Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

caps_LOCK_masta: A czemu niby Gears of War i God of War to mają być mistrzowie ? Tak jak każda inna gra mogą się nie podobać :)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

No litości znasz ty w ogóle pojęcie monopolu? To że psx i ps2 skutecznie wymiotły konkurencję nazywasz monopolem?

jeszcze rzuć mi definicją z wikipedii najlepiej :lol: podejrzewam ze o monopolu, oligopolu i innych tego typu wiem więcej niż ty, z racji kierunku który studiuje :thumbsup: właśnie o to chodzi że Sony tak wymiotło że praktycznie doprowadziło do swojego monopolu na rynku, nie wiem tylko dlaczego tak dosłownie to odebrałeś.

To super ale poucz się jeszcze troche. Teksty ze studiami nieodmiennie mocarne.

Opublikowano

mazzeo ale na serio mylisz pojęcie monopol a sytuację z psx/ps2 ;]

monopol to sytuacja jak kiedyś z TP było u nas.

warunki pogodowe w gt5 oficjalnie potwierdzone dla każdej trasy ? czy to będą specjalne trasy jak w poprzednich częściach ?

Opublikowano
It looks like there's a Kaz interview in Famitsu this week. I haven't been keeping up with GT5, so I'm not sure what's new, but here's what Game Jouhou has in its summary:

* The game includes elements surrounding the driver's personality, strength and mental condition.

* There's importance placed on driver management

* During endurance races, you can swap out drivers

* The weather will change in real time during races

* The game will have racing modifications, although not for all cars

neogaf

Opublikowano

bigdaddy, ty weź mi nie tłumacz, co? nie wiedziałem że ktoś do słów "PS2 miało praktycznie monopol" może ktoś się przywalić. Niech będzie, że PS2 miało absolutną dominację, szczególnie w Europie, ok?

Opublikowano

caps_LOCK_masta: A czemu niby Gears of War i God of War to mają być mistrzowie ? Tak jak każda inna gra mogą się nie podobać :)

eee, co mam napisac?

poklocimy sie za miesiac, w miesiace nieparzyste psyko jest za ps3.

Opublikowano

a to sorry nie zauważyłem ,,praktycznie'' tylko sprzeczkę o monopol z psx/ps2

a ten cytat z NG za dużo nie wyjaśnia na temat pogody > wszystkie trasy? deszcz/śnieg/burza?

kiedy dadzą jakiś filmik ? 2mc do premiery

Opublikowano

Nie chciałem nic pisać by głupiego flame'a nie wywoływać, ale jak atakują tutaj takie "znamienite" umysły ja Estel to jak tu cicho siedzieć :P

Módl się, żebym potraktował to jako komplement, bo w przeciwnym razie zrobię ci wjazd na chatę połączony ze zrestartowaniem Xboxa i kuracją anty-trądzik ;)

Nie wiem co chcesz do mojej "znamienitości". Wyraźnie napisałem, że oczekuję flame'a.

Edit:

Serio, jak ktoś nie ma X360 to niech nie (pipi)i jak to exy z PS3 górują nad tymi z X360. Takie gadki to sobie możecie co najwyżej w dupę wsadzić

A jak sprawdzisz czy ktoś ma dwie konsole, czy tylko jedną? Myślisz, że ja mam tylko PS3, bo nie spuszczam się nad Halo i Girsami? Czy może mam też Xa, bo ciekawi mnie Fable?

Edytowane przez estel

Opublikowano

Nie chcę niczego sprawdzać. Jak ja w jakieś gry nie gram to o nich głupot nie (pipi)ę i tak powinno być.

Ostatnio mało jaja ze śmiechu nie zniosłem ja ktoś na konsolowisku wrzucił newsa o Reach i opisie napisał, że nie rozumie fenomenu Halo (jego psie prawo) bo nie jara go strzelanie do ROBOTÓW :rolleyes:

PS. Nie mam gdzie tego napisać to tutaj wtrynię.

Oglądałem wczoraj odcinek serialu "Dwóch i pół". Facet chciał dzieciaka ukarać więc poszedł z nim do sklepu, kupił mu pierwszego Xboxa i parę gier (oczywiście ładnie był wyeksponowany kartonowy model MC z Halo 3) po czym mu to zabrał i powiedział, że nie będzie mógł przez miesiąc grać :P

Grunt to być kreatywnym :teehee:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Milan nie pier.dol bo zawsze jak mowie o obiektywnych sprawach to przemawiaja za nimi wyniki sprzedazy itd, wiadomo ze piszac o najlepszych tytulach bede sie kierowal swoja opinia, a nie pier.dolil ze U2 jest super, bo toi Naughty Dog, Milan tak mowi i w PE napisali.

Opublikowano

Nie chcę niczego sprawdzać. Jak ja w jakieś gry nie gram to o nich głupot nie (pipi)ę i tak powinno być.

Ostatnio mało jaja ze śmiechu nie zniosłem ja ktoś na konsolowisku wrzucił newsa o Reach i opisie napisał, że nie rozumie fenomenu Halo (jego psie prawo) bo nie jara go strzelanie do ROBOTÓW :rolleyes:

PS. Nie mam gdzie tego napisać to tutaj wtrynię.

Oglądałem wczoraj odcinek serialu "Dwóch i pół". Facet chciał dzieciaka ukarać więc poszedł z nim do sklepu, kupił mu pierwszego Xboxa i parę gier (oczywiście ładnie był wyeksponowany kartonowy model MC z Halo 3) po czym mu to zabrał i powiedział, że nie będzie mógł przez miesiąc grać :P

Grunt to być kreatywnym :teehee:

Tu się zgodzę, ale dużo ludzi miało okazję sprawdzić sobie Girsy/Halo czy to na Xie, czy na kompie, więc może ich opinia bazuje na ich własnych doświadczeniach?

Newsa o robotach nie skomentuję, bo to jest sprawa serwisu jeżeli dopuszczają taką niekompetencję.

Cóż, ja zaczynałem swoją przygodę z konsolami od pierwszego Xboxa, którego wybrałem bo miał niby 4 razy lepszą grafikę, lepszy procesor, dysk twardy itd. Pamiętam, że grałem w Halo (jedynkę) i bardzo mi się podobało, a w coopie ta gra w ogóle wymiatała. No, ale potem kupiłem PS2 i praktycznie dopiero od tego momentu mogę powiedzieć, że gry naprawdę mnie wessały. Na Xie poza kilkoma tytułami (Halo, Fable i niesamowity Breakdown) po prostu nie miałem w co grać. Być może dlatego tak ważne dla mnie są tytuły ekskluzywne. Xbox360 oferuje mi Halo (strzelanie w różnych wersjach), Fable 2/3, Alan Wake (strzelanie do traktora ;) ), Girsy (strzelanie)... a ja szukam czegoś innego.

Opublikowano

Alan Wake (strzelanie do traktora ;)

Po pierwsze to nie strzelanie, bo wystarczy naświetlić latarką, po drugie to zaledwie ułamek tej gry. Jeśli już, to tam się strzela do "ludzi".

Opublikowano

@Zwyrodnialec

Wiem. Żartowałem sobie z tym traktorem co miała dodatkowo pokazać ta buźka. Niektórzy nie mają poczucia humoru.

Edit: Nie tylko posiadacze PS3 dostaną ME2 na swoje konsole, ale dodatkowo wszystkie DLC jakie z nimi wyszły. Pełen pakiet w cenie podstawowej gry i bez potrzeby zmiany płyt. Mniam. Źródło

Edytowane przez estel

Opublikowano

Tylko ciekawe o jakie DLC im chodzi. Bo było sporo darmowych, które można było sobie po prostu ściągnąć na dysk i teraz zaczęły wychodzić płatne i nie sądzę by te wrzucili na płytę jak na X360 będą sprzedawane, no chyba że planują jakąś wersję Game of the year na X360.

Opublikowano

@Donsterydo

Fakt. Też ciekaw jestem, bo jak rzucą np. Overloarda albo Kasumi za darmo to się zdziwię. No i wtedy nie będzie wyjścia tylko trzeba będzie kupić wersję na PS3, bo na Xie zaliczyłem tylko podstawkę.

Opublikowano

Dla mnie tam bez różnicy, bo pomijając że mam save'a przenoszonego od pierwszej części to wersji na PS3 mi się nie opłaca kupować jak mam podstawkę na X360, za którą dałem 200zł. Te dwa/trzy dodatki to sobie za 50zł dokupię.

Opublikowano

Chyba zartujesz! Na Ps3 "nie bedzie potrzeby zmieniania plyty!"

Opublikowano

Chyba zartujesz! Na Ps3 "nie bedzie potrzeby zmieniania plyty!"

i będzie w 1080p, 60fps, 8AA wykorzystując 28% mocy ps3 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.