Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
jak wyszła to graficznie nawet dawała rade.

:o przecież to była najładniejsza gra w 2004 roku, e?

[...]

wystylizowalem wypowiedz jako uszczypliwą w stosunku do 'fana halo' i jego tekstów o miażdżącej grafie przy premierze kolejnych czesci halo.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Half-Life 2 to najlepszy FPP w jakiego grałem. Fchooy fajna gierka.

Opublikowano

Dokładnie. :good:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Po raz drugi. Co mnie obchodzą oceny i (zwłaszcza) sprzedaż? Zresztą średnia Halo 3 śmieszy tak samo jak średnia MGS4.

To co skłania cie do zakupu gry???????

Opublikowano

Dokładnie. :good:

+1, HL2 to była tak miodna gierka, że w swoim czasie zamiast grać w nowe FPSy to przechodziłem sobie kolejny raz właśnie HL2... Ogólnie to zaliczyłem go z 15-20 razy w ciągu tylu lat :blink: + epizody po parę razy

Opublikowano

Po raz drugi. Co mnie obchodzą oceny i (zwłaszcza) sprzedaż? Zresztą średnia Halo 3 śmieszy tak samo jak średnia MGS4.

Własny gust oraz opinie (niekoniecznie oceny). :turned:

Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale mi się marzy kolejny Box od Valve :wub: Wyobrażacie sobie np. Green Box w którego skład wchodzi Half-Life2: Episode 3 (który jest w produkcji btw), Counter-Strike Source (i kupiłbym Gold na 12 miechów), Portal 2 i np. hmmm Left For Dead 1 + 2? Aż mi się ciepło zrobiło na samą myśl :pinch:

Opublikowano

Były wcześniej acziki do HL2 na Steamie? Grałem z dwa lata temu, a mam 0/33 więc chyba nie. Fajnie.

CS to shit wolałbym L4D.

Opublikowano

Kierowanie sie ocenami gier przy ich zakupie to jakaś paranoja... nie dość, ze skala ocen to 7+ do 10 to jeszcze gry pokroju mgs4, gow3, kz2 dostaja oceny za sama nazwe.

ja kieruje sie własnym gustem, zapowiedziami i czasem gameplayem w jakims serwisie.

Nie wiem jak Wy, ale mi się marzy kolejny Box od Valve :wub: Wyobrażacie sobie np. Green Box w którego skład wchodzi Half-Life2: Episode 3 (który jest w produkcji btw), Counter-Strike Source (i kupiłbym Gold na 12 miechów), Portal 2 i np. hmmm Left For Dead 1 + 2? Aż mi się ciepło zrobiło na samą myśl :pinch:

ej? co zrobiliscie mace? napisał 2 mądre posty pod rząd... cos jest nie tak.

Opublikowano

MGS4, GOW3 i KZ2 to bardzo dobre gry, God Of War 3 wręcz wybitna. Co poradzić, że kolejna część dorównuje poprzednikom, tak to już jest w tym biznesie. Bogacze szczodrzej sypią kasę na tytuł, który już raz nieźle zarobił.

Opublikowano

MGS4, GOW3 i KZ2 to bardzo dobre gry, God Of War 3 wręcz wybitna. Co poradzić, że kolejna część dorównuje poprzednikom, tak to już jest w tym biznesie. Bogacze szczodrzej sypią kasę na tytuł, który już raz nieźle zarobił.

oczywiscie, dobre gry, ale gdyby obowiazywała skala ocen 1-10 to gierki powinny dostac oceny w okolicach 6-8.

Opublikowano

oczywiscie, dobre gry, ale gdyby obowiazywała skala ocen 1-10 to gierki powinny dostac oceny w okolicach 6-8.

W takim razie gier na 9-10 w tej generacji NIE MA.

Opublikowano

MGS4 i KZ2 penie tak...natomiast trzecie przygody Kratosa zdecydowanie zasluguja a 9+/10-

Ale o gustach sie nie dyskutuje ;)

Opublikowano

God of War 3 ocena 6-8? Dobry żart. Może innowacyjna nie jest, ale gameplay dalej jest na bardzo wysokim poziomie, nie wspominając już o oprawie, która ma bardzo mocne momenty

Posejdon, Kronos, pościg za Hermesem

i to zdecydowana czołówka. Momentami przewyższa Uncharted 2, w innych aspektach trochę ustępuje.

Opublikowano

Gears of War, Mass Effect, Heavy Rain.

Opublikowano

ja zawsze myslałem, ze oceny 9-10 sa dla gier bardzo dobrych, świeżych, innowacyjnych, itd.

gow3 to dla mnie tylko grafika... osobiscie uznaje tylko pierwsza cześć ;] no ale o gustach sie nie dyskutuje ;]

Opublikowano

@CoATI: a w tej generacji jest ich naprawdę sporo.

Opublikowano

ja zawsze myslałem, ze oceny 9-10 sa dla gier bardzo dobrych, świeżych, innowacyjnych, itd.

gow3 to dla mnie tylko grafika... osobiscie uznaje tylko pierwsza cześć ;] no ale o gustach sie nie dyskutuje ;]

Gdyby tak to oceniać to taki Dante's Inferno, czy Darksiders przy GoW zasługują na oceny w przedziale 3-4.

Opublikowano

Heavy Rain na 9-10? Dobry żart.

Opublikowano

Gears of War, Mass Effect, Heavy Rain.

Heavy Rain? Dla osoby, która ma mózg, go używa i łączy w logiczną całość to co widzi na ekranie? :turned:

God Of War 3 nawet pomimo tego, że dwójka jest bardziej epicka, to gra na 9, jeżeli nawet nie na 10. KZ2 za samo stworzenie w multi na PS3 czegoś na kształt sceny Halo z X360, zasługuje na uznanie (choć pewnie zaraz będzie krytyka). Tak samo MGS4, który dokonał niemożliwego, zakończył serię rozwiązując masę nieścisłości z poprzednich części, choćby nieśmiertelność Vampa. Nie jestem jakimś fanem MGS, ale doceniam gry epickie, a do tych wszystkie trzy się bez wątpienia zaliczają.

Opublikowano

Heavy Rain wprowadza dla mnie coś co KAŻDA gra po niej powinna mieć. Chodzi mi o sposób prowadzenia narracji (tak samo jak i Alan Wake) i bardzo fajnie rozwiązane QTE. Do tego dodajmy ciekawą historię, świetną grafikę i udźwiękowienie oraz całkiem dobrą lokalizacje. Otrzymujemy dopracowany produkt z odpowiednią ilościa innowacji. Jak dla mnie to 9 się należy.

Opublikowano

God Of War 3 nawet pomimo tego, że dwójka jest bardziej epicka, to gra na 9, jeżeli nawet nie na 10. KZ2 za samo stworzenie w multi na PS3 czegoś na kształt sceny Halo z X360, zasługuje na uznanie (choć pewnie zaraz będzie krytyka). Tak samo MGS4, który dokonał niemożliwego, zakończył serię rozwiązując masę nieścisłości z poprzednich części, choćby nieśmiertelność Vampa. Nie jestem jakimś fanem MGS, ale doceniam gry epickie, a do tych wszystkie trzy się bez wątpienia zaliczają.

Kojima nanomaszynami większość wątków sobie tłumaczy.

Opublikowano

Gdyby tak to oceniać to taki Dante's Inferno, czy Darksiders przy GoW zasługują na oceny w przedziale 3-4.

No.

ale mysle, ze cos kolo 5-6 by mogło byc ;] {w DI nie grałem}

EDIT//////

ja wiem, ze to są herezje, ale w dzisiejszych czasach ocena liczbowa gry nic nie mówi odbiorcy.

Opublikowano

Bardzo fajnie rozwiązane QTE? Ta "gra" to jedno wielkie QTE. Świetna grafika? Hm, nie powiedziałbym. Zwłaszcza animacja ssie. Innowacji w HR było tyle co kot napłakał. Ogólnie HR jako film interaktywny dostaje ode mnie 8 (byłoby więcej gdyby nie nieścisłości). Jako gra max 5-6. Zresztą co to za gadka z Tobą, skoro w HR nie grałeś wcale

Opublikowano

Czyli uncharted 1 na 8+/9 a uncharted 2 na 5/6 bo mechaniką prawie to samo co 1.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.