Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Fake straszny, a jak podłączyć czujki do mikrofonów lub buzzery ?

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Przy predkosci BR trwaloby to z 1,5 h ;]

nie da rady prędzej laser padnie ;]

jeśli to zabawka to nie fake to ps3 zacznie się sprzedawać, teraz nie tylko gry z psn ale i z płyty będzie można dzielić pomiędzy kumplami :D

Opublikowano

jeśli to zabawka to nie fake to ps3 zacznie się sprzedawać, teraz nie tylko gry z psn ale i z płyty będzie można dzielić pomiędzy kumplami :D

Sprzedawać będą się tak samo, po prostu ludzie "przestaną" gry kupować. Nie jeden posiadacz PS3 co teraz kupuje gry pewnie modlił się o ten dzień od premiery PS3. Zajrzysz do tematu o składkach na PSS i zobaczysz masę potencjalnych piratów.

EDYTA: I tak pewnie za 2 dni wyjdzie, że to fake. To zbyt proste, heh.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

ludzie zaczna walic drzwiami i oknami do sklepów by kupic pleyaka, podejrzewam ze wielu sprzeda xboxy.

Interes zacznie sie krecic ostro.

Długo czekalismy, oby to nie był zart :(

Oczywiscie czekam tylko na homebrew, na jakis fajny odtwarzacz mp3 i emulator nesa :)

Sprzedawać będą się tak samo

mylisz sie i to ostro, wieeelu ludzi zrezygnowalo z ps3 tylko dlatego ze nie ma piratów, oj mnóstwo.

Opublikowano

Jest ktoś mi w stanie wytłumaczyć co to za wałek z tymi tanimi punktami MSP na Allegro ? W jaki sposób są tworzone te konta z punktami ? Kupować nie chcę chociaż 40zł za 6 tys. punktów kusi jak cholera :) Chciałbym po prostu wiedzieć o co kaman i czemu M$ nic z tym nie robi.

Opublikowano

Algorytm tworzenia kodów w XL jakiś czas temu został złamany, stąd te tanie punkciki. Na darmowe keyloggery trudno natrafić, bo ludzie zrobili sobie z tego całkiem niezły interes :(

Texz - no ja gram bez multi. Jestem gorszy? Mogę tutaj zaglądać?

Też ostatnio gram tylko w singla, ale ciiii bo jeszcze nas wygwiżdżą.

Opublikowano

Dzięki Texz.

PS. Ja też gram tylko w singla :)

Opublikowano

To jest za piękne by było prawdziwe. O ile multi nie jest dla mnie priorytetem to korzystanie ze sklepów, DLC, patchy i firmware obecnie jest ważną częścią PS3 więc wątpię bym skorzystał.

Już wolę kupować jedną pudełkową grę na parę miesięcy niż rezygnować z tego. Chociaż takie coś zawsze kusi.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Wszyscy graja w singla, gram i ja.

Singiel to dla mnie podstawa. Multi to dodatek przy ktorym z checia wydluzam zywotnosc danej gry, ale zwykle konczy sie na kilku godzinach. ;)

Opublikowano

O ile multi nie jest dla mnie priorytetem to korzystanie ze sklepów, DLC, patchy i firmware obecnie jest ważną częścią PS3 więc wątpię bym skorzystał.

Akurat DLC,patche czy gry arcade ciagle moga byc dostepne na konsoli z hackiem. Tak jest np. przy JTAG'u na X360. Brakuje tylko XBL co rekompensuje XKai :) . Jak scena sie rozpedzi to z PS3 powinno byc tak samo. Ale jak narazie to za wczesnie nawet na spekulacje.

Opublikowano

Algorytm tworzenia kodów w XL jakiś czas temu został złamany, stąd te tanie punkciki. Na darmowe keyloggery trudno natrafić, bo ludzie zrobili sobie z tego całkiem niezły interes :(

nie, to są punkty z kradzionych kont/kart kredytowych/bankomatowych. To samo jest na ps3 ale w mniejszej skali.

Nikt nie złamał systemu kodów XL.

W necie pełno jest stron w stylu ''freemspoints'' które zachęcają frajerów do wysyłania im hasła/GT i @ konta a w zamian niby dostaną punkty, podobno sporo ludzi to łyka i im wysyła swoje konta w których mają karty kredytowe.

Drugi sposób to tworzenie setek nowych kont na XBL i zasilanie ich punktami/kasą z kradzionych kart.

http://www.youtube.com/results?search_query=free+msp&aq=f

Opublikowano

nie, to są punkty z kradzionych kont/kart kredytowych/bankomatowych. To samo jest na ps3 ale w mniejszej skali.

Nikt nie złamał systemu kodów XL.

W necie pełno jest stron w stylu ''freemspoints'' które zachęcają frajerów do wysyłania im hasła/GT i @ konta a w zamian niby dostaną punkty, podobno sporo ludzi to łyka i im wysyła swoje konta w których mają karty kredytowe.

Drugi sposób to tworzenie setek nowych kont na XBL i zasilanie ich punktami/kasą z kradzionych kart.

No widzisz, co źródło to inne info, ale to twoje brzmi najbardziej wiarygodnie. Choć jak można wyciągnąć punkty z konta, nawet kradzionego?

@don, co jest przesądzone?

Opublikowano

Texz: Że PS Jailbreaker faktycznie działa. Na neogaf zmienili już nazwę tematu odnośnie hacka, że jest już potwierdzony. Musiałbym przeczytać ostatnie 10 stron by wszystko wyłapać, ale mi się nie chce :P Wyłapałem też, że podobno zaczęto już rozsyłać PS Jailbreaker po innych serwisach by potwierdzały na forum publicznym, że wszystko działa.

Oczywiście dla mnie nic nie jest jeszcze na 100% potwierdzone, ale do tego zmierza.

Opublikowano

Nie wierz w to co mówią anonimowi w internecie, a zwłaszcza na forach.

Opublikowano

Ktoś może mi wyjaśnić konsekwencje tego co się stało (chodzi mi o Jailbreaka PS3), bo nie znam się na tych hackerskich pierdołach? Piracenie konsol, o to chodzi?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Konsekwencja jailbreaka będzie uśmiech tysiecy polaków.

Co nie udało sie zadnemu rządowi zrobi pare skośnookich hakerów.

Opublikowano

Jeszcze do tego uśmiechu droga daleka. Będą też tacy co wzniosą lament. Dużo ich będzie.

Na oko za rok się tym tematem zaintersuję bo w chwili obecnej będzie to przypominać standardowy rozruch sceny jak na premierze nowej konsoli, a więc bieda, programy bez GUI i masa dziwnych znaczkównna ekranie przy loadingu :lol:

Opublikowano

Konsekwencja jailbreaka będzie uśmiech tysiecy polaków.

Co nie udało sie zadnemu rządowi zrobi pare skośnookich hakerów.

Pierdole. To właśnie dlatego mamy tak dużo polskich wersji i dobre ceny, pomyśl czasami... Zobacz jak jest na 360...

Opublikowano

Ja mysle, dla mnie pl to herezja, a cena rozniaca sie o 20 zl i bedaca nadal na poziomie 200zł to nadal masakra.

Ceny na poziomie 100zł=nawet nie mysle o brzydkich rzeczach.

Opublikowano

Dla Polaków wersja pl to nie herezja. Nie każdy zna ang na poziomie wystarczającym by zapoznać się z grą. Jesteśmy w UE, każdy rozwinięty kraj ma wersje językowe.

Dla mnie 200zł to dużo, ale potrafię sobie coś odpuścić i pozbierać. Także wolałbym gry po 100zł, ale to tylko marzenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.