Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Usuwają.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=SPiOynw7cCo&feature=player_embedded#!

nowa gra na iphona :ninja: toż to (pipi)a wygląda jak fable/demons souls.

ojj coś mi się wydaje że 2012 to będzie bankowy start nowych konsol, na pewno nie później jak tutaj ktoś pisał o 5 latach.

Opublikowano

Sony zdobędzie koronę 21 grudnia 2012.

Opublikowano

wy nadal sie jaracie tymi 5latkami które mają niby zostać tej generacji?

Boże, czy to oznacza ze za 2-3 lata nic nowego nie wyjdzie? Ja jakos nie widzę przeszkód.

A ten filmik wyżej - demo technologiczne, a nie gra na iphone'a, takie samo pier.dolenie jak z Rage.

Opublikowano

no demo demo które możesz ściągnąć i wypróbować, grafika masakruje.

Opublikowano

Filmik pokazuje gre na iPadzie, to nie iPhone, choc pewnie taka wersja tez jest.

Cholera, nawet sie nie spodziewalem, ze cos takiego drzemie w urzadzeniu, ktore nosze codziennie w kieszeni. Choc zapewne te gry beda dobrze smigac dopiero od 3GS'a/4, to wczesniejsze modele musza to odpalic. Z mniejsza plynnoscia, ale odpala.

Ech... widze, ze wypieranie starych modeli zaczelo sie na dobre... <_<

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

No tak, Id Software pokazało kawałek ściany z ładnie nałożoną teksturą. Epic dowalił pełnym miastem i katedrą. Nie mam pytań kto rządzi w tej branży :whistling:

Opublikowano

jest juz kilka gier, które nie działaja na 2g/3g. programow tez

Opublikowano

jest juz kilka gier, które nie działaja na 2g/3g. programow tez

Dlatego napisalem, ze wypieranie zaczelo sie na dobre. Dopiero gry sa mocnym uderzeniem w posiadaczy starszych iPhonów.

Opublikowano

No tak, Id Software pokazało kawałek ściany z ładnie nałożoną teksturą. Epic dowalił pełnym miastem i katedrą. Nie mam pytań kto rządzi w tej branży :whistling:

Znowu będzie gadka, że to bije na ryj poprzednią generację :potter: , jak to tylko takie tech demo.

Opublikowano

Spoko, maja Rage, to bije wszystko.

Opublikowano

Zajrzałem do działu Wii, konsola faktycznie jest u nas martwa. Zupełnie jakbym wchodził na forum Gamikadze :teehee:

Opublikowano

Zwalone te tech demo, potrzebuje nowszej wersji firmware, która to wersja blokuje możliwość jailbreaka. Chrzanić to.

@don: dział Wii na tym forum jest martwy, nic nowego

Edytowane przez Texz

Opublikowano

A na ktorym jest zywy?

Opublikowano

Nie będę propagować piractwa ;)

Opublikowano

Na N+

Opublikowano

Ładnie się Halo Scena rozwinęła na konsoli, której oficjalnie nie było :lol:

Opublikowano

Dlaczego nie? Nie trzeba kupować nowego TV. Gierki na Allegro koszują grosze. Rozgrywka jest kompletnie inna od tej z PC, która dominuje w naszym kraju. Same plusy. Ale oczywiście prym wiodą konsole, które tak na prawdę niewiele różni od grania na PC za pośrednictwem pada, co nie?

Opublikowano

Ale cena samej konsoli jest troszkę porażająca w stosunku do tego co oferuje na oko przeciętnego Nowaka.

Do tego właśnie zerowa polityka Nintendo w naszym kraju - gdzie M$ i Sony dwoi się i troi byle tylko zadowolić swoich klientów.

Zresztą sam byłem trochę zainteresowany kupnem owej konsoli ale doszedłem do wniosku że po skatowaniu tych kilku pozycji konsola zwyczajnie kurzyłaby się u mnie i nie miałbym co z nią robić.

Opublikowano

To samo mysle o PS3, do ktorego tylko przekonuje mnie God of War 3 i w duzo mniejszym stopniu kilka innych pozycji, jak odtwarzacz BR Sony mozna miec za polowe ceny konsoli juz...

Opublikowano
Dlaczego nie? Nie trzeba kupować nowego TV. Gierki na Allegro koszują grosze.

Każdy normalny biorąc pod uwagę te kryteria już dawno łyknął PS2 i nie patrzy na szrota kosztującego 3x tyle.

Ale oczywiście prym wiodą konsole, które tak na prawdę niewiele różni od grania na PC za pośrednictwem pada, co nie?

Prym wiodą konsole, które mają mnóstwo zróżnicowanych gier i rozwiniętą usługę sieciową, Wii pod tym względem jest gównem do kwadratu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Że gry są tanie to ściema, 4 letnia The Legend Of Zelda Twilight Princess kosztuje minimum 100zł, na GCN jest tak samo, sprzęt jest tani, ale najlepsze gry są drogie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.