Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie chodzi mu o wykorzystanie Kinecta przez wojsko. Konkretnie pułki wojska ^_^

O, o tym nie pomyślałem. W sumie PS2 sterowało rakietami, więc Kinect jest pewnie wykorzystywany przez NASA do trenowania przyszłych kosmonautów.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Astronautów. Kosmonauci są w Rosji. A Taikonauci w Chinach. Nieuku ^_^

Opublikowano

Tata zawsze mi mówił o kosmonautach. Pewnie dlatego, że jego mama pochodzi spod Lwowa. Jestem zruszczony ;(

PS: Astronauci są w Stanach. W PL nie ma X-nautów, bo nie mamy hajsu.

Opublikowano

A ja myślałem, że jest na odwrót :P

Opublikowano

PS: Astronauci są w Stanach. W PL nie ma X-nautów, bo nie mamy hajsu.

A ktoś mówił, że są?

Opublikowano

Nie. To był randomowy przebłysk geniuszu, więc postanowiłem się podzielić tą błyskotliwą myślą na forum.

Opublikowano

OK. No, chłopak się z tymi pułeczkami nie popisał, ale co z tego? Chyba nie o to chodzi w tym temacie. Zrobiliście sobie jaja. Musi was teraz rozpierać duma. :rolleyes:

Wracając do tematu. A w ogóle jest jeszcze jakiś temat, czy teraz już chodzi o bardziej osobiste najazdy? Nie łapię, serio.

Najbardziej przeraża mnie tutaj duże przywiązanie PSSlave'ów i (szczególnie) XSlave'ów (no co? Równość musi być) do wszelakich wyników sprzedaży. Takie rzeczy serio liczą się dla hardkorów?

Jeśli chodzi o samego Kinecta i Move - Kinect to nieślubny synek EyeToy'a z efekciarstwem. Fajnym nie powiem. Move to nieślubne dziecko Wiilota z precyzją. Użyteczne, nie powiem. Żadne nie będzie rewolucją, to jest raczej pewne. Bo, Wii, jakby nie patrzeć, nie było rewolucją. Trendem. I tak zwykłe pady będą ciągle dużo bardziej popularne.

Sonyslave'y zfailowały.

Nie Sonyslave'y tylko cały Internetz, jak już. Na PPE.pl też nie byli zadowoleni z tego faktu. Też są fanbojami?

Po za tym... Może to ja cię zminusowałem? Może nawet dwa razy. Przecież tego (chyba) nie można sprawdzić... A ty wiesz nie tylko kto, ale także za co! Nieźle. Gratuluję.

EDIT: Bezstronniczy avek.

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

Mamy elfa na forum!

1. Ten temat jest pisany/czytany z dużą dozą humoru.

2. Wypowiadasz się zbyt normalnie.

3. Masz rację.

Opublikowano

jakie to smutne i dziwne gdy ktos w tym temacie ma racje... rzadko sie zdarza ale jednak ;/

a move ma przyciski.

Opublikowano

Cahir aep Callah jesteś jeszcze młody i naiwny, ten temat to niekończąca się wojna o pietruszkę ;)

Opublikowano

lepiej byc misiem nisz niewolnikiem c,nie???

slave-ship01s.jpg

usb-teddy-bear-mp3-player_vS2Oa_22974.jpg

nie wiem czy widzielizće ten filmik. bungie u jobsa hehe pewnie znacie ale co tam

http://www.youtube.com/watch?v=3SDkQrE0DC4

wracajac do reach czytalem i widzialem dóze bitwy, killzone raczej kiepsko przy tym wyglada (?), ale morze trujka bedzie w tym lepsza

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

hahahah Słuchajcie patentu, wczoraj miałem reputacje +2 na forum, po napisaniu posta przeczącego teorii jakoby Kinect nie miał funkcji głosowych na początku, odwiedziło mnie kilka nieznanych mi osób (większość posiadaczy PS3) i zminusowało mnie do -6 :turned: Czasami mam wrażenie, że brednie Grigoriego to wszystko na co stać sonyslaveów jeśli chodzi o argumenty :) Kończe off.

Opublikowano

MajorZero64: Że czytałeś o dużych bitwach to wiem, ale gdzie mogłeś je widzieć ? Czyżbyś był na gamescom ? ^_^

EDYTA: Chyba, że na jutubie zrzuty od piratów :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

No na YT fanom nie polecam wpisywać Halo Reach.

One nie są skryptowane (zresztą to standard), ale są większe IMO.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

To czekanie do 14 września mnie (pipi)a wykończy... Ale tego samego dnia mam egzamin więc pewnie szybko czas zleci :teehee:

Opublikowano

Tylko Bad Company 2 może walczyć z Reach o tytuł FPSa 2010 roku, tylko, że Reach wygrywa bo ma lepszą kampanię.

Opublikowano

Ma jeszcze Forge World gdzie samemu się buduje mapy do multi i ma Firefight gdzie jak pisał dzisiaj Piotr Gnyp można ustawić dosłownie wszystko: ilość fal, rodzaj przeciwników, ilość życia, prędkość poruszania, czaszki, punkty respawnu itp. ;)

Opublikowano

Co tu dużo pisać, Reach zamiecie.

Opublikowano

Tylko Bad Company 2 może walczyć z Reach o tytuł FPSa 2010 roku, tylko, że Reach wygrywa bo ma lepszą kampanię.

Pod aspektem kampanii, Reach musiałoby mieć wyjątkowo żenującego singla, żeby z BC2 przegrać. Dawno tak nie męczyłem się grając w jakąś gre. A jeszcze singla nie skończyłem...

Opublikowano

Halo Reach NIKOGO, za tydzień wychodzi Metroid Other M i czeka mnie spływ niekontrolowaną rzeką spuszczu... Cokolwiek to jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.