcej niż ty, z racji kierunku który studiuje :thumbsup: właśnie o to chodzi że Sony tak wymiotło że praktycznie doprowadziło do swojego monopolu na rynku, nie wiem tylko dlaczego tak dosłownie to odebrałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.