Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

PSN jak na darmową usługę sprawuje się lepiej niż Steam przykładowo.

rozwin

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

jedno wiem, sterowanie w fps'ach nie bedzie tak wygodne jak reklamują...

Możesz tak sądzić po prezentacji KillZone2, które jest słaba (strasznie wooooolne sterowanie), ale popatrz na Metroidy na Wii. Tam rozwiązano to tak dobrze, że można uważać, że lepiej, niż na padzie.

własnie przez gry na wii mam takie zdanie ;]

Opublikowano

Killzone 3 z obsługą Move to dla mnie od początku był jakiś chory pomysł. Przecież ten typ sterowania (ciężki) nie za bardzo nadaje się sensory ruchu, chyba że tylko w formie ciekawostki (np. świetnie w KZ2 wyglądało uzbrajanie ładunków lub odkręcania korby z wykorzystaniem SixAxis). 3D w K3 jak najbardziej, lecz Move to wciąż bolesna kwestia.

Opublikowano

beda 3 warianty sterowania

to zwane "ciężkim"

normalne bez efektu ciężkości

oraz move

do tego rózne warianty obłożenia klawiszy tak jak w kz2

Opublikowano

własnie przez gry na wii mam takie zdanie ;]

No, bo z Move będzie jak z Wiimotem pewnie (czyt. tylko firma rodzima wie co z tym czymś zrobić).

Opublikowano

Z kontrolerów ruchowych grałem na Wii i na Eye Toyu. Po tych doświadczeniach bardziej przychylny jestem Move (ale i tak nie do końca), a relacja Alberta z FD potwierdza, że Kinect to zabawka fajna na 5 minut.

Opublikowano

dpad poprawiony, oka.

szare przyciski, wtf?

biało czarny pad, wtf?

czemu nie dali go do slima, wtf?

ogólnie to chyba jakiś prototyp to co major nelson pokazał na jutubie

Opublikowano

Krzyżak wygląda już znacznie lepiej, ale czy będzie tak wygodny jak ten w DS3 to się okaże.

Opublikowano
Jedziesz po PSN jak po kobyle, a to wcale nie jest glupia usluga.

znowu czytasz to co chcesz a nie to co jest napisane. Pokaż posta gdzie okrutnie jadę po psn albo zmień grzybki.

zaś dla mnie gry w psn+ to chybiony pomysł kto chciał to obadał dawno te gry, zamiast tego mogli by wrzucić do abonamentu: lepszą przeglądarkę, grupy, porządny czat czy inne opcje/usługi.

co do playslaveów no cóż...skoro odpisuje na posta gdzie ktoś pisze xboty....ale nich cie będzie, znowu majory płaczą o playslave podczas gdy sami rzucają na lewo i prawo xbotami, fajnie.

z innej beczki:

w pre-orderach nawet fable 3 wygrywa z GT5 zaś Hejlo 1.5mln widać gracze wiedzą co najlepsze :sweat:

a nowy pad hmmmm czemu do (pipi)a tylko jako limitowana edycja. Poza nawalankami ten krzyżak do niczego nie służy (miana broni jedynie) więc szkoda kasy.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Normalny dipad? Wreszcie będzie można oficjalnie nazwać pada do 360 najlepszym ever. Wiem, że DS to sprawdzona konstrukcja, ale Sony powinno pójść z tym do przodu.

bd ja nie płaczę.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ten d-pad to można zrobić tak by był "dysk" tak jak teraz albo wysunięty krzyżak.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ten d-pad to można zrobić tak by był "dysk" tak jak teraz albo wysunięty krzyżak.

Tak, i to jest dobry fjuczer, bo będzie to dobre rozwiązanie dla zwykłych użytkowników, którzy używają tylko 4 kierunków np. do zmiany broni i dla ludzi którzy robią na tym jakieś półkółka czy co tam sie nie robi w tym SFIV ;)

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć co to za pad? Prototyp, oficjalny, na licencji?

Opublikowano

dpad poprawiony, oka.

szare przyciski, wtf?

biało czarny pad, wtf?

Nie dodali go do slima aby więcej zarobić ;)

Opublikowano

Ten pad to najpiękniejszy pad jaki kiedykolwiek widziałem. Serio.

Opublikowano

dpad poprawiony, oka.

szare przyciski, wtf?

biało czarny pad, wtf?

Nie dodali go do slima aby więcej zarobić ;)

Kochany Microsoft :wub:

Opublikowano

ten pad jest najpiękniejszy

360_Controller_BlueTint.jpg

Do tego przewodowy :_)

Opublikowano

kinect na starcie będzie rozpoznawał tylko angielski + jego odmiany, japoński i meksykański.

Europa doczeka się aktualizacji najpóźniej na wiosnę 2011 :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.