Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

SW lewe, muhahahaha

SW <3

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Pogra jak gracz weźmie dwa kijaszki xD

Opublikowano

Ja tam wolę po staremu.

1280856372092.jpg

Opublikowano

Kiedy w ogóle Kinnect i Move mają wyjść?

Jak myślicie, ile czasu może minąć do wydania dobrych gier na te "kontrolery"?

Opublikowano

Move ma premiere bodajze 15 wrzesnia. Prawie na samym starcie będą na niego LBP 2 a z poczatkiem 2011 DS: Extraction i Killzone 3.

Z Kinnectem nie ma co liczyc na dobre tytuly dla HC Graczy nawet w 2011 roku.

Opublikowano

Move ma premiere bodajze 15 wrzesnia. Prawie na samym starcie będą na niego LBP 2 a z poczatkiem 2011 DS: Extraction i Killzone 3.

Z Kinnectem nie ma co liczyc na dobre tytuly dla HC Graczy nawet w 2011 roku.

Po drodze jeszcze będzie RE 5 i nowy Socom.

Co do Kinnecta to będą tylko "tygryskowe" klimaty :P

Opublikowano

Sony mogłoby się pokusić o RE4: Move & HD Edition. Bo piątka pomimo lepszego sterowania nadal będzie niedomagać durną Shevą i lekką nudą :P

Opublikowano

Kiedy w ogóle Kinnect i Move mają wyjść?

Jak myślicie, ile czasu może minąć do wydania dobrych gier na te "kontrolery"?

Co masz na myśli dobre gry? Gry z dodaną obsługą kontrolera oraz porty czy gry "HC" pisane z myślą o Move?

Opublikowano

eee? ja tam wole kinecta i tego typka niż

anna-mucha.jpg

245.jpg

SCEP inwestuje w ludzi z klasą :thumbsup:

No to strzeliłeś sobie w stopę bo na Kinecta na razie pokazano tylko tego typu gry.

Opublikowano

* Najlepsze na gamescom 2010: Gran Turismo 5

* Najlepsze akcesoria: PlayStation Move

* Najlepsza gra konsolowa: Gran Turismo 5

:/ liczyłem na tygryska i pontony... zawiodłem sie.

Opublikowano

@bigdaddy: Ty skończyłeś szkołę podstawową? Kupując Starter Pack + Navi za około 350 zł można zagrać w multum gier. Killzone 3, Time Crisis, The Shoot, The Sorcery, Heavy Rain, RE5. Jeśli chce się grać na dwie osoby lub w bardziej zaawansowane gry jak np. The Fight trzeba dokupić jeszcze jeden Move. Razem wychodzi ponad 500 zł.

I co za to dostajemy? Dopracowany produkt, który oferuje znacznie więcej niż Kinect. Z resztą PS Eye również śledzi ruchy gracza tak samo jak produkt MS

no w przeciwieństwie do ciebie już dawno temu.

Czytaj ze zrozumieniem, minimalny/podstawowy zestaw > starter pack + navi 320-400zł zaś kompletny zestaw żeby zagrać we wszystkie gry (2x pałki) + ładowarka 600-680zł.

tak dopracowany produkt:

http://www.youtube.com/watch?v=ibommW6phEQ

lag + (pipi) wie czy to gracz naśladuje postać czy postać nas + fail w kz3 xD

tak oferuje więcej, więcej wyciągania kasy z graczy > kontroler do kupienia w 10 ratach by korzystać z niego w pełni.

piszesz że wii fit pierdoła która poleciała po miesiącu w kąt, to samo będzie w większości przypadków z ps move i kinectem. Tak samo jest z innymi dodatkowymi kontrolerami.

Opublikowano

Sony mogłoby się pokusić o RE4: Move & HD Edition. Bo piątka pomimo lepszego sterowania nadal będzie niedomagać durną Shevą i lekką nudą :P

W sumie nie zdziwiłbym się gdyby Capcom wydał to ponownie z podbitą rozdzielczością i trofeami. Sony pokazało, że na GoW da się zarobić, to i na RE też da radę.

Opublikowano

tak dopracowany produkt:

http://www.youtube.com/watch?v=ibommW6phEQ

lag + (pipi) wie czy to gracz naśladuje postać czy postać nas + fail w kz3 xD

tak oferuje więcej, więcej wyciągania kasy z graczy > kontroler do kupienia w 10 ratach by korzystać z niego w pełni.

Nie pogrążaj się.

NIE MA ŻADNYCH LAGÓW I PROBLEMÓW Z ODCZYTEM RUCHÓW. Filmik przedstawia jakiegoś fanboya Microsoftu, który nie ma pojęcia jak działa Move i The Fight. Wykonuje zbyt szybko ruchy dlatego Move się gubi. Wyprowadzenie ciosu w The Fight to cała sekwencja ruchów. Wszyscy recenzenci piszą, że nie ma żadnych problemów z odczytem ruchów jeśli wykonuje się je poprawnie.

:D Po ponownym obejrzeniu filmiku wyraźnie widać, że ten debil zatacza kręgi w powietrzu. Nic dziwnego, że gra się gubi. Niektórzy nie pojmują na czym ta gra polega. Bardziej złożone ciosy są skryptowane bo to nie jest gra dla zawodowych bokserów. Nikt by nie umiał poprawnie wyprowadzić większości ciosów nie trenując wcześniej boksu w prawdziwym życiu. Dlatego, też gra nie odczytuje wygibasów tego pajaca bo nawet nie stara się wyprowadzić jakichkolwiek ciosów.

Poniżej dowód (3 minuta):

http://tvgry.pl/?ID=1156

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

bigdaddy, napraw sobie głowe, nie ma lagów, jest kretyn który nie czytał instrukcji.

Opublikowano

BD powiedz mi tylko po co Ci ładowarka do move? ciężko ruszyć dupę i podłączyć pod usb w ps3? a po za tym navi nie jest wymagany można używać DS3.

Opublikowano

rkBrain: Szczerze ? Na obu filmikach wygląda to do bani. Na pierwszym oczywiście facet macha bez składu i ładu i za szybko, a na drugim widać że by gra miała jakikolwiek sens to trzeba się ruszać jak mucha w smole. W grze raczej brakuje złotego środka.

Opublikowano

dokladnie - szczerze, ani Kinect ani Move w ogole mi sie nie podobaja...

Opublikowano

Ej ej panowie, bez zbędnej podniety, bo widzę, że Move i Kinect zasysają, prawdziwe gry pisane z myślą o Move wyjdą najszybciej pod koniec 2011, na Kinect może jak M$ wpadnie, że wolę grać padem wspomaganym kamerką. Producenci nawet nie zapowiadają tego jako następców padów, a Wy już wypisujecie tutaj posty jakby nagle świat miał runąć, bo nie będzie się dało grać. WSZYSCY zostaniecie przy padach i wam to gwarantuje, geeez :ermm:

Opublikowano

Ej ej panowie, bez zbędnej podniety, bo widzę, że Move i Kinect zasysają, prawdziwe gry pisane z myślą o Move wyjdą najszybciej pod koniec 2011, na Kinect może jak M$ wpadnie, że wolę grać padem wspomaganym kamerką. Producenci nawet nie zapowiadają tego jako następców padów, a Wy już wypisujecie tutaj posty jakby nagle świat miał runąć, bo nie będzie się dało grać. WSZYSCY zostaniecie przy padach i wam to gwarantuje, geeez :ermm:

Na pewno nie pod koniec 2011, bo Sorcery jest już zapowiedziane na początek przyszłego roku. Do tego dochodzi też LBP 2, KZ 3 i DS:Extraction.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś będzie machał łapami na cała rozpiętość ramion przez 3h z rzędu (stawiam, że sama gra nie będzie trwała dłużej, niż 6), a reszta to gierki z dorzuconą na nie obsługą Move lub konwersje (NoMoreHeroes czy własnie DS: Extraction). Mając na myśli gry mówiłem coś pokroju topowych produkcji o budżecie God oW czy Gears oW pisanych z myślą o Move/Kinect. Bo nie spodziewasz się chyba, że Sorcery dobije do poziomu takich tuzów.

Edytowane przez MakaPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.