Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A żaden sandbox nie może dostać 10, bo i tak powiela schematy GTA3. :turned:

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Greg jak zwykle jest najmądrzejszy :whistling: Jeśli wg. Ciebie gra nie jest warta pieniędzy to nie jest ich poprostu warta :lol: :lol: :lol:

Grałem w HR

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

ja zawsze myslałem, ze oceny 9-10 sa dla gier bardzo dobrych, świeżych, innowacyjnych, itd.

gow3 to dla mnie tylko grafika... osobiscie uznaje tylko pierwsza cześć ;] no ale o gustach sie nie dyskutuje ;]

Czyli uncharted 1 na 8+/9 a uncharted 2 na 5/6 bo mechaniką prawie to samo co 1.

akurat uncharted słaby przykład ;]

jedynka była biedna... jak gdzies napisałem ze dałbym jej 7+/10 to poleciały mi minusy w profilu ;]

za to u2 naprawia bledy pierwszej czesci i jest w kazdym calu lepsze.

ogolnie idac tym tropem czyt. jesli cos juz bylo to kazda kolejna gra nie moze byc lepsza, jest blędne.

na ocene gry nie sklada sie tylko jej rodzaj - przytoczony sandbox i gta3.

składowe gry to także fabuła, design, grafika, muzyka, fun, smaczki, dodatki do gameplayu i masa, masa innych rzeczy, które to maja wpływ na ocene koncową [powinny miec].

była bitwa halo vs. killzone - obie gry łączy tylko to, ze sa fps'ami. cała reszta jest całkowicie inna.

Opublikowano

łączy je "coś" jeszcze że są ex'ami na poszczególne platformy, halo jest flagowym fps'em, a Kz2 nie koniecznie jest jeszcze R2..

Opublikowano

R2 - jejku jak ta gra mi nie przypadla do gustu. Nie czuc w ogole ze strzelasz, zreszta po co jak strzelasz do jakis tekturek z reguly. Singla nawte nie skonczylem...

Opublikowano

R2 miało genialny single player. Świetna grafa, mocarni bosssowie, doskonały design(kolejne niewykorzystany setting Sony, a potencjał naprawdę olbrzymi - to jest właśnie takie trochę poważniejsze Halo). Multi to inna bajka - generalnie nie jestem wielkim fanem FPS-ów multi, ale gracze mocno na ten tryb narzekali, za to chwalono go w jedynce. Killzone 2 to była natomiast świetna gra ze spartoloną fabułą. Graficznie to IMO wciąż najładniejszy FPS tej generacji, miał ciężki klimat, dobry design, dosyć unikalne sterowanie i mocne multi. Kiepska była(bardzo) 'jedynie' warstwa fabularna. Problem jednak nie leży jednak w słabości ww. gier tylko w nieudolności Sony, które nie zrobiło swoim markom odpowiedniego marketingu i tym sposobem i o R2 i o KZ2 głośno było tylko przy okazji premiery, a teraz nie mają one bazy graczy - rzeszy fanów, którą ma Halo.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Doszedlem do tego, ze Resi to powazniejsze Halo i przestalem czytac. Co jest niepowaznego w Halo niby?

Opublikowano

Najładniejszy FPS tej generacji, wolne żarty, miał swoje momenty, ale bez przesady.......jak zobaczyłem las, wybuchłem śmiechem.

Doszedlem do tego, ze Resi to powazniejsze Halo i przestalem czytac. Co jest niepowaznego w Halo niby?

Te małe kolorowe stworki.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Prosze dla kolegow od dyskusyjnego stolika

itonlydoes.gif

http://img341.imageshack.us/img341/8104/itonlydoes.gif

Kto chce niech korzysta z mojej bylej, swietnej sygnatury :teehee:

Opublikowano

Najładniejszy FPS tej generacji, wolne żarty, miał swoje momenty, ale bez przesady.......jak zobaczyłem las, wybuchłem śmiechem.

Te małe kolorowe stworki.

i Roboty w roli bohaterow... :teehee:

a na powaznie - fakt, te male stworki powagi nie dodaja, ale maja swoj urok - szczegolnie jak zaczynaja przed nami uciekac :potter:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chodzi o Grunty? W Reach wygladaja zupelnie inaczej niz w pozostalych czesciach.

http://halo.wikia.com/wiki/Unggoy

NIby Pokemon a opracowany przez Bungie z detalami. Universum Halo zyje.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kinect w Polsce za 649 zł, zestaw z X360 + Kinect 1299zł. Już widzę tłumy ludzi biegnących po tą kamerkę w dniu premiery :whistling:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

No ale bez jaj Psyko, Halo pod względem fabuły i designu to spartolina dla hamerykanów, którzy łykają niczym pelikany tą naiwnie patriotyczną opowieść o dzielnych i dobrych Spamerykanach, kontra źli i bezduszni kosmici. Kolorowe laserki, kosmiczne chochliki i ostateczne zjednoczenie zwaśnionych ras... No bez jaj, przyznaj się, że grę kochasz za gameplay a nie dobranockową historię, której w żaden sposób nie można porównać z brudnym, zlinczowanym przez brutalnych obcych światem Resistance.

Opublikowano

Dawno wiadomo ze Kinect i Move to bzdety, ktore skoncza jak jakies smieszne Singstary, czy EyeToye...

Sorcery jest zaje.biste :potter:

Halo bardzo lubie za caloksztalt, dostrzegam jego wady, ale w obliczu bestialskiego ataku na te swietna gre jestem zmuszony walczyc jak lew, jak SPARTANIN o jej dobre imie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jest ktos kto bierze ten temat na serio? Gralem troche w KZ2 i fajna to gra, choc duzo ciekawsze i fajniejsze wydaje mi sie Halo. Mysle, ze Reach dla mnie mzoe byc gra bez wad, mam nadzieje.

Opublikowano

Spokojnie, beda trzepali ladna kapuste sukcesywnie wypuszczajac nowe mappacki.

Opublikowano

jeśli do tego czasu będą tanie MSP na allegro to jestem za, nie ma to jak za 800MSP zapłacić ~ 6,5zł hehe ;)

To jest własnie atut Xbox live, tak wiele, za tak nie wiele ;)

Gry za które Sonybojki płacą około 40-50zł my, Xmisie mamy za niecałą dyszke ;)

Opublikowano

jeśli do tego czasu będą tanie MSP na allegro to jestem za, nie ma to jak za 800MSP zapłacić ~ 6,5zł hehe ;)

plejacyki też moją konta z 50$ 100$ za 50/100zł ;>

Opublikowano

plejacyki też moją konta z 50$ 100$ za 50/100zł ;>

Plus dzielone na 5 :ninja:

p.s xDxD

Opublikowano

No, a w Sklepie Psx Extreme jest Too Human za parenaście złotych, na PS3 nie ma takich tanich gier pudełkowych. Teraz już wiadomo że X360 jest lepszy <<ironia mode on>>

Opublikowano

Na PS czy nie ma trawy!!! Lolki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.