Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tylko w tym nowym padzie mogli zostawić kolorowe przyciski. W grze wyskakuje QTE "Wciśnij "żółte Y", patrzysz na pad "Jaki (pipi)a żółty ?!?!" :teehee:

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Tylko w tym nowym padzie mogli zostawić kolorowe przyciski. W grze wyskakuje QTE "Wciśnij "żółte Y", patrzysz na pad "Jaki (pipi)a żółty ?!?!" :teehee:

A ty patrzysz na pada podczas OTF ? Ja tylko i wyłącznie na wyczucie , na symbol, myślę, że jak większość z nas.

Dla mnie te stonowane przyciski prezentują się niebo lepiej niż obecnie te pstrokate guziczki :)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Różnie, czasem szybciej jest mi rzucić okiem niż sobie przypomnieć :P

Opublikowano

no w sumie... ja pamietam tylko ułożenie klawiszy na padach sony... i nintendo jeszcze [ale w ds'ie nigdy nie wiem jak mam wsadzic przyciski w obudowe xD].

Opublikowano

A ty patrzysz na pada podczas OTF ? Ja tylko i wyłącznie na wyczucie , na symbol, myślę, że jak większość z nas.

Dla mnie te stonowane przyciski prezentują się niebo lepiej niż obecnie te pstrokate guziczki :)

Ja tak samo tylko na wyczucie, w innym razie to bym w takim GoW przy wykończeniach np cyklopów nie nadążał za akcją.

Opublikowano

Podobno nie będzie wydania Birth by sleep na psn, czyli użytkownicy PSPgo zostali zruchani.

Opublikowano

Podobno nie będzie wydania Birth by sleep na psn, czyli użytkownicy PSPgo zostali zruchani.

Są jacyś na tym forum?

Pristine%20Rain%20Forrest%20atop%20Mt.%20Scenery%202877%20feet.JPG

Jakoś nie widzę.

Opublikowano

chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie kupił pspgo...

Opublikowano

Sony w ogóle z tym sprzętem zjebało, jak można znacznie drożej sprzedawać wykastrowany model, no i jeszcze te śmieszne ceny na PS, nieraz droższe od gier pudełkowych. Ostatnio była podobno promocja, gdzie dorzucali na starcie 10 gier, ale były to już tytuły wybrane z pewnej puli, więc nie można było sobie samemu dobrać tytułów. :]

Opublikowano

Gdybym srał pieniędzmi już dawno miałbym PSP Go, bo dopiero PSP Go wygląda jak high-end'owy gadżet. PSP wg. mnie nie wyróżnia się designem porównane do DSLite.

Opublikowano

Ja nawet rozważałem przez kilka tygodni zakup PSPGo. To, że nie ma napędu kompletnie mi nie przeszkadzało. Tylko, pewnego, radosnego poranka znalazłem ten sprzęt w którymś z MM, wziąłem w łapki i mój zapał szybko się spalił. Dawno nie trzymałem takiej tandety w rękach. Aż żal, że to wypuściło Sony. A do czego mam porównać, bo moje stare PSP jest jeszcze z przed ery tworzenia konsol z odpadków.

Opublikowano

wiele hipermarketów miało wystawione atrapy pspgo zamiast normalnej konsolki ;]

chyba, ze trzymałes jakas włączoną w lapach... ogolnie nie jest tak strasznie wykonana

Opublikowano

Nie rozumiem całego narzekania na tę konsolkę, bo pomysł PSP bez napędu, tylko z cyfrową dystrybucją, na dodatek z OGROMNĄ pojemnością mi się spodobał. Cena za to jest dość spora (podejrzewam, że brak UMD i mniejszy ekran jednak powinny zniżyć cenę).

Opublikowano

Dobrze, że dostali z liścia. Może oprzytomnieją i w PSP2 jakiś nośnik zaimplementują, w innym razie nie mają żadnych szans konkurować z 3DS, które jest skazane na sukces, bo Nintendo na rynku handheldów jeszcze nigdy nie straciło pozycji lidera.

Opublikowano

Będzie ponieważ ludziki z Sony mówiły, że PS4 będzie miało napęd, ze względu na to iż w krajach trzeciego świata różnie to bywa z netem.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

PS4 będzie miało napęd dlatego, że obecnia konsola (PS3) na pewno nie będzie na 10 lat i nie zrezygnują z technologii, którą wprowadzili raptem generację temu.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Oczywiście chodziło mi o PS4, dzięki za ostrzeżenie Major ;)

Opublikowano

ogolnie konsole bez jakiegokolwiek nośnika to chory pomysł... bo co z rytualnym zdzieraniem folii? czytaniem instrukcji? ja czytam... co z tym fajnym uczuciem posiadania czegos materialnego?

i kurde gry z cyfrowej dystrybucji trudniej odsprzedac ;]

Opublikowano

Pójdą po rozum do głowy i PSP2 będzie mieć kardy... cardy, karty. Jak to się w ogóle pisze?

Opublikowano

cart, cartridge.

a ja nie wiem czy na to nie trzeba patentow od nintendo... czy cus.

no ale zmodyfikowane memory sticki nie byłyby złym pomysłem

Opublikowano

* Podstawowy kontroler Move zamiast 149zł będzie kosztować 159zł

* Subkontroler wymagany do części gier zamiast 99zł będzie kosztować 119zł

* Zestaw: Kontroler, kamera i płyta z demami zamiast 219zł będzie kosztować 249zł

\m/

Opublikowano

* Podstawowy kontroler Move zamiast 149zł będzie kosztować 159zł

* Subkontroler wymagany do części gier zamiast 99zł będzie kosztować 119zł

* Zestaw: Kontroler, kamera i płyta z demami zamiast 219zł będzie kosztować 249zł

\m/

Wiadomo juz od dluzszego czasu,ale :

Zestaw: Kontroler, kamera i płyta z demami zamiast 219zł będzie kosztować 249zł, mozna go kupic w sklepie za 199 zl dokladnie w sklep.gram.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.