Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Dawno wiadomo ze Kinect i Move to bzdety, ktore skoncza jak jakies smieszne Singstary, czy EyeToye...

Sorcery jest zaje.biste :potter:

Halo bardzo lubie za caloksztalt, dostrzegam jego wady, ale w obliczu bestialskiego ataku na te swietna gre jestem zmuszony walczyc jak lew, jak SPARTANIN o jej dobre imie.

No fch.uj bestialski atak na Halo z mojej strony. Szkoda że nie przeczytałeś dalej, bo wtedy może byłoby jasne, że poważniejsze Halo = bardziej mroczne, brudne i takie tam. Świata SW też nie uważam za poważny i wcale nie traktuję tego jako wady. Resistance 2 swego czasu zrobiło na mnie duże wrażenie i po prostu jestem zdziwiony, że Sony nie potrafi zadbać o taki brand. Z trójką zanosi się na to samo - z du.py trailer, nie wiadomo o co kaman, a zresztą i tak nikt o nim prawie nie wie. Nie robię żadnych rankingów, po prostu twierdzę, że kampania R2 nie ma się czego wstydzić przy żadnym z FPS-ów tej generacji. W zasadzie mógłbym się podpisać pod tym, co pisał Mr. Blue.

Najładniejszy FPS tej generacji, wolne żarty, miał swoje momenty, ale bez przesady.......jak zobaczyłem las, wybuchłem śmiechem.

Las? Pisałem o Killzone 2.

Opublikowano

No, a w Sklepie Psx Extreme jest Too Human za parenaście złotych, na PS3 nie ma takich tanich gier pudełkowych. Teraz już wiadomo że X360 jest lepszy <<ironia mode on>>

Chodzi o ten niewypał (średnia gra ze zjebanym sterowaniem), gdzie sklepy próbują się pozbyć zbędnego towaru, bo zajmuje miejsce? Widać nikt tego nie chce nawet za 19zł, może niedługo będą rozdawać za darmo.

Opublikowano

Oglądałem ten filmik z Reacha z bety i jakoś mnie nie zmiażdżył grafiką. Jest ok i rewelacji nie będzie nawet jak dodadzą mgiełkę albo inne bzdury. Za to mapa wydaje się idealna do multi i już widzę te litry miodu podczas gry na niej.

jeśli do tego czasu będą tanie MSP na allegro to jestem za, nie ma to jak za 800MSP zapłacić ~ 6,5zł hehe

Jeszcze niedawno Xboty bulwersowały się, że PS3kowcy dzielą sobie gry na 5 osób i szumnie nazywali to piractwem, a nawet czymś gorszym. Za to kupowanie punktów, które zostały komuś ukradzione jest ok?

PS: Żeby nie było - nie popieram ani jednego, ani drugiego zachowania.

Opublikowano

jak już mówiłem - jak kto zechcę to może zanegować i ośmieszyć historię każdej gry, szczególnie w konwecji s-f. Halo, Killzone, Gearsy, Resisstance, Half-life - zwykły ignorant może w prosty sposób porównać każdą grę (a raczej fabułę) do gumisiów.

Opublikowano

No np, mirror's edge i inFamous też tam skaczą xD jak gumisie po soku xD

Opublikowano

Zanim ktoś ośmieszy fabułę Half-Life'a to musi ją najpierw zrozumieć. Jeśli ją zrozumie, to wtedy przejdzie mu ochota na jakiekolwiek ośmieszanie - ergo, nie sypcie herezją na prawo i lewo.

Opublikowano

Tutaj mozna wysmiewac tylko Halo.

A, i Nintendo.

:turned:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wyśmiewanie Half-Life jest herezją. Nie chodzi już nawet o gusta, ta gra jest tak stonowana w każdym aspekcie, że nie męczy nawet przez chwilę, a balans między strzelaniem, eksploracja, a zagadkami jest idealny.

Opublikowano

Tutaj mozna wysmiewac tylko Halo.

A, i Nintendo.

:turned:

i, i killzone[wszystkie czesci]! oraz pierwsza czesc uncharted!

pamietam jak wmawiałem sobie, ze nie dam sie hype'owi i nie kupie kz2 na premierze... kupiłem... cholera jeden z najgorszych zakupów growych, po kupnie kz1 za 15zl [folia]. tragedia.

Opublikowano
Oglądałem ten filmik z Reacha z bety i jakoś mnie nie zmiażdżył grafiką

Ja miałem to samo podczas oglądania filmiku

:woot::lol::woot::lol::woot::lol::woot::lol::woot:

z Uncharted 2

Opublikowano
Oglądałem ten filmik z Reacha z bety i jakoś mnie nie zmiażdżył grafiką

Ja miałem to samo podczas oglądania filmiku

:woot::lol::woot::lol::woot::lol::woot::lol::woot:

z Uncharted 2

Wiem, że po filmie grafiki się nie ocenia, ale ktoś tu specjalnie wstawił to wideo, żebyśmy wszyscy urządzili zbiorowe bukkake. Sry, nie pykło.

Edit: A jeżeli chciałeś mi dogryźć z tym U2, bo to niby taka super gra na PS3, to ci nie wyszło. Po dla mnie średniej jedynce za drugą część przygód Drake'a już nie chwyciłem.

Edytowane przez estel

Opublikowano

Zanim ktoś ośmieszy fabułę Half-Life'a to musi ją najpierw zrozumieć. Jeśli ją zrozumie, to wtedy przejdzie mu ochota na jakiekolwiek ośmieszanie - ergo, nie sypcie herezją na prawo i lewo.

Hahaha!!11 doktorek w okularkach otwiera portal, wychodzą złe potwory :< potem on walczy na planecie i zabija bosa. Zasypia na parę lat, budzi go jakiś krawaciarz i każe walczyć w komunistycznym mieście z typkami w maskach gazowych pfff!

Opublikowano

MaZZeo, każdą grę można tak opisać:

- Halo - przyszłość, na świat najeżdżają kosmici, koleś w pancerzu ratuje ziemię.

- Bioshock - typ leci samolotem, wpada do morza, próbuje uciec z wierzyczki, bo ktoś zniszczył miasto.

- KillZone - źli najeźdźcy, kolesie ratują świat

- Mass Effect - znaleźliśmy super technologie, nie dajmy się kopać w dupe, uratujmy wszechświat

Chyba jest coś jeszcze co opisuje fabułę, c'nie?

Opublikowano

Akurat Twoje opisy zawieraja zbyt malo w sobie ironi,by je porownac do Mazzeo :potter: ba nawet mnie zacheciles;-)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie potrafie opisać kto jest kim, bo jak przeszedłem KillZone2 to nawet nie wiedziałem o co tak naprawdę chodziło. Ale strzelało się naprawdę za(pipi)iście :)

Opublikowano

Nie moja wina, że tak prostej fabuły nie załapałeś. :turned:

Wracając do ceny Kinecta. Nawet Grigori w tak wysoką nie wierzył. :potter: Mówiłem ponad 599zł i jest haha. :/

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ja bym się zgodził, że Killzone 2 ma beznadziejną fabułę, a sceny śmierci silą się na wymuszony patos, co wychodzi strasznie żałośnie.

Opublikowano

Fabułe załapałem, poprostu uważam, że ta gra nie ma czegoś co można nazwać fabułą, a jedynie opowiastką ;) Nie zmienia faktu, że jest to fajna gra.

Opublikowano

Jak ktoś powie, że w grach Halo ma lepszą fabułę i postaci niż KZ to :sick:

Akurat tak żałosnych postaci jak w K2 to chyba nie ma żadna gra, już niegadający Gordon Freeman jest 100 razy bardziej haryzmatyczny od tej bandy bezpłciowych idiotów z Killzone'a.

Opublikowano

już nie piszcie o postaciach i fabule w kz2 bo w tej grze to nie istnieje :turned:

Nawet gry wyścigowe zjadają killzonk-a trybem kariery xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.