Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

PS4 będzie miało napęd dlatego, że obecnia konsola (PS3) na pewno nie będzie na 10 lat i nie zrezygnują z technologii, którą wprowadzili raptem generację temu.

Hehehe. Generacja dopiero się rozkręca.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nie ma co dyskutowac, bo te cale Move i Kinect zostanie w sferze party i casual games. MS wie w co uderza, a Sony ludzi sie ze to przepcha wrzucajac to do KZ3 i cholera wie gdzie jeszcze.

Opublikowano

Ta generacja jest już bliżej końca, niż początku. Nie ma co się czarować, deweloperzy już zaczynają psioczyć na zbyt małą moc obecnych konsol (w przypadku PS3 jest to troszkę śmieszne, ale trudno). Całkiem niedawno były niusy, że Sony kontaktuje się z deweloperami nt. tego co chcieliby widzieć w nowej generacji konsol. Dlatego te całe gadanie o 5* latach przed nami troszkę jest nad wyrost. Za te kilka lat technologia znowu pójdzie tak na przód, że to co dziś Sony uzyska od deweloperów będzie już dawno przeżytkiem. Chyba, że czeka nas stagnacja wzorem NGC->Wii.

*wcześniej napisałem 10 lat, ale to troszkę niepoważne z mojej strony ;)

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Tex co to NGS?

Opublikowano

Nintendo GameCube System XD Poprawiłem.

Opublikowano

Texas jak zmieniles avatar!?!?!

Opublikowano

Przez Gravataaaaaaar, tylko tak działa.

Opublikowano

Ciągle masz miśki w avkach. Przynajmniej tutaj.

Opublikowano

Daj tutka, bo cos nie dziala...

:teehee:

Opublikowano

chyba pierwszy raz jak tutaj zagladam... nie kminie o czym piszecie.

Opublikowano

Mysle, ze trzeba konto na gravatarze zalozyc, zuploadowac tam obrazek po czym go wybrac z tamtejszej lokalizacji.

Opublikowano

chyba pierwszy raz jak tutaj zagladam... nie kminie o czym piszecie.

Proszę Pana avatara zmienić się nie da. :o

Opublikowano

Da sie, ale wskakuje tylko 80x80.

Opublikowano

Myślałem, że się tu fajnie gryziecie, a wy tu pitolicie o avkach :P

Opublikowano

Wracajac, chcialbym zeby MS wydal swoje handhelda, ktory bylby hybryda fajnej maszynki do grania, odtwarzacza mp3 i video, ale to mrzonka... Halo Portable, PGR Portable, GoW Portable :wub: Mam nadzieje, ze PSP bedzie fajne, to od czasow GBA zastanowie sie and posiadaniem jakiegos handhelda, tyle ze same gry nie przypasza mi, chce przyzwoitego odtwarzacza video i mp3. Filmu na PSP nigdy nie wiedizalem, ale gra to na dobrych sluchawkach zalosnie. Ciekawe co to za hybryda konsoli i telefonu im wyjdzie, czy to tylko bebechy PSP zmieszane z mobile, czy cos nowego. E na bank PSP, jakby to mial byc nowy rpdukt z nowymi grami, nowa specyfikacja, to by travbili o tym onon stop.

Opublikowano

Kolti nie porownuj Zune do PSP.

Opublikowano

bo nie umiecie... wszystko działa. no i zgłaszajcie sobie takie "usterki" w http://www.psxextreme.info/topic/26026-silnik-forum/page__st__820

Jak ma działać jak nie działa? :teehee: Nawet 80x80.

Vanquish jest lepszy od Girsów. :potter:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Nie wiem, wlasnie zassalem demko, ale smiem watpic Majorze. Jest Japonski. USA > Japonia.

Opublikowano

No tak, ale obecnie prawie w ogole nie trawie japonszczyzny. Calkiem spoko te Ladyhawke, posluchaj sobie Ladytron -Destroy Everything You Touch.

Opublikowano

Japonia zasysa obecnie jeśli chodzi o przenoszenie gier na nowe generacje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.