Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

IMO pod względem multi w tym roku nic nie pokona BC2, ale jako całokształt Reach jest lepsze.

Przecież ta gra w multi to kpina, nikt poważny w to nie gra, w rankingu XBL'a jest chyba na 8 miejscu xD

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

hahahah Słuchajcie patentu, wczoraj miałem reputacje +2 na forum, po napisaniu posta przeczącego teorii jakoby Kinect nie miał funkcji głosowych na początku, odwiedziło mnie kilka nieznanych mi osób (większość posiadaczy PS3) i zminusowało mnie do -6 :turned: Czasami mam wrażenie, że brednie Grigoriego to wszystko na co stać sonyslaveów jeśli chodzi o argumenty :) Kończe off.

1. Skoro sam piszesz, że nie znasz tych osób to czemu zakładasz że to posiadacze PS3?

2. Kogo w ogóle obchodzi ta reputacja?

3. Czemu piszesz o tym tutaj?

Opublikowano

hahahah Słuchajcie patentu, wczoraj miałem reputacje +2 na forum, po napisaniu posta przeczącego teorii jakoby Kinect nie miał funkcji głosowych na początku, odwiedziło mnie kilka nieznanych mi osób (większość posiadaczy PS3) i zminusowało mnie do -6 :turned: Czasami mam wrażenie, że brednie Grigoriego to wszystko na co stać sonyslaveów jeśli chodzi o argumenty :) Kończe off.

1. Skoro sam piszesz, że nie znasz tych osób to czemu zakładasz że to posiadacze PS3?

chce pokazac

a) ze ps slavy sa glupie

b) ze on jest meczennikiem ;)

Opublikowano

Co mnie obchodzi ranking?

To, że nikt w to nie gra, bo to shit. IMO

Opublikowano

Co mnie obchodzi ranking?

To, że nikt w to nie gra, bo to shit. IMO

gdzie ten ranking mozna znalezc?

jakis link?

Opublikowano

Łał, zaskoczyło mnie tak niskie miejsce BFBC2, moim zdaniem ta gra bardzo dobre multi.

I to, że przebija ją GTA4 jest dla mnie szokiem.

Opublikowano

Łał, zaskoczyło mnie tak niskie miejsce BFBC2, moim zdaniem ta gra bardzo dobre multi.

I to, że przebija ją GTA4 jest dla mnie szokiem.

ciekawe w jaki sposób GTA4 przebija BC2, skoro ja już parę miesięcy temu nie mogłem znaleźć na multi ludzi, a chciałem acziki porobić :<

Tylko Bad Company 2 może walczyć z Reach o tytuł FPSa 2010 roku, tylko, że Reach wygrywa bo ma lepszą kampanię.

Racja, BC2 miało bardzo przeciętną kampanię (gameplay bardzo dobry, ale sama fabuła czy też poprowadzenie akcji już było słabe, choć i tak lepsze od bullshitu w MW2), BC1 miał beznadziejną za to, więc DICE zaliczyło jakiś progres, choć nieduży. Multi za to kozackie, chociaż też niektóre patenty potrafią irytować (magiczne znikające kule, headshoty po strzale w klatę). Czy jednak najlepsze jakie będzie w tym roku? IMO nie, beta Reach mnie zachwyciła, myślałem że sobie pogram w nią max 2h, byłem uprzedzony po multi z Halo 3, który mi nie pasuje (brak dynamiki, nuda, tragiczny FOV). Wyszło na to, że grałem ze 30h...

Co może zagrozić Reach, hmm MoH który jest generalnie jedną wielką niewiadomą i CoD, którym pewnie się będą niektóre serwisy jarać mimo że to kolejny oskryptowany mission pack na 6h :confused:

tak btw.

CVG sister mag GamesMaster has had the chance to play three campaign missions in Bungie's upcoming Halo magnus opus, Reach, and has come away with some very positive things to say.

In the first part of a massive three-mission preview, the mag described the AI as 'simply staggering' - as it attributed the noticeable changes to 'a decade of experience and familiarity with the universe'.

The new and improved AI will not only 'test your gaming mettle' but also provide a wealth of re-playability thanks to the dynamic nature of the gameplay, it said.

GamesMaster also had some overwhelmingly positive things to say about the visuals in Reach, describing it as better looking and 'more fluid than Gears Of War'.

Bardzo mnie cieszą takie opinię szczególnie o AI przeciwników, w ogóle to developerzy powinni bardziej się przykładać do sztucznej inteligencji, a nie lecieć na ilość i robić mięcho armatnie jak w CoD ew stojących bezczynnie pajaców z BC2. Dla mnie to jedna z ważniejszych rzeczy, dzięki temu już parę razy przeszedłem Halo, tak samo F.E.A.R.a, którego uważam za majstersztyk jeśli o ten aspekt chodzi. Nigdzie nie widziałem lepszego AI niż w tej grze.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

będzie

maka - bo się naraziłeś mafii PE, na ppe to samo > jedziesz po x360 dostajesz plusy, po ps3 minusy. Kilka stron wcześniej było że fanboy ps3 to najgorszy typ fanboya ;] xmisie są słodkie.

bc2 ma za(pipi)isty multi nie (pipi)cie że to shit, kampania biedna jak cholera, multi bdb, jednak mało mapek/trybów/brak ustawień gry itp. > lipton.

HR to armageddon w multi będzie > ilość opcji, trybów, mapek, edytor, tworzenie postaci...

Opublikowano

jeżeli chodzi o multi to w tym roku BC2 nie ma konkurenta i CoD'y, Halo czy jakies MoHy tego nie zmienią, szkoda tylko że singiel zrobili na odwal się bo jeżeli też by w tym aspekcie wyglądał dobrze, to FPS roku byłby na bank

Opublikowano

1. Tematy w których się wypowiadają, ilość postów w danych działach.

2. Nikogo, ale lubie zielony, a teraz mam czerwono w profilu w profilu.

3. Ponieważ zwyłem z tego, że po wylogowaniu się stąd forum przestaje mieć znaczenie, to mimo wszystko są niektóre osoby pokroju Majora, które tak się pienią przez posta, że z pianą na pysku walą w klawiaturę do innych Sonyslave'ów, by mnie minusowali w ramach odwetu. Ciebie to nie śmieszy? Bo mnie za(pipi)iście.

jeżeli chodzi o multi to w tym roku BC2 nie ma konkurenta i CoD'y, Halo czy jakies MoHy tego nie zmienią, szkoda tylko że singiel zrobili na odwal się bo jeżeli też by w tym aspekcie wyglądał dobrze, to FPS roku byłby na bank

Osobiście sądzę, że CoD i Halo zniszczy MP Battlefield. Pamietajcie, że gdy wyszedł Battlefield CoD i Halo już dawno były na rynku, była to nowość plus nowe patenty online jak np. klasy (mimo, że dostępne już wcześniej w Killzone2 czy TeamFortress2), więc ludziom się to spodobało. Nie wiem jak CoD, ale Halo też ma wprowadzić ogrom zmian do trybu multi (wraz z ww. klasami) i ma o wiele większe zaplecze fanów serii. Beta Reacha już pokazała, że Halo ma szansę konkurować z BF:BC2 jeśli chodzi o multi.

Opublikowano

Coś mi się wydaje że przez Hejlo Ricz bedzie jedyną słuszną strzelarką przez lobby M$'u.

MOH - talibowie (Rząd brytyjski oburzony, terroryzm xD)

RE5 - czarni (strzelanie do czarnych, capcom będzie cenzurować gry z wysłannikiem z US)

to co jeszcze tyle aferę ws. strzelania do białych, ruskich, niemców (WŚII) itd..

A hejlo jest pozbawione rasizmu, oraz złego smaku (talibowie) bo strzelasz do robotów (dobra dobra wiem że to zbroje ale M$ zacznie reklamować że to roboty xD) z blasterków - hlasterków xD.

A ja i tak uważam że (ktoś napisał to stwierdzenie gdzieś) że jak będę chciał strzelać jako talib z rpg7 do amerykańskiego apacha to nikt mi nie zabroni, chyba że lobby rządowe oraz cenzura wejdzie w życie.

Opublikowano

Paranoją jest także czepianie się władz Sieny za to, że ich plac będzie w GT5. Kaz będzie musiał usunąć flagi z gry, mają ludzie problemy.

Opublikowano

Dokładnie, tym bardziej że to darmowa reklama którą zobaczą miliony.

Opublikowano

1. Tematy w których się wypowiadają, ilość postów w danych działach.

2. Nikogo, ale lubie zielony, a teraz mam czerwono w profilu w profilu.

3. Ponieważ zwyłem z tego, że po wylogowaniu się stąd forum przestaje mieć znaczenie, to mimo wszystko są niektóre osoby pokroju Majora, które tak się pienią przez posta, że z pianą na pysku walą w klawiaturę do innych Sonyslave'ów, by mnie minusowali w ramach odwetu. Ciebie to nie śmieszy? Bo mnie za(pipi)iście.

Jedyne co mnie śmieszy to twoje kreowanie się na męczennika i wszechogarniająca paranoja. Ale spoko, żyj dalej w tym okrutnym świecie gdzie bezwzględni Sonyslave'y chcą zniszczyć biednego, małego Xbocika. Smutasek ;(

Opublikowano

Maka dałem ci plusa, możesz sobie w profilu sprawdzić. :blush:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Maka dałem ci plusa, możesz sobie w profilu sprawdzić. :blush:

A ja dałem minusa, aby bilans się zgadzał.

Funny_Pictures_Halo_Coffee_Break.jpg

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że ja tego nie przeżywam, a Wy dalej ciągniecie temat :) Pamiętajcie, że poza forum też istnieje świat :thumbsup:

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Typowy wyznawca PiSlamu. Najpierw otworzy dziób i skupi uwagę wszystkich na sobie, a potem pisze "ale przeżywacie! jesteście głupi". Brak słów.

Opublikowano

Skomentuje tą e-inteligencję wymownym milczeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.