Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Akurat helghaści ownują system. To nie żadni kosmici lecz ludzie tacy jak my. :sweat:

killzone-3-20100820075316308.jpg

Moc. Klimat jest niesamowity.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

This conversation is over

tyler-durden4.jpg

Opublikowano

JEST WYGRALEM!!!!!!!! PS3 RULLEZ!!!!!!!!

Opublikowano

Nie ma lepszej grafiki od Reach, co juz wczoraj w nocy udowodnilem :blush:

poka, bo nie widziałem, a to co widziałem nie było ładne

Opublikowano

Udowodnilem to werbalnie, ofkoz odnoszac sie do gatunku konsolowych FPP.

Najtmer: Marla nie wygrala.

Opublikowano

co?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

w sensie znowu pisałes o ogromnych przestrzeniach i faktu, ze tylko to sie liczy? i nijak ma sie to do koryta jakim jest kz2/u2/itd mimo iż lepiej sie prezentują? spoko

Opublikowano

Jezu, ale Psyko chrzanisz glupoty. Jedziesz po Killzone jak po suchej kobyle, wychwalajac obok Halo, piszac ze nie ma wad. WTF?!

Osobiscie uwazam, ze klimat Killzone 2 jest miazdzacy, a design Higow za(pipi)isty. Dla tej gry sprzedalem X360 i kupilem pierwsza lepsza PS3. Urzeklo mnie to, a do Halo nie moglem sie przekonac za cholere, chociaz probowalem nie raz. Po prostu, nie dla mnie to.

I NIE, KILLZONE TO NIE W 70% GRAFIKA.

Opublikowano

psyko jest casualem, dlatego jego docelowa platforma jest xbox hehehehehehe

Opublikowano

I NIE, KILLZONE TO NIE W 70% GRAFIKA.

Jak kogoś system sterowania i celowania w KZ2 przerasta to tak później jest. :turned:

p.s pamiętajcie że ten temat głównie jest dla beki xD

Właśnie nie wszyscy to łapią. .___.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

jak czytam posty niektórych osób to przypomina mi sie ten kolo 3g0gw.jpg

no (pipi)..

jak cos to osobiście zawiodłem sie na kz2, a do halo trudno jest mi sie przekonać... mimo tej nadetej niczym balon epickości...

Opublikowano

jakby tam w tym filmiku zamienic N3II na jakąkolwiek czesc halo, to by nawet pasowało...

Opublikowano

Nie ma lepszej grafiki od Reach, co juz wczoraj w nocy udowodnilem :blush:

poka, bo nie widziałem, a to co widziałem nie było ładne

:F PS3 ma monopol na ładne gry, remember, k

Opublikowano

Teoretycznie to xbox powinien miażdżyc graficznie ma lepszą kartę graficzną. Ale bez utalentowanych studiów nie da się tego zrobić. (prócz Gow)

Takie przysłowie było: Z gówna bata nie ukręcisz.

Opublikowano

Nie no z takiej jakości foty i odległości to na pewno jestem w stanie ocenić grafikę.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ale jest różnica między satysfakcjonującą a świetną grafiką, która biłaby (lub nawet zbliżyła by się) do poziomu np KZ2-3 ;)

Psyko nie bardzo może to pojąć :unsure:

Reach ma satysfakcjonuująca grafikę, podobnie jak Forza 3 czy Infamous 1. Świetną ma np. GT5, KZ2 czy Alan Wake.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Niech Holendrzy zrobia KZ z takim polem dzialan jak w Halo, to pogadamy. Ja nie jade po God of War 3, bo to mistrzostwo, ale zaciekla batalia o Killzone'a to jak lewackie ruchy broniace biednych emigrantow, ktorzy upokarzaja sie by zebrac w danym kraju, tudziez innych mniejszosci. Niby szlachetne, ale z gow.na bicza nie ukrecisz panie.

Nom wiem GT5P ladniejsze od FM3 tolololololo, terefere.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

major wystarczająca dobra fota by ocenić grafikę, szczególnie biorąc pod uwagę że kiedyś znafcy masturbowali się przy byle gifach z KZ2 i robili z niego boga. Miałem ci znaleźć direct feeda w 1080p? :/

Reach wygląda bardzo dobrze, niech tylko się potwierdzą te wielkie bitwy (kilka scarabów + tony innego śmiecia) to w ogóle będzie super.

Mnie tylko dziwi jak to niektórzy w ostatnich miesiącach stali się strasznymi marudami graficznymi i wszystko co gorzej wygląda od U2, KZ2 czy też GoW III to dno, geez, to już nawet w czasach HL2, Dooma 3 i Far Cry'a takich zrzęd nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.