Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

@Major0

To "juz" w twoim zdaniu jest bez sensu, ME to RPG i mowieniu o nim "Już Mass Effect ma znacznie bardziej przemyślane uniwersum niż Halo" jest niesmaczne :turned: Wiadomo, ze ma.

Przepraszam. Użyłem "już" ponieważ ME to także gra i Halo także może mieć bardziej przemyślane uniwersum. Wiadomo, że FPS to nie RPG, ale...

ME :wub:

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Dobra wa.lic to ME :teehee: KotOR 3 to byloby COS!

Opublikowano

tam te pare postów wstecz... no fajny filmik, widac, duzy swiat, ubogi w detale... górka, kamyczek, domek, strumyczek, trawka.

w koncu żeby pociągnąć taaaaaaaakie przestrzenie trzeba było ograniczyc detale i grubo wyciosac wszystkie elementy. do multi jak znalazł, przynajmniej nic nie bedzie przeszkadzać.

16137.gif

Opublikowano

Wiele osób jedzie po Halo i mówi że się im nie podoba uniwersum, grafika. Niektórzy nawet twierdzą że Killzone 2 to lepszy fps od Halo3, śmiech na sali. Recenzenci lepiej ocenili Halo 3 a gracze kupili 5 razy więcej kopii gry. Tylko w Polsce tak wszyscy jadą na te Halo jakby to była gra na 6/10.

Reach ma za(pipi)istą grafikę a ludzie twierdzą że nic nie różni się od halo3. Halo Reach zbierze za(pipi)iste oceny powyżej 90% i sprzeda sie ilości powyżej 15 milionów to wtedy znowu na forach sonyboye będą pisać że recenzenci są przekupieni a ludzie kupili grę przez kampanie reklamową.

Opublikowano

Po raz drugi. Co mnie obchodzą oceny i (zwłaszcza) sprzedaż? Zresztą średnia Halo 3 śmieszy tak samo jak średnia MGS4.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

tam te pare postów wstecz... no fajny filmik, widac, duzy swiat, ubogi w detale... górka, kamyczek, domek, strumyczek, trawka.

no dla porównania wypasiony graficznie kz2, beta:

http://www.youtube.com/watch?v=zX4vs2_SyCA

no płytki filmik który dobrze odzwierciedla power KZ, widać mały swiat w korytarzach/piwnicach, ubogi w detale...szara ściana, szara ściana, domek, szara ściana, szara ściana :>

co do Rage to wystarczy poczytać opinie tych co grali, np: Zaxa czy na polygamii, żadne kz3, girsy3 itd. nie mają startu. Dodatkowo Rage ma otwarty świat jak HR i 60fps.

Opublikowano

co do Rage to wystarczy poczytać opinie tych co grali, np: Zaxa czy na polygamii, żadne kz3, girsy3 itd. nie mają startu.

Ale Halo Reach ma c'nie? :turned:

Niektórzy chyba nie łapią stylistyki KZ. Jest za mroćnie.

Opublikowano

7129.gif

a zanosi sie na poprawe czegokolwiek w finalnej wersji hr?

'jakie wy jesteście smutne ludzie'

Opublikowano

co do Rage to wystarczy poczytać opinie tych co grali, np: Zaxa czy na polygamii, żadne kz3, girsy3 itd. nie mają startu.

Ale Halo Reach ma c'nie? :turned:

Niektórzy chyba nie łapią stylistyki KZ. Jest za mroćnie.

no jest tam, itd. c'nie ? ;]

HR zapowiada się na 9/10 w kwestii oprawy (nie licząc wielkości/designu). HR będzie wyglądał świetnie ale żaden miażdżyciel graficzny. Zaś girsy3, killzonk3 pewnie będą ładniejsze > efekty/tekstury/detale.

up - ta, jest gdzieś porównanie bety i final, są różnice.

Opublikowano

Zobacz na filmiki na YT już Reach wyciekł. Duże bitwy są ok, nie są skryptowane, całkiem fajny klimat, ale masowa masturbacja to przesada. Najlepszy FFP tego roku, chyba, że MoH zaskoczy, ale w tym roku tylko MOH (?), BC2 i Halo są bardzo dobre.

Gdzie HL2 Trzeci Epizod?

HR zapowiada się na 9/10 w kwestii oprawy (nie licząc wielkości/designu). HR będzie wyglądał świetnie ale żaden miażdżyciel graficzny. Zaś girsy3, killzonk3 pewnie będą ładniejsze > efekty/tekstury/detale.

To już wszystko rozumiem. Liczy się tylko grafika, a miód z gry można sobie wsadzić.

Opublikowano

Liczy sie wszystko, od topow nalezy wymagac wszystkich elementow na najwyzszym poziomie.

Opublikowano

hl2 ep3.... hmmm dobre pytanie. jakies artworki biegaja po internecie i chyba nic wiecej :<

pewnie valve nadal walczy z programowaniem na ps3 ;]

Liczy sie wszystko, od topow nalezy wymagac wszystkich elementow na najwyzszym poziomie.

NO WŁAŚNIE! czyli halo odpada na starcie...

Opublikowano

czytałem, że na tej mapie którą widać na tym filmiku dodano jakieś efekty typu mgła/dym itd widać to choćby na tym koreańskim standzie

Liczy się tylko grafika, a miód z gry można sobie wsadzić.

O nie nie, mnie właśnie jara to co też już można zobaczyć na jutubie http://www.youtube.com/watch?v=MVOLm13VUQg niesamowite AI

nie chcę nawet myśleć co to będzie na poziomie Legendary gdzie walczysz z 10+ elitami

Gdzie HL2 Trzeci Epizod?

Niestety w ciemnej głębokiej (pipi)e, nie mogę wybaczyć Valve że przez 3 lata nic o kontynuacji HL2. "Epizody sprawią że gry będą się pojawiać szybiej" - NO SHIT

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Reach Kolti lapie sie w sam raz na top killera, mozliwe ze pozegnanie z seria bo nie wiem co 343 zrobi z tym trademarkiem.

O nigdy nie podobal mi sie Half Life, jest tak PCtowy :diablo:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Reach Kolti lapie sie w sam raz na top killera, mozliwe ze pozegnanie z seria bo nie wiem co 343 zrobi z tym trademarkiem.

Będzie odcinać kupony.

Opublikowano

no hl jest pctowy fakt, ale, ALE to nadal dobra gra ;]

jak wyszła to graficznie nawet dawała rade.

ja czekam na kolejna czesc, bo jestem szalenie ciekaw jak dalej rozwinie sie fabuła. przy czym licze na to, ze bedzie jakis fajny motyw zemsty za "wiadomo co"

Opublikowano

z uzyciem pistoletunawiadomoco?

Opublikowano
jak wyszła to graficznie nawet dawała rade.

:o przecież to była najładniejsza gra w 2004 roku, e?

Major a pokemony i inne dziwactwa w HL1 ci nie przeszkadzały?

Opublikowano

Trochę, ale tam jest fajny klimat postkomuny i intrygująca historia.

Edytowane przez CoATI

Opublikowano

postkomuna to jest tylko w HL2, HL1 to typowy hard s-f z niektórymi naprawdę dziwacznymi stworkami (np. pies o jednym oku który piszczeniem wywoływał falę uderzeniową).

Opublikowano

Tzn nawadniajaca?

Opublikowano

HL1 dużo mniej mi się podobał.

(ech ten Steam :rolleyes: )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.