Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

mnie ciekawi jak Bungie sobie poradzi z cellem

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

bo sony mogloby udostepniac devom 3party narzędzia, którymi posługuja sie 1party... to samo tyczy sie pomocy ich "elitarnego zespołu programistycznego"

Panują coś na PS3?

"The partnership between Bungie and Activision is a big win for gamers worldwide," a Sony spokesperson told IGN. "Combining Bungie's creativity with the incredible power of PlayStation 3 will add serious muscle to action gaming. We look forward to extending Bungie's 'next big action game universe' with PS3 users."

i

http://www.destructoid.com/sony-bungie-on-ps3-will-create-halo-on-steroids--172409.phtml

Opublikowano

Panują coś na PS3?

Przecież z acti mają wydać multiplatforma. Jeszcze nie wiadomo co to za Ip.

Opublikowano

Panują coś na PS3?

Call of Halo. Nie lubię obu firm, kojarzą mi się z wielkobudżetowymi napierdalankami bez klimatu i duszy.

Opublikowano

To się po prostu sprzedaje. Zresztą sam uwielbiam odpalić multi w CoD, bo jest szybki i arcade'owy. Podejrzewam, że Black Ops zbliży się do pułapu MW2 w wynikach sprzedaży.

Opublikowano

Pewnie się zbliży, ale wątpię by przebił. Na MW2 było takie ciśnienie ze względu na rewelacyjnego CoD4. Teraz bez Infinity Ward nie wiem, czy taki hype osiągnie jakikolwiek następny CoD.

Opublikowano

@Jordan

Zdarza się nawet najlepszym ;)

Postanowiłem też dorzucić swoją cegiełkę do tego tematu. Znany skąd nikąd serwis IGN od kilku dni publikuje zestawienie 25 najlepszych gier na Xboxa360. Wiecie co jest na pierwszym miejscu? Mass Effect 2. A wiecie co zmierza na PS3? No właśnie ;>

Opublikowano

Panują coś na PS3?

Call of Halo. Nie lubię obu firm, kojarzą mi się z wielkobudżetowymi napierdalankami bez klimatu i duszy.

akurat hejlo klimatu nie można odmówić

Na amerykańskim PS Store jest do kupienia...

PRZEDŁUŻENIE GWARANCJI O ROK :confused: :verymad: <_< :mellow::blink:

Chyba ich porąbało! "Jedyne" 60 dolarów.

sony się rozkręca $$$

3 lata dodatkowego ubezpieczenia na x/ps w sklepie to ok. 200zł

co gadki RE vs SH

ostatni SH (klimat, horror) >>>>>>>>>> RE5

zaś czy wszystkie części SH są lepsze fabularnie od RE :no: RE2 bardzo mi podszedł, RE1/0 na GC również, może fabularnie zalatują kiczem i horrami klasy B ale coś w tym jest.

Opublikowano

Najlepszą grą na X-a są pierwsze Gearsy. :] Goście od 10 dla MGS4 nie znają się na grach. :D

Opublikowano

Nie komentuje wypowiedzi Antaresa, bo to jakis zart.

SH ma klimat schizy po japonsku, mnie osobiscie bardziej kreci klimat zombie, te wrzucenie klimatu Romera do RE, RE 2, Nemesis, CV... 4 spoko, jako eksperyment, 5 to dno totalne, kiczoaty szajs.

Gearsy 2 > Gearsy :blush:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

powinni zrobic remake 2 i 3 jako jedno (z tego co pamietam to 3 dziala sie przed 2 co nie?), fajnie by to wygladalo, 20 godzin porzadnej zombiaczego survivalu z cala plejada bossow. czego chciec wiecej ;) : >

Opublikowano

Jak sie nazywa majacy wyjsc na XLA arcade scrollowany shooter z takim jakby spodkiem o dosc artystycznym designie?

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyć RE3 opartego na mechanice RE4/RE5. Oczywiście zmian była by masa w porównaniu do ostatnich RE, ale wprowadzając bardziej dynamiczne zombie, pięknie wymodelowanego zabójczego Nemesisa (tak jak w poprzednich częściach, na wybór mamy sekundy, które i tak nie pauzują gry), lepszy voice acting, przytłaczjący klimat (w RE4 w laboratoriach zalatywało mi poprzedniczkami. Gdyby zabrał się za to ktoś naprawdę chcący ożywić serię i wynieść ją na piedestał to by się to udało. Wystarczy spojrzeć na

lickery w RE5. Cholernie dawały radę, choć mogłybyć zwinniejsze

.

Opublikowano

Jak sie nazywa majacy wyjsc na XLA arcade scrollowany shooter z takim jakby spodkiem o dosc artystycznym designie?

hymm shank?

Opublikowano

hymm shank?

:teehee: NIE

Insanely Twisted Shadow Planet

http://www.youtube.com/watch?v=975Zw8BJ3Vg

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

RE3 w stylu RE5 ? nieeee, RE to RE. Forma Remake-ów z GC jest idealna i tak dopakowane w 1080p z wy(pipi)aną grafiką mogłyby wyjść odświeżone re2/3. Gry Capcom w tej generacji to już nie to samo...

coś wiadomo kiedy na gierka na xbla wyjdzie ?

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Nie, gameplay musi sie zmienic, ale na pewno nie na taki jak w RE 4 i 5.

Opublikowano

bigdaddy: Jest jeszcze w produkcji. Na blogu nic nie piszą chyba o tym kiedy będzie mieć premierę. Tak samo nic nie wiadomo o premierze Ilomilo na które też czekam. Jak już wyjdą to sobie zrobię kombosa - Limbo + Insanely Twisted Shadow Planet + Ilomilo :P

Opublikowano

BD - potym jak RE wyglada na GC nie potrafie sobie nawet wyobrazic jaki poziom graficzny osignął by remake "dwojki"(cz tam nawet "trójki" o której ty wspomnasz) na aktualne konsole. ;o

MÓZGOJE.B!

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Mamy 2010. Obracanie się w miejscu i chodzenie po wyrenderowanych miejscach ze statyczną kamerą jest poprostu archaiczne.

DeadSpace pokazał, że można zrobić horror w 3D i na dodatek się bać.

Edit: ta gra o spodku to coś dla mnie :)

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Majac te 20 kilka lat nie ma szans zeby sie bac czegokolwiek na ekranie. Smuta prawda. W RE wywalic ta statyczna kamere, zmeiniec sterowanie i powrocic do Racoon i bedzie swietnie.

Opublikowano

te wase wsyskie nowe generacjomn i grom som slabe. otoz pegazus rzadzi!!!!!!!! i gfry na niego tyz (jaki ś mariany i podrobki) pozdro

Opublikowano

Ach te kobiety... ^^

@Psyko: mając 20 straszy nawet stary Silent co tylko dowodzi, że nie to co widać na ekranie, a to czego nie widać straszy najbardziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.